BOTS review – Automatisch beleggen met AI

bots review

BOTS review beleggen in crypto met algoritmes

Cryptocurrencies stijgen bizar snel omhoog, maar toch weet het overgrote deel van de beleggers geld te verliezen of maken ze niet zo veel winst als je hadden kunnen maken. Het is natuurlijk logisch dat jij niet elke grafiek in de gaten kan houden en in elke munt kan speculeren. Met Bots hoeft dat ook gelukkig niet. In onze Bots review leggen wij uit waarom en nog veel meer!

beleggen met bots

Introductie BOTS.io

Je ziet het maar blijven stijgen Bitcoin, ethereum en al die andere crypto’s zelfs Doge een munt ontwikkeld voor de meme’s is honderden procenten in waarde gestegen en nu meer dan miljarden waard. Wij begrijpen goed dat je ook graag je geld wilt verdubbelen, maar crypto is niet bepaald toegankelijk. Met Bots is het mogelijk om te investeren in crypto maar met een twist. Zo kun je investeren in algoritmes die investeren in crypto en deze algoritmes zijn belachelijk succesvol. Zo behalen deze algoritmes nu bijna 400% in de afgelopen maand. Deze successen behalende de meeste beleggers in meerdere jaren zelfs niet. Wij werken op het moment ook met DemaTrading.ai samen voor het ontwikkelen van onze eigen algoritmes en uit verschillende testfases behalen onze algoritmes ook verdubbelingen of zelfs 400%. Hoe kan dit? De bots zoeken namelijk naar de beste momenten om in te stappen en verliezen te verminderen. Ze worden niet moe, maken geen emotionele beslissingen en kunnen alle markten tegelijk bekijken. Ben je geïnteresseerd in onze bot? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsletter en krijg een notificatie wanneer onze bots beschikbaar zijn!

BOTS by revenYOU review

Bots is nog steeds een zeer kleine speler op de markt, maar dat wilt niet zeggen dat bots geen review verdient. Meestal verdienen bedrijven en of individuelen geld met het schrijven van reviews. Omdat bots zo nieuw is heeft niemand nog echt een uitgebreide review over bots geschreven. Wij waren een van de eerste die daadwerkelijk een bots review hadden geschreven, omdat wij daadwerkelijk geïnteresseerd waren in het concept van bots. Het idee van bots is ook pas recent aan het licht gekomen zo is bots pas bedacht in 2017 en pas echt functioneel geweest in 2020, zo ver wij weten. Wij waren best sceptisch op het begin over bots, maar onze initiële investering op bots van slechts 50 euro is nu in ruim 300 euro geworden de cijfers liegen er niet om. Bots heeft zo haar ups en haar downs, maar het team van bots werkt zeer hard om de app stabiel en functioneel te behouden voor haar beleggers. Ondanks dat is het bespreken van de huidige ups en downs van bots ook belangrijk, al veranderen deze steeds. Wij updaten daarom onze bots review elke maand!

bots review

Het simpele, snelle en duidelijke platform van BOTS

Om te beginnen heeft bots een prachtig platform, visueel aantrekkelijk net zoals BUX Zero en IQ Option, maar functioneel totaal verschillend. Als je hier links de plaatjes ziet (als je op je laptop kijkt) dan zie je hoe bots je groet al ben je een nieuwe gebruiker. Er word duidelijk uitgelegd hoe de app werkt en wat je kunt verwachten. Het gehele gebruik van de bots app is sowieso een genot. Het platform is naar onze mening nog steeds wel ietsjes te simpel, hoe winsten worden berekent van bots is nog steeds onduidelijk. Maar als je wilt beginnen met crypto is Bots wel het platform wat je het meeste vertrouwen geeft. Want investeren op een platform zoals Binance of Huobi kan best een enge ervaring zijn.

Een een paar crypto’s waarin de algoritmes handelen

bots review
bots review
bots review
bots review
bots review
bots review
bots review
bots review

Wat kan BOTS beter doen?

