BUX Zero review – Beleggen met weinig geld

BUX Zero app
BUX Zero logo

BUX Zero review Beleggen met weinig geld

Zoals je van de titel kan lezen is BUX Zero een van de beste manieren om te beleggen met weinig geld. BUX Zero is namelijk een van de goedkoopste brokers. Nu de Nederlandse markt weer begint te stijgen is het extra interessant om te kijken wat BUX Zero voor jou kan betekenen.

Introductie BUX Zero

BUX Zero is een best onbekende speler binnen de beleggersmarkt, dus veel informatie kun je niet vinden over BUX Zero. Als je hier bent ben je dus echt geïnteresseerd in BUX Zero. Je zult verschillende vragen hebben over BUX Zero Misschien vraag je je af wat het verschil is met BUX X en BUX Zero. Het kan ook zijn dat je je hebt gehoord dat je een gratis aandeel kunt ontvangen van BUX met BUX Zero. Wij hoorde namelijk over BUX Zero mede door het gratis aandeel ter waarde van 200 euro. Wij wilde ook graag een gratis aandeel ontvangen, dus daarom hadden wij BUX Zero gedownload. Toen we wat meer informatie over BUX Zero wilde verkrijgen voordat we daadwerkelijk begonnen met BUX Zero konden wij de antwoorden op onze vragen omtrent BUX Zero niet vinden. Met deze reden hebben wij besloten een BUX Zero review te schrijven.

bux zero app

BUX Zero review

Vele BUX Zero reviews zijn geschreven door mensen die of BUX Zero een keer hadden gebruikt of al ervaren beleggers zijn. In onze BUX Zero review gaat dat anders, want in onze BUX Zero review bespreken wij onze BUX Zero mening, gebaseerd op de ervaringen die ons team heeft gehad met BUX Zero. We zullen je ook alles vertellen over wat je moet weten voor je aandelen gaat kopen bij BUX Zero. Wij zullen je ook uitleggen hoe functioneel het platform van BUX Zero is en hoe je het beste kunt beginnen, want het is niet fijn om ongeïnformeerd te investeren in aandelen bij BUX Zero, toch? Elke broker heeft iets speciaals en BUX Zero ook, wij streven er echt naar dat je zo snel mogelijk kunt beleggen met BUX Zero. Wij beloven dat je het gebruik van BUX Zero het snel onder de knie krijgt. Verder zullen we in onze BUX Zero review hebben over het aantal instrumenten wat BUX Zero beschikbaar heeft gesteld. Maar we bespreken ook de betrouwbaarheid van BUX Zero de kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice. Onze BUX Zero review is onafhankelijk geschreven en de ervaringen en meningen zijn van onze ervaren en onervaren beleggers. Wij kunnen in deze BUX Zero review kritisch overkomen, echter is dit omdat wij willen dat elke belegger met een gerust hart kan beleggen!

BUX Zero is visueel over functioneel

BUX Zero is een app ontwikkelt door een Nederlands bedrijf BUX je kent het wel van die reclames. BUX Zero is een app waarop je aandelen kunt kopen. BUX X ken je hoogstwaarschijnlijk al wel wij hebben hier ook een review over geschreven. BUX Zero neemt veel over van BUX X in dat functie wegvalt voor het visuele aspect. Zo ziet elk gedeelte van de BUX Zero app er geweldig uit, maar missen er wel een paar belangrijke punten. BUX X is een CFD broker. Bij BUX X gaat het kopen en verkopen van een aandeel binnen vaak een hele korte periode. BUX X is eigenlijk bedoelt voor daytrading en hierom zijn bij BUX X de grafieken niet langer dan 1 maand, omdat het niet echt nodig is.

bux zero vs bux x

BUX Zero richt zich op het beleggen in aandelen. Over het algemeen bij beleggen in aandelen zijn grafieken van jaren niet alleen relevant, maar een MUST! Omdat BUX Zero er voor kiest om er mooi uit te zien missen hen belangrijke indicatoren, maar het aller ergste is dat de grafieken van BUX Zero slechts tot 1 jaar terug gaan. Als je echt geïnformeerd en slim wil beleggen gaat dat lastig met BUX Zero.

