Krijg advies van experts

Adviseur op gebied van investeringen en speculaties

Mansotti is een erkende veteraan binnen de markt op het gebied van advies vergeven. Wij geven onze opinie over onder andere verschillenden indexen, digitale valuta’s en aandelen. Wij worden streng gecontroleerd door verschillende partijen van het ESMA. Als een gereguleerde partij vergeven wij advies zonder eigen posities te open, voor een onafhankelijke opinie.

Rendabel

Wij zijn natuurlijk rendabel zo blijken uit onze cijfers van onze voorgaande jaren. Zo heeft ons netwerk ruim een verdubbeling gezien in gecombineerde waarde. Wil jij dat ook? Dat kan schrijf je gelijk bij ons in!

Goedkoop

Het is belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om financieel onafhankelijk te worden. Hierom zijn onze prijzen net zo goedkoop als een kopje koffie! Wel zo eerlijk toch?

Gereguleerd

Mansotti is een gereguleerde instantie en hierom volledig betrouwbaar. Wij worden streng gecontroleerd door partijen die in directe aanraking zijn met het ESMA. Wij leggen hier alles verder uit.

Gemakkelijk

Wij vergeven ons advies wekelijks via de mail. Het bedrag wat je betaald word maandelijks via incasso afgeschreven, zodat je gemakkelijk een hoger rendement kunt behalen.

Onze tarieven

1,99 per week

Wekelijkse mailings alleen aandelen

3,99 per week

Wekelijkse mailings aandelen of alleen Bitcoin

6,99 per week

Wekelijkse mailings aandelen, indexen of digitale valuta’s

Beginnen met beleggen maar weet niet hoe?

Mansotti begrijpt dat je wilt beginnen met beleggen, maar in welke aandelen, indexen of digitale munten? Ga je je richten op korte termijn doelstellingen of lange termijn? Hier zullen wij voor jou bekijken welke aandelen je het beste op kan richten. Maar wij zullen je hier ook vertellen hoe je het beste kunt beleggen waar je naar moet kijken voor de hoogst mogelijk rendement. Ook zullen wij je vertellen over onderdelen die wij niet hebben besproken in onze reviews.