Natuurlijk heb je nu alleen maar positieve dingen gehoord over bots, maar natuurlijk is bots niet perfect. Iets waar bots nog wel aan werkt is de stabiliteit in de app. Gelukkig maakt het niet zo veel uit de bots presteren namelijk gewoon door, maar de app is vaker down dan gewoonlijk. Een ander probleem wat bots heeft en hier valt weinig aan te doen is de reputatie van haar bot creators, want je kan niet weten hoe goed een bot lange termijn presteert. Natuurlijk is het ook zo dat de crypto markt constant omhoog gaat, dus hoe de bots presteren in een bear markt is vooralsnog altijd een unknown factor. Gelukkig hebben zijn wij een samenwerking aangegaan met een bot ontwikkelaar, omdat te kijken hoe makkelijk en betrouwbaar dit gehele process is. Ook zou het fijn zijn als er meer goed presterende bots zouden opduiken, zodat men ook kan investeren, want vaak zijn de beste bots al niet meer beschikbaar. Maar er is nog meer, bots is ook nog steeds bezig met het behalen van haar vergunning bij de DNB, verwacht was dat de vergunning al gehaald zou zijn, maar daarover meer later.

bots review

Waarom kiezen mensen alsnog voor BOTS?

Toen wij voor het eerst van bots hoorde dachten wij echt dit gaat alleen goed gaan voor eventjes, maar dat is dus anders. Heb je ooit eToro gebruikt? Kans is klein nu ik er over na denk, maar zie het zo. Bots is in principe het zelfde als beheerd beleggen. Bots heeft algoritmes die elke seconde de markten scannen voor een ideaal moment om in te stappen en te verkopen. Wij hebben een test gedaan wij hebben met behulp van Dematrading.ai een algoritme developer een strategie ontwikkeld, afhankelijk van de strategieën die wij gebruiken en de munten waarop wij hebben gehandeld was het rendement over slechts 365 dagen ruim 1500%. Wij hebben slechts 300% behaald, met de strategie die wij in een samenwerking hebben gemaakt is er dus gebleken dat wij ongeveer 1200% hebben gemist. Zoals je hier uit kan lezen is het hebben van een strategie belachelijk handig. Wat bots doet is zo geniaal, want ze verbinden strategieën met investeerders. Dus jij hoeft je geld alleen te storten en het groeit harder dan waar dan ook, en tenzij jij zelf erg goed in coderen bent is bots tot nu toe nog jou enige optie. Maar er is nog zo veel meer, wat bots doet!

bots review

Support BOTS Nederlands?

Bots is een Nederlands bedrijf opgericht vanuit Haarlem, dus dat er Nederlandse ondersteuning is is dan ook geen verrassing. Omdat sommige bots ook ontwikkeld zijn door Nederlandse individuelen tenminste sommige zijn sommige bots kwa omschrijving ook volledig Nederlands. Heb je ondersteuning nodig? Dan kan je rustig een mailtje sturen naar het team achter bots in het Nederlands of Engels en ze zullen dan ook reageren in Nederlands of Engels. Betalingen kunnen ook worden gedaan op een Nederlandse manier lekker simpel met iDeal. Natuurlijk ondersteund iDeal elke beschikbare Nederlandse bank. Zelfs de artikelen die bots op haar site deelt zijn vaak in het Nederlands. Maar mocht je er toch niet uit komen met team van bots dan zijn wij er ook nog. Wij bieden 24 uurse ondersteuning aan ook in het weekend, om je bijvoorbeeld te helpen met problemen die je ervaart met bots!