bux zero kosten

BUX Zero let op de centen

Normaal als je begint met beleggen zul je als iemand met een gemiddeld inkomen net de kosten kunnen betalen. Bij BUX Zero is dat niet zo, want BUX Zero richt zich op kosten. Al verdien je niet heel veel of wil je beginnen met beleggen dan kan dat met BUX Zero, omdat je bij BUX Zero praktisch niks betaald. Bij aandelen van de U.S.A betaal je zelfs niks. Ik kan geen broker noemen die goedkoper is dan BUX Zero, het hele team kan zelfs geen broker opnoemen. BUX Zero is zelfs op lange termijn niet vergelijkbaar met beleggingsplatformen zoals DEGIRO, omdat BUX Zero zo veel male goedkoper is.

BUX Zero en Siri-opdrachten

BUX Zero heeft nog iets unieks. Dit is een van die functies die je nooit zal gaan gebruiken, maar wij vinden wel dat BUX Zero probeert om te innoveren. BUX Zero maakt namelijk gebruik van Siri, wat je kunt vragen aan Siri is bijvoorbeeld: “Vind een aandeel” of”Toon mijn portfolio” en zo heb je een klein lijstje met trefwoorden. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot je portfolio of snel een aandeel “sneller” vinden. Ook kun je op deze manier geld laten overboeken of terugstorten. Wij hebben deze functie nog nooit gebruikt, maar je hebt de mogelijkheid.

bux zero siri ondersteuning

Waarom kiezen 100 Duizend mensen voor BUX Zero?

Waarom kiezen zo veel mensen voor BUX Zero? Nou om te beginnen BUX Zero is simpelweg de goedkoopste manier om te beleggen. Het bedrijf BUX is zeer gewaardeerd en begeeft zich al een langere tijd in de financiële markt. Natuurlijk heeft BUX Zero ook een zeer mooi platform, en ook zeer gebruiksvriendelijk. BUX Zero werkt ook samen met de ABN om gegarandeerd 100.000,- euro per persoon uit te betalen al gaat er wat mis op het platform. Dus het is niet zo gek dat men de app ook gebruikt om lange termijn te sparen op BUX Zero. Natuurlijk is het ook fijn dat als je geld wilt storten dat direct en gemakkelijk kan doen met Tikkie. BUX Zero is echt futureproof en omdat vele brokers tegenwoordig best lastig te begrijpen zijn voor beginnende beleggers, kan BUX Zero door iedereen worden gebruikt. Als je trouwens echt met grote bedragen gaat beleggen helpt BUX Zero ook nog eens met belastingaangifte. Daarom zorgen ze ervoor dat er in februari van het nieuwe jaar een overzicht voor je klaarstaat. Dit overzicht kun je gebruiken bij je belastingaangifte. Het overzicht bevat: Je beschikbare cash, je posities, hun omvang en de totale waardering aan het einde van het jaar, het ontvangen dividend over afgelopen fiscale jaar.

bux zero review

Ondersteund BUX Zero Nederlands?

Als Nederlander is niks fijner dan een broker tegen komen die volledig zonder fouten in het Nederlands is, met een Nederlandse klantenservice. Gelukkig heeft BUX Zero dit allemaal. BUX Zero gaat zelfs een stapje verder en heeft haar support direct in de app gezet, deze is natuurlijk ook lekker gemakkelijk Nederlands met Nederlandse medewerkers. Wat bij andere brokers het geval is is dat de descripties vaak wel in het Engels zijn. Bij BUX Zero is alles van top tot teen in het Nederlands, en dus ook de descripties en ook de SIRI ondersteuning. Ook als je online zoekt naar hulp via BUX haar website vind je ook ondersteuning in het Nederlands met BUX Zero haar F.A.Q pagina. Ook als je wilt bellen naar BUX kan dit worden gedaan in het Nederlands. Kom je er zelfs dan niet uit dan zijn wij er natuurlijk ook nog!

