Plus500 account verwijderen

Wil jij je Plus500 account verwijderen?

Dat kan, maar Plus500 maakt het niet heel gemakkelijk. Het verwijderen van je Plus500 account is moeilijk, omdat in verband met wet en regelgeving bepaalde maatregelen moeten worden genomen. Het verwijderen van je Plus500 account is niet zo makkelijk, als op een knop drukken. Voor het verwijderen van je Plus500 account moet je contact opnemen met Plus500. Door deze link te volgen kom je op dat scherm.

Het is handig om als onderwerp te drukken om verwijderen Plus500 account en selecteer bij soort vraag: Andere problemen. Plus500 gaat je vragen waarom je het account wilt verwijderen, dit is logisch Plus500 wilt natuurlijk weten hoe ze kunnen verbeteren. Plus500 zou je het liefst willen overhalen om het Plus500 open te houden.

Handig om te weten!

Vergeet niet al je fondsen van je Plus500 account te halen voor je de verwijdering indient. Als je 50 euro nog hebt staan op de rekening, verspil dat niet! Wat je kunt doen is 100 euro storten en dan 150 euro opnemen, zo verspil je geen cent!

Weet wel dat als je toch al geen cent om je Plus500 rekening hebt je ook niks extra betaald, dus het verwijderen van je Plus500 account is eigelijk overbodig.

Als je het vervelend vind om mailtjes te krijgen van Plus500 hoef je je account niet te verwijderen. Je kunt je account updates uitzetten, zodat je geen updates meer krijgt van Plus500.

Opzoek naar Plus500 alternatief?

Waarschijnlijk heb je een slechte ervaring gehad met Plus500, en wij zijn om eerlijk te zijn ook wel benieuwd om welke reden je je Plus500 hebt verwijderd. Het is voor ons belangrijk om te weten waarom je je Plus500 hebt verwijderd, zodat wij deze redenen kunnen meenemen in onze Plus500 review en beoordeling van. Wij update onze Plus500 review elke 5 dagen, dus deze informatie is voor ons ook cruciaal. Als je toch wel wilt doorbeleggen, maar met een andere broker dan willen wij je graag verder helpen! Wij bespreken een paar perfecte alternatieven voor Plus500 al wil je blijven traden!

probeer bux

Probeer BUX X uit!

BUX X is een perfecte alternatief voor Plus500 als je Plus500 te ingewikkeld vind. BUX X is ook leuk om te gebruiken vanwege de BUX Battles hierin is het een race met medebeleggers voor het meeste winst. Ook heeft BUX X goedkopere spreads dan Plus500, dus je zult ietsjes goedkoper uit zijn. BUX X is ook onderdeel van BUX en zoals je weet is BUX een Nederlands bedrijf ingeschreven bij de KvK volledig betrouwbaar en super transparant. En als je het niet zeker weet of BUX X bij je past. Je kunt ook gewoon de demo van BUX X proberen! Lekker simpel traden met 1000 euro!

Begin met AvaTrade!

AvaTrade heeft onze twee keuze kwa aanbeveling, omdat AvaTrade zo veel van dezelfde functies heeft. AvaTrade heeft veel instrumenten en je hebt bij AvaTrade ook genoeg indicatoren. AvaTrade heeft ook een van de beste educatiesystemen in de markt. Ging het traden niet zo lekker met Plus500? Dan kun je erg veel leren van AvaTrade! AvaTrade heeft bijna 100 educatieve filmpjes en leggen alles uit over het beleggen. Al kom je er niet uit, wat me sterk lijkt met het educatiesysteem van AvaTrade, dan kun je ook altijd contact opnemen met AvaTrade haar klantenservice.

probeer avatrade

Heb je nog vragen?

Is nog steeds niet alles duidelijk Neem contact met ons op en wij nemen binnen een aantal werkdagen contact met u op. U kunt het onderstaande formulier invullen of een mailtje sturen naar business@mansotti.com!

Gepubliceerd door Gianluca Naarden

Ondernemer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s