bots review

Uitleg over de bots

Zoals je net waarschijnlijk wel hebt gelezen zijn de bots algoritmes ontwikkeld door verschillende bedrijven, die verschillende strategieën omzetten in code. Deze algoritmes verschillen per bot en je kan lezen in de informatie over de bots hoe en wat de bots doen. Ze geven niet de precieze gebruikte calculaties, want dan zou je in principe ook zelf een algoritme kunnen maken. Je hebt verschillende bots de belangrijkste bots zijn de bots die bitcoin als base gebruiken en de bots die tether gebruiken als base. Wij raden aan om altijd te handelen in tether, omdat andere munten ten opzichte van bitcoin vaak dalen. Het verschil zit m ook daarin. De bots die tether gebruiken als base stijgen ten opzichte van hun tether prijs. De bots die bitcoin als base gebruiken stijgen of dalen ten opzichte van bitcoin. De bots zijn trouwens ook niet helemaal duidelijk als het gaat om winsten. De bots laten namelijk de totale winst zijn die ze over hun totale leeftijd hebben gemaakt, wij zijn vaak gewend dat de 24 uur winsten worden berekend. Deze kun je vinden, maar dat kun je alleen doen door een bot open te maken. Zo als je nu klikt op een bot waar 500% winst op staat denk je vast van wow, mooie winsten. Maar kijk je op de 24 uur of 1 dag, dan zie je dat de bot daadwerkelijk 10% is gedaald. Het ligt natuurlijk aan wanneer je instapt, maar bots moet wel eventjes veranderen hoe dit werkt, anders geeft het een misleidend beeld.

bots review

Je eigen bot ontwikkelen?

Je ziet vast al de bots staan, en het lijkt je relatief interessant om er zelf een te ontwikkelen, dat kan. Echter moet je weten hoe de markten werken het is handig als je weet welke strategieën werken en zelf al veel winsten hebt gemaakt gedurende jouw handelsperiodes. Ook is noodzakelijk dat je kan coderen, ja ik weet het de kans is best klein dat je alle twee beheerst. Gelukkig zijn er bedrijven die jou helpen met het opzetten van jouw strategie. Voor elke transactie die jouw bot maakt krijg je 0,02% in transactiekosten, redelijk lucratief om te beginnen. Vooral als jouw strategie succesvol is. Heb je al een strategie ontwikkeld dan sta je al 20 stappen voor dan kun je simpelweg een formulier invullen. Hierna word je vaak gebeld voor een tweede afspraak, maar de communicatie bij bots is niet helemaal top, dus soms moet je alsnog contact opnemen voor een tweede afspraak. Bots heeft ook de bots factory op de app aangemaakt, hier kun je gelijk zien hoeveel winst jouw bot heeft gemaakt en alle andere details die belangrijk zijn. Wil je meer informatie over hoe je een bot kan ontwikkelen, of wil je er een ontwikkelen neem dan contact met ons op en wij regelen de rest!

bots review

Hoe begin ik met BOTS?

In onze andere reviews zie je een trend dat wij stapsgewijs uitleggen hoe verschillende brokers en exchanges werken, maar dat gaan wij niet doen met bots. Nu zul je je afvragen waarom dit is toch? Simpel het gebruiken van een bot is naar onze mening zo simpel hier hoeven wij niet stap voor stap uit te leggen hoe je bots kunt gebruiken. Het begin is zeer simpel, maar al zou je het niet begrijpen dan heeft bots alsnog een demo bot voor je ontwikkeld. Je handelt hier met 5 euro die niet van jou is en je hoeft alleen op kopen te drukken en klaar. De bots traden namelijk zelf de kosten worden van je inleg afgehaald en de winsten worden automatisch bijgeschreven op je inlegbedrag. Ben je content met je winsten dan sluit je je bot af en dan is dat het, meer hoef je daadwerkelijk niet doen. Naar onze mening is het echter vaak slimmer om je geld gewoon te laten staan in de bots, het geld word namelijk vaak alleen maar meer waard. Tenminste de bots worden geoptimaliseerd, zodat ze in bear en bull markets het hoogste mogelijke rendement verdienen gebaseerd op bepaalde indicatoren.

bots review

Wat zijn de kosten van BOTS?