Registreren bij BUX Zero

Registreren bij BUX Zero heeft haar registratieproces extreem simpel gemaakt. Natuurlijk moet BUX Zero zich wel houden aan richtlijnen. Daarom vereist BUX Zero je ID, rijbewijs of paspoort. Voor de rest heb je bij BUX Zero alleen een e-mail nodig en telefoon nummer en een wachtwoord. Helaas iets wat vele gebruikers wel zal afslaan van BUX Zero is dat BUX Zero alleen beschikbaar is voor je telefoon. Voor de rest is BUX Zero wel erg simpel en snel binnen een paar uur is vaak je account klaar voor gebruik!

Begin je voor het eerst met beleggen?

Als je voor het eerst begint met beleggen kan alles verwarrend overkomen, want ja hoe begin je met beleggen? Gelukkig hebben wij aan iedereen gedacht en zullen wij precies uitleggen hoe je begint met BUX Zero. BUX Zero is zeer gebruiksvriendelijk en het kan in principe niet fout, maar toch eerste stappen nemen kan moeilijk zijn. Heb je BUX Zero nog niet gedownload dat is het wel zo handig dat je dat doet, want anders kun je natuurlijk niet meedoen! Voor het gemak hebben wij een link die direct gaat naar de app of playstore.

bux zero review uitleg

Begin met iets kleins

Wij raden als je begint met BUX Zero met iets kleins te beginnen. BUX Zero heeft een functie toegevoegd, die wij echt waarderen. Want met BUX Zero kun je gemakkelijk en direct geld over laten zetten met Tikkie. Als je Tikkie niet wilt gebruiken kun je ook geld laten overschrijven naar BUX Zero dit gebeurd meestal binnen een tot twee dagen, uit onze ervaring gebeurd duurt het vaak korter dan 24 uur, tenzij je overstort in het weekend. Stort wel genoeg, zodat je een aandeel kunt betalen! Al heb je hulp nodig, dan is de klantenservice direct beschikbaar.

Zoek een aandeel

Om te beginnen is het handig een aandeel te vinden, aandelen kun je niet kopen in halfjes of kleine delen op BUX Zero, dus je moet en aandeel zoeken dat je kunt betalen. Met 5G op de horizon verwachten wij dat bedrijven, zoals T-Mobile en AT&T zullen stijgen. Omdat AT&T maar 29 dollar kost is dat het meest betaalde aandeel. Als jij een aandeel niet ziet bij BUX Zero, kun je er naar zoeken. Heb je het aandeel wat je wilt niet gevonden? Dan kun je dit aandeel aanvragen zijn er genoeg mensen die dit aandeel willen, dan gaat BUX Zero het hoogstwaarschijnlijk toevoegen. Nu je jou aandeel hebt gevonden druk op kopen, natuurlijk alleen als je genoeg informatie hebt opgedaan over dit aandeel!

bux zero review uitleg aandeel zoeken
bux zero review uitleg aandeel kopen

Selecteer en koop je aandeel

Wij kopen zelf nog steeds het AT&T aandeel als voorbeeld, en omdat het een Amerikaanse aandeel is betalen wij hier geen cent over met BUX Zero, het is daadwerkelijk gratis om een aandeel te kopen. Afhankelijk van je fondsen kun je aandelen kopen, omdat je hoogstwaarschijnlijk begint raden wij je aan simpelweg een aandeel te kopen van het bedrijf waarvan je een aandeel wilt kopen. Al koop je een Nederlands aandeel dan kun je de prijzen bekijken op de BUX Zero prijslijst, of scroll verder in onze BUX Zero review. Wil je uitleg over wat een Koop-Marktorder is en wat al die andere termen betekenen? Kijk dan tussen onze blogposts. Voor nu hoef je alleen te drukken op Plaats Koop-Marktorder.

Gefeliciteerd met je eerste aankoop!

