Over Mansotti

Van een kleine affiliate naar een Nederlandse gigant

Mansotti is een Kamer van Koophandel geregistreerde instantie onder nummer 77834453. Wij zijn een gespecialiseerd en gecertifieerde affiliate van verschillende exchanges en brokers. Wij adviseren cliënten en investeren in affiliate marketeers en innovatieve start-ups. Natuurlijk vergeven wij ook advies en onderzoeken en beoordelen onze affiliates.

Het start met een idee

In 2017 is de CEO van Mansotti begonnen met het speculeren op verschillende digitale valuta, dit ging voor een lange tijd goed door de hype rondom de valuta. Zoals met elke markt is hype zeer gevaarlijk, veel oplichters en mensen met slechte intenties begonnen een serieuze hoeveelheid kapitaal te verdienen. De CEO van Mansotti begon een trend te zien in het aantal oplichters en besloot de Nederlanders te beschermen door deze exchanges en brokers te beoordelen.

Moeizaam begin

Toen Mansotti begon viel het onder een andere naam het idee begon met Lucre, echter al waren de webpagina’s ontworpen was het domein ineens niet meer beschikbaar. Op het moment was zelfs een app beschikbaar met de naam Lucre, deze zou prijzen van digitale munten, indexen en aandelen bevatten. De app zou bij elk instrument een tab er onder hebben met de exchanges en brokers die dat instrument verhandelden. Nu Lucre dood in het water lag, besloot de Gianluca Naarden de CEO van Mansotti eerst een domein te kopen voor er daadwerkelijke producten zouden worden gekocht. De naam Mansotti kwam van het schoenen merk Mason Garments, hij vond dat het logo leek op het woord Mansotti en kocht met die gedachte het domein.

Hoe gaat het nu?

Mansotti is naast beoordelaar en onderzoeker van haar affiliates, nu ook een netwerker die beginnende marketeers helpt met affiliate marketing. Wij zijn nog steeds bezig met het vergeven van het wekelijkse advies wat dit jaar gaat afsluiten met meer dan 244% winst. Wij hebben dit jaar (2020) in november onze eigen digitale munt ontwikkeld die Mansotti verder helpt en de gehele affiliate marketing markt. Wij werken ook met BOTS samen voor de ontwikkeling van onze eigen AI.