Er is zo veel onduidelijkheid over de kosten die worden gemaakt en die er zijn bij het gebruik van bots. Veel bots reviews zijn geschreven door mensen die bots niet hebben gebruikt of niet eens weten waar ze het over hebben. Het werkt namelijk zo bots neemt een fee van 0,2% per transactie. Als we nu kijken naar hoeveel een gemiddelde bot handelt per maand ligt dat rond de 2x per maand. Dit is natuurlijk alleen voor openen van een positie dit moet je vermenigvuldigen door twee, want deze positie moet ook worden gesloten. Al heb je 10.000 euro gestort dan heb je dus 80 euro betaald aan kosten over de maand, al heeft je bot geen winst geboekt en geen verlies. De meeste bots hebben een rendement van over de 50% behaald, dus je moet met die variabele rekenen voor de exacte kosten. Er zijn nog meer kosten helaas, want je betaald ook voor het slechts inleggen op een bot. Deze kosten zijn ook 0,2%, dus al heb je alweer 10.000 euro ingelegd ben je al direct 20 euro kwijt. De grote klapper is echter het laten terug storten op je eigen rekening, bots rekent namelijk 1,5% om geld terug te laten storten naar je eigen rekening. Al heb je 10.000 euro is dat dus 150 euro, en dat naar onze mening is net iets te hoog. Maar is bots dat het waard? Wij vinden van wel, het is op het moment lastig een bot te vinden die een laag rendement heeft geboekt, je behaald in principe een rendement waar vele mensen over dromen en in tientallen jaren zelfs niet kunnen behalen. Is het toch nog onduidelijk dan staan wij alsnog eventjes klaar om jou te helpen!

bots review

Is BOTS betrouwbaar?

Uiteindelijk is het jouw geld, en je wilt natuurlijk je geld investeren bij een bedrijf dat je kan vertrouwen. Bots is ontwikkeld door het bedrijf revenYOU, revenYOU is een Nederlands bedrijf vanuit Haarlem dat al een tijdje actief is in de financiële sector. Laten we beginnen met het negatieve en eindige met het positieve over bots. Om te beginnen heeft bots geen officiële licenties vanuit de DNB. Voor de rest is bots volledig ongereguleerd en heeft het geen toezicht vanuit de AFM of andere regulerende partijen. Ook staat er nergens dat je fondsen terug krijgt mocht je je geld verliezen, door bijvoorbeeld Binance, het platform dat de bots gebruiken om te handelen. Echter is het wel positief dat bots een Nederlands bedrijf is, omdat het gemakkelijk is een civiele rechtszaak te beginnen al mocht je je geld verliezen al is bots de schuldige partij. Ook is bots wel bezig met het verkrijgen van de benodigde vergunningen, en hier heeft bots een deadline voor die steeds dichterbij kruipt.

bots review

Wat is BOTS GOLD?

Bots gold is eigenlijk vooral bedoelt voor de wat rijkere klanten met een vermogen vanaf 10.000 tot en met 1.000.000 euro. Deze klanten krijgen voor het hebben voor meer geld meer mogelijkheden. Zo krijg je als je vermogend bent met bots gold persoonlijke hulp van een expert die je helpt met de eerste stappen te zetten. Ook krijg je met bots gold toegang tot de beste algoritmes die normalisten of niet beschikbaar zijn of altijd vol zijn. Omdat de rente nu negatief is boven de 500.000 bij de meeste banken vind bots dat haar platform een ideale vervanging is. De experts zullen kijken naar hoeveel risico jij wilt nemen en wat voor een strategie je wilt toepassen. Door dit en nog een aantal factoren mee te nemen kiezen ze voor jou een perfecte bot uit. Het mooie van de bots gold service is dat je er letterlijk niks voor betaald, niks extra’s tenminste. Dus al heb je genoeg geld meld je gewoon aan voor bots gold, alleen al voor de beschikbare bots is het een zeer verstandige keuze. Denk jij van nou ik heb meer dan 10.000 en ik wil wel kijken hoe het werkt? Maak dan hieronder een afspraak!

bots review

Is BOTS transparant?

Bots doet heel hard haar best om zo transparant mogelijk te zijn als het kan. En naar onze mening is dat ook het geval, want zo is er duidelijk op de site aangegeven wat de kosten van bots zullen zijn. Ook word er duidelijk genoeg aangegeven wat de bots doen, zonder dat de algoritmes kunnen worden gekopieerd. Het enigste probleem wat vele mensen hebben met bots is de communicatie. Zo zijn er best vaak stabiliteitsproblemen, en of verwachten mensen veranderingen die maar niet komen. Zo hebben wij bijvoorbeeld aangevraagd of er een affiliate programma was, hier werd binnen een aantal weken op gereageerd, maar wij weten niet of hier aan word gewerkt. Wij hebben problemen met het openen van een bot creator account, belachelijk dat dit niet is opgelost na maanden. Zo zijn er nog een aantal communicatie problemen.