Dat was het dan, je hebt zo juist je eerste aandeel gekocht, zoals je ziet bij mij kostte het mij geen cent om te doen. Je krijgt altijd aan het einde van een aankoop een overzicht van de kosten, het aantal aandelen en wat voor een type order je hebt uitgevoerd. Voor nu hoef je niks meer te doen, je kunt je aandeel vast houden weer verkopen, maar eerst moet je op klaar drukken. Wil je advies over waar je in moet investeren dat kunnen wij ook aanbieden klik dan op de onderstaande knop!

bux zero review uitleg aandeel gekocht

Heb je nog vragen?

Kom je er toch niet uit? Of heb je nog vragen of hoe en wat met BUX Zero dat kan! Gelukkig hebben wij genoeg ervaring om jou verder te helpen, wij staan bijna heel de dag klaar om jou te helpen. Dus als je nog vragen hebt kun je contact met ons opnemen via business@mansotti.com of door 062-9919-756 te bellen. Je kunt ook contact op nemen door het formulier in te vullen op onze contactpagina.

bux zero review alle aandelen

Alle aandelen van BUX Zero

BUX Zero heeft meer dan genoeg aandelen beschikbaar gesteld aan haar beleggers. BUX Zero heeft het gemakkelijk gemaakt om aandelen te vinden, door het toevoegen van een zoekbalk. Als je hier jou favoriete aandeel in vult, dan krijg je het gelijk te zien. Krijg je deze niet te zien dan geeft BUX Zero je de mogelijkheid om dit aandeel aan te vragen, als genoeg mensen dit aandeel aanvragen word dit aandeel waarschijnlijk snel toegevoegd. BUX Zero heeft het zoeken van bepaalde aandelen ook makkelijk gemaakt door categorieën toe te voegen. Als je niet een specifiek bedrijf in gedachte hebt, maar wel een sector dan kun je investeren in een van de bedrijven die BUX Zero heeft samengevoegd.

Ontvang een gratis aandeel van BUX Zero!

BUX Zero geeft klanten die beginnen met beleggen een gratis aandeel. BUX Zero zegt dat je maximaal 200 euro kan krijgen. Dat klinkt geweldig en zo zijn wij ook begonnen, maar toen wij ons account hadden geopend en onze 200 dachten te krijgen kregen wij maar gemiddeld 6,42 euro. Verward en gefrustreerd zochten wij verder online, blijkbaar is het gemiddelde wat men krijgt inderdaad rond de 5 euro. Wat wij jammer vinden is dat BUX Zero gebruik maakt van misleidende campagnes. Het platform van BUX Zero hoeft je niks te kosten als je BUX Zero orders plaatst of als je Amerikaanse aandelen koopt, jammer dat ze dat niet gebruiken in hun marketingcampagnes. Wil jij ook een gratis aandeel ter waarde van “200” euro, druk dan op de onderstaande knop.

bux zero review nodig vrienden uit
bux zero review blogs

Speciale nieuwtjes

Je zult je vast afvragen wat wij bedoelen met speciale nieuwtjes. Wij bedoelen eigenlijk de blog berichten van BUX, maar waren geven wij een speciale kop aan de blog berichten van BUX? Nou de blog berichten van BUX zijn vooral gericht op BUX Zero, en bevatten zeer waardevolle informatie. Zo deelt BUX Zero welke aandelen het meest populair zijn op het platform, dit zijn bijvoorbeeld BAM en Wirecard, Wirecard is natuurlijk logisch vanwege het schandaal met het missende geld. Maar ook hebben ze het gehad over het impact van de Amerikaanse verkiezingen, wie beter voor de markt zou zijn Trump of Biden. Maar het meest waardevolle van allemaal zijn de kwartaal cijfers die BUX Zero publiceert. Het scheelt jou als klant veel tijd als het allemaal op een plek staat. In deze artikelen hebben ze het over het bedrijf, natuurlijk de verwachtingen en de resultaten alles wat je moet weten voor je investeert.

bux zero review wat is een zero order

Wat is een Zero Order?

