onze munt

Meld je aan via ons en krijg 210,- euro in MSO!

MSO is een digitale munt ontwikkeld door Mansotti om haar affiliate marketing op het volgende niveau te brengen. Door middel van ESMA richtlijnen is het verboden voor financiële dienstverleners geld te geven aan haar klanten, als een manier van klantenwerving. Om ESMA richtlijnen op te volgen en lichtelijk te buigen heeft Mansotti toch een manier gevonden om beleggers te bedanken!

Met wie wil jij beginnen?

Hoe krijg ik mijn MSO?

Simpel zat door op jou bovenstaande broker te klikken, word je doorverwezen naar jou broker en of exchange. Meld je aan begin met beleggen en doe dit lichtelijk actief met minimaal 200,- euro en stuur deze gegevens naar ons op. Dit kan door middel van een screenshot van je gemaakte trades. Wij kunnen zelf in onze systemen zien of dit overeenkomt met de gegevens die jij hebt opgestuurd. Als alles netjes in orde is krijg je een mailtje terug, alles wat jij dan hoeft te doen is je MSO adres op te sturen en jij krijgt je munt t.w.v. 210 euro direct in je wallet. Of je deze behoudt of verkoopt is natuurlijk aan jou! In principe is het risicovrij beleggen met 210 euro maximaal. Dit kun je doen bij elke broker en of exchange die wij beschikbaar stellen, dus al doe je dit met 10 verschillende brokers heb jij zo 2.100 euro verdient!

Gebouwd op Ethereum

Onze digitale token is gebouwd het netwerk van Ethereum en betreft een standaard ERC20 token. Onze token kan en mag alleen worden gekocht en of verkocht aan en of bij Mansotti. Onze munt kan alleen worden aangeschaft door contact op te nemen met onze klantenservice. Alle transacties zijn publiek op etherscan.io Er zijn op het moment 17.408.573 munten beschikbaar, er zullen geen extra munten worden toegevoegd en niks word verwijderd. Heb je nog vragen? Of wil je beginnen met het bevrijden van de Nederlandse marketeers d.m.v. onze digitale munt? Dat kan druk op de onderstaande knop!

Waarom is MSO zo veel waard?

Wij zijn de uitgevers van MSO en hebben als enige totale controle over de vraag en aanbod. Om de prijs van MSO relatief stabiel rond de 200 euro te houden, stoppen wij de overige verdiensten van Mansotti in MSO, zo doende houden wij de prijs stabiel. Al verdient Mansotti meer, dan word de MSO munt automatisch meer waard. Dus stel jij meld 10 mensen aan via Mansotti in een dag op bijvoorbeeld Plus500 dan kan het zo zijn dat de prijs met een paar % omhoog schiet. De prijs van MSO kan alleen omlaag als men stopt met beleggen en Mansotti geen verdiensten meer genegeerd. Aangezien MSO binnenkort ook verhandelbaar zal worden op UNISWAP en andere bekende exchanges is de kans groot dat de waarde van MSO alleen maar zal stijgen.

Kan ik MSO gebruiken als opslag voor mijn geld?

MSO heeft slechts een maximale hoeveelheid munten van 17 miljoen. Deze is zelfs lager dan die van Bitcoin, aangezien de waarde van MSO gemiddeld met 50% toeneemt is het geen goede opslag plaats voor je geld. De waarde van de munt is puur speculatief, echter moeten wij ook vermelden dat al raak je je gehele inleg kwijt Mansotti niet aansprakelijk is. MSO is slechts een tak van Mansotti, echter wij kunnen geen garantie bieden dat onze munt enige waarde heeft. De waarde die MSO op het moment heeft is bepaald door het verband van vraag en aanbod. Wij kunnen ook niet garanderen, dat wij onze munten niet zullen verkopen al zijn er onverwachtse financiële problemen. Je kunt MSO zien als een na-maak van Bitcoin, maar met meer functionaliteit.

Blijf geïnformeerd

Wij vinden het belangrijk om onze klanten en partners te informeren over wat er gebeurd omtrent Mansotti en onze digitale munt. Wij overleggen met betrouwbare exchanges voor een mogelijke plaatsing van onze digitale munt. Voor meer informatie over mogelijk ondersteuning vanuit exchanges kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Krijg hulp van experts

Mansotti implementeren of meer informatie krijgen over onze digitale munt of Mansotti zelf? Wij helpen je graag, als je wilt kun je zelfs contact leggen met de oprichters van Mansotti! Wij nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op. Voor meer informatie over Mansotti raadpleeg de Kamer van Koophandel.

Wil je contact leggen met meerdere mensen in de community? Wij hebben een community op Discord, Twitter en Facebook!