Wat vinden andere gebruikers van BOTS?

yesitsHA7

Via een vriend van de app gehoord. Kon binnen 5 minuten meedoen. Nu 6 weken later ruim 50% winst!! Dag spaargeld leve bots.io!! En top forum met botbouwers die mij als leek succesvol door cryptoland helpen !! Kan het iedereen aanraden!!

Lampje

Een aangekochte Bot staat al 8 dagen in verwerking. Diverse keren contact gehad via chat en mail maar de technici schijnen het niet te kunnen oplossen.

Vomgnus

I played a month now try 3 bots and each bot I pick I get loses no profit, the make profit when I don’t have the bot. I think the program the bots so you don’t make money and always lose your money. Beter then humans don’t think the only people how make money are the people from the bots don’t do it. Or can somebody let me really see that the have a profit bot but I don’t have it not three times. And when your up the app is broken or has some work on and after a day you come back and idd again a loses now I have 2 weaks a lose and there now troubles with the app only when your on a profit. Don’t do it it’s a big scame!!!!

Brambest

Ze zeggen dat de kosten 0,0012% zijn maar in werkelijkheid rekenen ze 0,2% instap kosten en maar liefst 1,5% uitstap kosten. Verder kan je alleen maar beleggen op Cryptobeurzen en kan je niet beleggen in gewone aandelen / obligaties etc. Totaal niet transparant.

Hoofdloos Zombie

Prima app en winstgevend concept met de bots die voor je beleggen in Crypto’s. En de kinderziektes worden snel opgelost door het team. Zeer aan te bevelen!

albertjanfreek

Het idee is goed maar de app heeft nog veel issues. Al twee weken aan het wachten tot mijn funds weer beschikbaar zijn na een bug. Oplossing die is geboden is wachten tot het is opgelost, in de tussentijd is mijn geld gekidnapt.

Don Walterr

Al een langere periode bekend met het fenomeen BOTS! Tijdens deze periode is duidelijk de positieve vooruitgang van deze app te merken, ga zo door! Beleggen blijft een kwestie van geduld, jammer dat sommige mensen negatieve reacties plaatsen en het geduld niet hebben. Ook de storingen (die binnen elke app) voorkomen zijn snel verholpen, ook dit is een kwestie van geduld! Ik ben nogmaals zeer tevreden over de app en met het rendement dat mijn BOTS hebben bereikt!

E.Kievits

Tot vorige week leek de app goed te werken; de afgelopen week problemen in de app met het overboeken van saldo uit depot naar keuzebot of t transferen van t saldo naar eigen rekening courant. Jammer dat Revenyou de gebruikers hierover niet actief informeert. Navraag leert dat er een update in de maak is, maar tot op heden niets ontvangen. Jammer en teleurstellend

Klantenservice van BOTS

Onze mening van de klanten service van bots is naar mate we langer gebruik hebben gemaakt van bots steeds verder omlaag gegaan. Wij vinden hierom dat het belangrijk is wij hier wat aandacht aan besteden. Bots had vroeger een paar maanden geleden.. een zeer goede klantenservice. Maar zoals wij eerder hebben aangekaart is de communicatie vanuit bots flink verminderd. Zo is het onduidelijk waar het team tegenwoordig aan werkt en geeft de community aan dat er vaak niet word geluisterd naar hun meningen of klachten. Vele van deze klachten zijn ook vaak non-issues, maar sommige problemen hebben wel een impact op de gebruiksvriendelijkheid van bots. Wij hebben ons aangemeld voor een afspraak, om een bot te maken. Wij zouden worden gebeld en na 2 weken is er nog steeds geen contact met ons opgenomen. Het lijkt ons sterk dat wij een uitzondering zijn. Bots haar klantenservice reageert meestal relatief traag, maar zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00. Als je via de chat wil praten kan dat ook, gelukkig zijn alle medewerkers van bots waarmee je spreekt Nederlands. Wat je ook dan doen is de medewerkers van bots bellen. Je kunt de medewerkers van bots bereiken op dit nummer +31 23 200 11 22. Als je hebt gesolliciteerd of zo iets dan kan je bots bezoeken op dit adres : Gedempte Oude Gracht 45-47, 2011 GL Haarlem, Nederland.