BUX Zero heeft een speciale naam gegeven aan een simpele functie, dit noemt BUX Zero de Zero Order. De Zero Order betekent eigenlijk dat je geen kosten betaald wanneer je een Europees aandeel verkoopt of koopt bij BUX Zero. Een verschil met de marktorder is dat de Zero Order niet direct wordt uitgevoerd. BUX Zero stuurt namelijk alle Zero Orders van haar gebruikers van een dag aan het eind van de handelsdag, tussen 4 en 5 uur ‘s middags, naar de beurs om uitgevoerd te worden. Bij BUX Zero noemen ze de periode tussen 4 en 5 het tijdraam. De deadline om nog een order te kunnen plaatsen, 4 uur, noemen ze bij BUX Zero de Cutoff Time. Er gelden nog een aantal regels voor de Zero Orders.

Uitvoeringsprijs

Omdat de koers kan stijgen en of dalen tussen het moment van plaatsen van een Zero Order en de daadwerkelijke uitvoering aan het eind van de handelsdag, hebben ze bij BUX Zero een beschermingsmaatregel ingebouwd.

 • Voor een kooporder mag het koersverschil niet hoger zijn dan 4%.
 • Voor een verkooporder mag het koersverschil niet lager zijn dan 5%.

Een Zero Order die om een van deze redenen niet uitgevoerd kan worden zal worden gecancelled en je ontvangt het bericht ‘order afgewezen’ in je inbox in de BUX Zero app. Deze Order wordt vervolgens niet bewaard of naar een volgend tijdraam geplaatst. Wil je zelf je ingelegde Zero Order terugtrekken, dan kan dit alleen maar tijdens openingstijden van de markt en voor de Cutoff Time. Voor het kopen en verkopen van Amerikaanse aandelen rekenen we geen commissie voor de Zero, markt- en limietorders. Bij deze aandelen is er een valutatoeslag van kracht, omdat je met euro’s aandelen koopt die in dollars geprijsd zijn. Daarover lees je hier meer.

En de andere orders dan?

Wat is er gebeurd met de limiet en marktorder? Niks bij BUX Zero heb je nog steeds de optie om een markt en een limietorder uit te voeren. Wij herhalen nog eventjes wat een markt en een limietorder zijn.

Limietorder

Wat is een limietorder? Simpel stel je hebt een prijspunt gevonden waarop je bijvoorbeeld een BUX aandeel wilt kopen, maar het aandeel van BUX heeft dit punt nog niet bereikt, dan kun je een limietorder laten uitvoeren. Je bepaald dan de prijs waarop je het aandeel wilt kopen. Zodra het BUX aandeel de prijs heeft bereikt voert BUX Zero je opdracht uit.

Marktorder

Een marktorder is zo veel makkelijker te gebruiken. Stel we hebben weer een aandeel van BUX. De prijs van het BUX aandeel schommelt een beetje en denkt goed te kunnen instappen, maar wilt dit direct doen. Dan kun je een marktorder laten uitvoeren. BUX Zero voert deze direct uit en je koopt de prijs direct tegen de marktprijs in.

Is BUX Zero betrouwbaar?

Is BUX Zero daadwerkelijk betrouwbaar? Je ehbt online wellicht wel ervaringen gezien van mede beleggers over BUX Zero. De meningen zijn altijd verschillend en bij BUX Zero ook, maar over het algemeen zijn mensen zeer tevreden over BUX Zero en hun ervaringen. BUX Zero is een Nederlandse broker en is volledig gereguleerd. BUX Zero staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Brokers met een AFM-vergunning dienen aan hoge eisen te voldoen, dit is de moeilijkste vergunning om te krijgen en BUX Zero heeft dat. Je geld staat bij ABN AMRO Clearing. ABN biedt achter de schermen het systeem aan van BUX Zero. Hiermee verkoop en koop jij aandelen. Door het Depositogarantiestelsel (DGS) is het geld op je ABN geldrekening gegarandeerd tot €100.000. In het geval van faillissement van ABN is je geld gegarandeerd tot dit bedrag, onder deze voorwaarden. Wil je meer weten neem contact op met ons!

