Review aanvragen

Wij onderzoeken beoordelen of verwijzen door

Mansotti is een specialist als het gaat om onderzoeken en beoordelen van haar affiliates. Maar wij richten ons ook op het vergroten van het bereik van onze affiliates. Wij kunnen natuurlijk niet alles zelf beoordelen en onderzoeken, hiervoor hebben wij onze partners die op dezelfde manier beoordelen als ons

Wij verwijzen affiliates door

Heb je een product of dienst en wil je graag een groter bereik? Of wil je graag je product onderzocht hebben. Dan kunnen wij jou helpen. Natuurlijk kunnen wij niet al onze affiliates onderzoeken, hierom verwijzen wij onze affiliates door. Wanneer jou product kan worden beoordeeld geven wij jou een lijst van top affiliates met geweldige resultaten, jij kan kiezen op welke site je je product wilt hebben. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Onafhankelijk en eerlijk

Wij zullen onze affiliates altijd op een onafhankelijke en eerlijke manier beoordelen, ongeacht welke affiliate meer betaald voor een review. Wij kunnen mede onafhankelijk zijn door onze munt MSO, deze kunnen affiliates, klanten en partners kopen. Op deze manier ondersteunen en Mansotti en haar partners. Onze reviews worden samengesteld 14 verschillende meningen, hierbij worden onervaren en ervaren beleggers geraadpleegd. Deze beleggers krijgen een compensatie om te gaan beleggen bij een broker in ruil voor hun feedback.

Meer weten?

Wil jij meer weten over hoe wij onze affiliates beoordelen? Of wil je een review aanvragen en worden beoordeeld door ons of onze partners? Neem dan contact met ons op!