bots review

Onze conclusie over BOTS

Wat is onze conclusie over bots? Om te beginnen het is een prachtig vormgegeven platform, met een van de meest innovatieve ideeën in de financiële sector, in de snelst groeiende markt van 2021. Bots is bezig met het verkrijgen van de benodigde vergunningen en is naar onze mening transparant en betrouwbaar om te gebruiken. De winsten die zijn behaald zijn niet alleen hoger dan wat een hedgefund behaald, maar ook hoger dan wat de meeste mensen ooit zullen behalen. Het beste nog je hoeft er helemaal niks voor te doen. Bots moet nog wel werken aan de stabiliteit van haar platform, de communicatie en de beschikbaarheid van de bots, maar bots is ontwikkeld door een jong bedrijf en wij geloven dat dit allemaal in de toekomst zal worden verbeterd. Wil jij beginnen met bots? Als je dat doet via ons kom je in aanmerking voor het krijgen van onze digitale munt!

18 gedachten over “BOTS review – Automatisch beleggen met AI

  1. Goeiedag Lars,

   Simpel BOTS is automatisch beleggen, eToro is het kopieren van beleggers.
   Beide zijn in principe het zelfde concept, want voor beide is je inspanning laag. eToro is wel gereguleerd en is lastiger te begrijpen dan BOTS. De keuze is aan jou, bevalt BOTS je dan zal je eToro ook geweldig vinden, wel eerst onze review doorlezen dan 😉 Veel succes welke van de twee je ook kiest!

   – Mansotti

  1. Goeiedag Joseph

   Je geld is niet verzekerd dat klopt, mocht er wat fout gaan met de bots of wellicht met Binance waar de bots op traden dan is BOTS niet aansprakelijk. BOTS is te vergelijken met een start-up, wij kunnen niet garanderen dat er niks fout kan gaan. Maar als je het bedrijf revenYOU vertrouwd en Binance ook kun je gewoon investeren op BOTS. RevenYOU is wel bezig met verkrijgen van de benodigde vergunningen.

   – Mansotti

 1. Wat een geweldige review, fijn dat jullie ook start-ups behandelen! Echt top! Wilde wat meer informatie over bots, want de rente van 10% per week leek me haast onmogelijk, maar het is toch echt zo 🙂

 2. We gaan het het vrijdag 20 11 2020 testen heb van te voren al info gevraagd zodat ik wettelijke zekerheid heb dat mijn geld ten aller tijden beschikbaar is wat ik stort. En heb gevraagd over indenficatie mogelijkheden daar heb vrijwel meteen een hele nette reactie op gehad van de klantenservice wat natuurlijk al heel goed is omdat ik om veel ( zeg maar heel veel ) van dit soort sites en extchanges zit moet ik mijn budget verdelen over alle platformen. Bots is de eerst volgende die op mijn lijst staat om te testen. Ik denk na alles gezien en gelezen te hebben dit wel aan durf .

  Bots word gestart op 20-11-2020

  Ik ga zeer zeker nog een review maken over hoe het bevalt

 3. ik heb mensen gezien die 100% winst hadden in een paar weken en mensen die 30% verlies hadden. Ligt aan het moment van instappen. Ook zijn de kosten belachelijk hoog als er veel word gehandeld door de bots

 4. Ik investeer in Bots en heb er nu 26 verschillende.Er zijn er met 150% winst maar ook met 15% verlies. Totaal wel meer dan 60% winst. Heb geduld mensen,verwacht niet dat je morgen al miljonair bent. Echt , dit is de toekomst om makkelijk geld te verdienen!

 5. Gemakkelijk om te begrijpen hoe het werkt. Kunnen jullie misschien uitleggen hoe je je moest aanmelden? Ik had daar veel problemen mee, pas na het beginnen van een bot was dat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s