Hoe beveiligd BUX Zero jou account?

BUX Zero haar systemen worden regelmatig getest door online veiligheidsexperts. Zo blijven ze bij BUX Zero bestand tegen gasten met kwade bedoelingen. Ook is alle servercommunicatie bij BUX Zero is TLSv1.2 versleuteld. Dit is gedaan om digitale gluurders niet aan hun trekken te laten komen. BUX Zero bewaart je aandelen ook volgens de regels van vermogensscheiding. De aandelen van BUX Zero klanten worden apart gehouden in Stichting BUX Custody. Dit betekent dat mocht BUX B.V. failliet gaan, jouw aandelen buiten schot blijven.

Dit moet je echt weten over BUX Zero!

Bij BUX Zero staat er in de algemene voorwaarden iets unieks. BUX Zero geeft aan haar verdiensten alleen te benuttigen door middel van kosten die worden gemaakt door transactie kosten en andere kosten. Toch mag BUX Zero jou aandelen ook verhandelen. Natuurlijk is het logisch dat als BUX Zero jou aandelen uitleent dat jij meer risico loopt. BUX Zero heeft alleen het recht om dit te doen, maar dat wil niet zeggen dat BUX Zero ook daadwerkelijk gebruik maakt van deze mogelijk. Wij vinden het dan alleen wel vreemd dat BUX Zero heeft besloten deze gekke regels toe te voegen aan haar algemene voorwaarden als ze er geen gebruik van maken. Het is aan jou of jij BUX Zero haar woord geloofd of niet.

Alle BUX Zero kosten en tarieven

De onderstaande tabel geeft een volledig overzicht van de tarieven van BUX Zero. Bij BUX Zero kun je handelen in Franse, Duitse en Nederlandse aandelen, maar ook van andere EU landen. BUX Zero heeft bij alle EU landen dezelfde kosten. Bij aandelen van de USA hanteert BUX Zero over het algemeen geen kosten. Je betaald alleen 0,25% voor het omwisselen van euro’s naar dollars. Wil je gaan beleggen in ETF’s dan kan dat ook BUX Zero hanteert daar nooit hoger dan 1 euro voor!

bux zero review kosten en tarieven
bux zero review uitleg tabel grafieken en tabellen

Grafieken verlengen

BUX Zero heeft een vreemd systeem in plaats, waardoor je de grafieken van alle aandelen niet verder kan zien dan 3 maanden. Dit is natuurlijk waardeloos, kun je dit aanpassen en zo ja, hoe kan je dit aanpassen? Hier kom je al snel achter als je echt actief bezig gaat met BUX Zero. Open de BUX Zero app en log in. Het enigste wat je hoeft te doen is op Amerikaanse aandelen te klikken. Zodra je dat hebt gedaan krijg je deze melding vanuit BUX X. Lees deze gegevens door en klik dan op de vinkjes, en druk op bevestig. Zodra je dit hebt gedaan kun je in de BUX Zero app grafieken zien die een terug jaar tot een jaar.

bux zero review grafieken verlengen

Is BUX Zero transparant?

BUX Zero is natuurlijk onderdeel van BUX en zoals je weet is BUX een van de meest betrouwbare brokers. BUX Zero heeft zoals je weet ook een AFM vergunning, dit is de lastigste vergunning om te krijgen. BUX Zero moet aan hele strenge eisen voldoen en blijven voldoen om deze vergunning te behouden. BUX Zero doet ook veel moeite om haar klanten te informeren over kosten en tarieven. BUX Zero maakt ook geen misleidende reclames, zoals andere brokers, echter vinden wij de reclame van dat je een aandeel ter waarde van 200 euro krijgt, wel misleidend. Mensen hebben zeker hoge bedragen ontvangen, echter heeft geen belegger van BUX Zero naar ons idee 200,- euro gekregen als cadeau. Op het moment beschikt BUX Zero over meer dan 100.000 gebruikers, en over het algemeen is BUX Zero is eerlijk delen van alles en hierom zijn ze bij BUX Zero zeker transparant.

