Word affiliate

Een affiliate netwerk dat met je meedenkt

Mansotti is een bekende Nederlandse affiliate die zich specialiseert op brokers en exchanges. Als een bekende affiliate hebben wij inmiddels al duizenden klanten doorverwezen. Wij vonden het belangrijk om onze kennis te delen, zodat wij ook onze partners helpen om succesvol te worden binnen de Nederlandse affiliate markt.

Beginnen met affiliate marketing?

Tegenwoordig zijn affiliate marketeers niet gigantische bedrijven, maar slimme studenten die graag een zakcentje extra willen verdienen, of zelfs meer dan dat. Wij van Mansotti kunnen aantonen dat het mogelijk is duizenden euros per maand te verdienen ongeacht van hoeveel kapitaal jij tot beschikking hebt. Wij leggen je van begin tot einde uit hoe ook jij voor je 30ste financieel onafhankelijk kan zijn. Wij zijn geen netwerk, zoals daisycon of impact. Wij helpen jou met het opbouwen van je site, met het vinden van een niche en leggen je uit hoe je succesvol kunt zijn. Het probleem is dat jij niet de enige bent, duizenden studenten hebben het zelfde idee als jou. Wij zullen niet alles voor je doen, maar geven jou het momentum en het is aan jou of je er wijs mee om zult gaan.

Wij helpen met…

Wij ondersteunen in het ontwikkelen van jou webpagina, denk aan het optimaliseren van zoekwoorden of de webpagina gebruiksvriendelijk maken.

Wij letten op…

Wij weten wanneer het goed of mis gaat en zullen op tijd reageren zodra wij zien dat er iets mis gaat. Wij letten op alle kleine details, zodat jij in alle rust verder kan werken.

Wij bieden onze…

Wij bieden jou onze affiliates en kennis aan, maar zullen ook affiliate names jou benaderen. Van exchanges tot fintech, want wij willen dat jij kan onderzoeken en beoordelen wie jij wilt!

Als nieuwe affiliate krijg je…

Elke affiliate heeft het lastig, begin je net maar zin wij wel potentie? Is het mogelijk om bonussen te krijgen uitbetaald in onze digitale munt. Je krijgt toegang tot informatie over nieuwe partnerships, nieuwe affiliates informatie over beleggen en nog veel meer! MSO’s worden alleen vergeven door Mansotti zelf en hebben een vaste waarde van 100 euro per MSO. Meer weten over wat MSO voor jou bedrijf kan doen? Lees dan verder door op de onderstaande knop te drukken.

Sluit je nu aan bij Mansotti

Krijg toegang tot de beste exchanges, brokers en fintechs in de wereld. Hulp van een Nederlandse affiliate gigant, Toegang tot de exclusieve digitale munt van Mansotti en nog veel meer! Aansluiten kan door contact op te nemen met Mansotti.