Geweldige klantenservice van BUX Zero

BUX Zero heeft een geweldige klantenservice dat is natuurlijk logisch, omdat het bedrijf Nederlands is. BUX Zero haar klantenservice reageert super snel, duidelijk en als het onduidelijk is kunt u ook altijd het nummer van BUX Zero bellen. Voor algemene vragen kunt u terecht bij support-zero@getbux.com. Wilt u meer weten of is het contact via de mail onduidelijk kunt u BUX Zero ook bellen via +31(0)85 888 5505. Extra informatie kunt u opvragen bij de Kamer van Koop handel, want BUX Zero is staat daar natuurlijk gewoon ingeschreven KvK-nummers: BUX B.V. 58403949, BUX Technology B.V. 58403787, BUX Financial Services B.V.71893326

bux zero review conclusie

Conclusie van BUX Zero

BUX Zero gebruiken wij natuurlijk zelf ook, omdat BUX Zero zo belachelijk goedkoop is in vergelijking met andere beleggingsapps. BUX Zero is zo simpel als maar kan, want je maakt geld over met Tikkie. BUX Zero heeft natuurlijk geen enkele andere kosten, dus voor ons gevoel kun je BUX Zero gebruiken als een tweede bankaccount. Voor de rest heeft BUX Zero een geweldig simpele app ontwikkeld, voor echt verantwoord beleggen moet je niet zijn bij BUX Zero, want zonder grafieken van langer dan 1 jaar en zonder indicatoren kun je niet in de BUX Zero app zelf goede keuzes maken. BUX Zero heeft een geweldige klantenservice en is super transparant. Als je wilt beginnen met BUX Zero zul je zeker tevreden zijn hierom kunnen wij BUX Zero zeker aanraden! Let op beleggen is niet zonder risico!

bux zero ervaring en review

Meld je aan bij BUX Zero via ons, en krijg MSO t.w.v. 93,- euro!

The investment services of BUX Zero are provided by BUX B.V. BUX B.V. is registered with the Dutch Chamber of Commerce in Amsterdam under number 58403949. BUX B.V. is authorised and regulated by the Dutch Authority for Financial Markets (Autoriteit Financiële Markten – AFM). BUX B.V. does not provide investment advice and individual investors should make their own decisions or seek independent advice. Investing involves risks. The value of investments can go up as well as down and you may receive back less than your original investment or lose your entire investment. Apple, the Apple logo, iPod, iPad, iPod touch and iTunes are trademarks of Apple Inc., registered in the US and other countries. iPhone is a trademark of Apple Inc. App Store is a service mark of Apple Inc. BUX B.V. heeft niks te maken met deze actie en de digitale munt is pas te verkrijgen als er geld is gestort op BUX Zero.

21 gedachten over “BUX Zero review – Beleggen met weinig geld

 1. BUX Zero voor een tijdje geprobeerd. Ik was van gedachte dat de kosten omhoog zouden gaan, maar er zijn daadwerkelijk 0 euro kosten. Ik begrijp niet hoe dit kan, maar als het zo kan dan is het wel genieten.

 2. Alleen maar lof voor de mooi vormgegeven app! Zou cool zijn als ik mijn beleggingen ook kan volgen op m’n iPad Pro! Helaas is hier nu nog geen ondersteuning voor..

 3. Gouden tip voor als je nog niet hebt meegedaan! Je kan ook twee aandelen krijgen als je het volgende doet:
  1) meld je aan, bij voorkeur via deze link:
  https://invite.getbux.com?kid=1EBR4Y
  2) start het aanmeldproces tot aan de stap waar je je paspoortgegevens moet opgeven.
  3) sluit de app af en wacht 2 tot 3 werkdagen tot je een mail krijgt met een herinnering voor het voltooien van je aanmelding.
  4) voltooi de aanmelding en gebruik de extra code en instructie uit de mail voor een tweede gratis aandeel.
  De code moet je dan naar hun support sturen, waarna je je tweede gratis aandeel krijgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s