Binance review – Een alleskunner met rode vlaggen

binance iphone

Binance review een alleskunner met rode vlaggen

Binance is de meest populaire exchange op het moment. Iedereen gebruikt Binance en iedereen in de wereld omtrent digitale valuta kent de exchange. Nu Bitcoin weer begint te stijgen en andere digitale munten is het handig om te weten hoe Binance werkt toch?

Introductie Binance

Binance is een van de grooste exchanges ter wereld kijkend naar handelsvolume en actieve gebruikers. Ondanks dat Binance sinds pas in 2017 is opgericht. Binance is natuurlijk niet de nummer 1 exchange geworden zonder reden. Binance biedt diverse services aan omtrent digitale valuta, als je iets wilt verhandelen of een spaaraccount in de wereld van digitale valuta dan heeft Binance het wel. Binance kan helaas voor een beginnende belegger zeer ingewikkeld zijn en al wil je echt geld verdienen op Binance dan moet je alles begrijpen. Waarschijnlijk wil jij graag investeren in Bitcoin of Ethereum omdat je ziet dat de munten gigantische winsten behalen. Dat kan maar weet wel het handelen in digitale valuta is niet gereguleerd is. Binance is zelf ver van gereguleerd, haar futures markt breekt bijvoorbeeld elke regel die gezet is door het ESMA. Handelen in digital valuta brengt vele risico’s en handelen op Binance ook.

Binance review

Als je nu online zoekt naar een Binance review is de kans groot dat je een bericht ziet van een affiliate die goed verdient om Binance in een positief licht te schijnen. In onze Binance review zal dit anders zijn, omdat wij een van de duizenden mensen zijn die daadwerkelijk problemen hebben gehad met Binance. Wij vertellen over onze persoonlijke problemen onder het kopje is Binance betrouwbaar? Ondanks de problemen die wij hebben ervaren zullen wij in onze Binance review alles omtrent Binance eerlijk en zeker kritisch uitleggen. Binance haar services zijn innovatief en Binance helpt de wereld van digitale valuta door gigantische stappen te nemen. Wij zullen alle services die Binance aanbied uitleggen en zullen je volledig informeren, over alles omtrent deze services. We zullen het aanbod van digitale valuta’s dat Binance beschikbaar heeft gesteld bespreken, maar ook Binance haar betrouwbaarheid, transparantie, kosten, educatie, indicatoren en de sociale factoren. Wij vinden dat dit de belangrijkste punten zijn. Natuurlijk leggen wij nog veel meer uit over Binance. Zijn je vragen niet beantwoord in onze Binance review neem dan gerust contact met ons op!

Digitale valuta voor iedereen

Binance is een gigantisch platform en probeert digitale valuta voor iedereen beschikbaar te maken. Hierom heeft Binance sindskort een lite versie gevoegd aan de Binance app. Meer over Binance haar Lite versie onder het kopje Binance voor beginners. Binance heeft alle functionaliteit die men verwacht toegevoegd aan haar platform. Het kan er voor beginners in de beleggingswereld of de wereld van digitale valuta er zeer uitdagend uit zien. Maar dat nemen wij in onze Binance review weg, zodat ook jij alle functionaliteit van Binance kan benutten. Zo heeft Binance een Futures platform, waaraan ze steeds meer digitale valuta toevoegen. Een P2P modus waar men lokaal kan kopen en verkopen met bijvoorbeeld ING of Rabobank. Deze offers worden aangeboden door mensen op het Binance platform, Binance stelt het alleen beschikbaar. Maar Binance heeft nog veel meer.

Binance voor beginners

Binance heeft een Lite versie op de Binance app gezet. Het is een mooie versie van Binance haar converteer optie, en werkt zoals Coinbase haar converteer optie. Op Binance Lite is er wel een gelimiteerd aantal digitale valuta’s beschikbaar. Met de Binance Lite app kun je wel heel gemakkelijk digitale valuta kopen met gewone euro’s en dollars, natuurlijk super handig. Druk je op een digitale valuta waar je in bent geïnteresseerd. Dan kun je een overzichtelijke grafiek zien, waarin word uitgelegd hoe je deze kunt gebruiken en hoe het werkt. Verder kun ook een heleboel informatie vergaren over de desbetreffende digitale valuta. Binance maakt ook vaak een rapport over de munten die ze toevoegt aan haar platform. Echter is van belang dat je ook zelf onderzoek doet naar de digitale valuta voor je investeert. Binance doet haar best om haar aanbod van hoge kwaliteit te houden, maar veel munten zijn simpelweg waardeloos.

Een paar munten die Binance aanbied

Wat mist Binance Lite

Binance Lite heeft over het algemeen niet echt veel problemen. Het is in principe een Coinbase zonder regulering, zonder gegarandeerde veiligheid voor je munten en de functionaliteiten die Coinbase heeft. De munten die Binance Lite aanbied zijn echter wel een stuk diverser en bevatten niet de munten die extreem volatiel zijn. Het is natuurlijk wel jammer dat er geen indicatoren op het platform van Binance Lite zijn, echter is maakt dat ook niet veel uit op het moment de markt gaat omhoog en elke munt heeft hier profijt van. Maar toch als dit niet het geval is is geïnformeerd beleggen niet mogelijk op Binance Lite, met munten die alleen maar bewegen d.m.v. speculatie is dit wel slecht.

Binance Coin de munt van Binance

Binance Coin is de munt die ontwikkeld is door Binance, de functionaliteit in het begin was vooral om kosten te besparen d.m.v. gebruik van Binance Coin. Toen Binance extra functionaliteit toevoegde aan haar platform door middel van IEO, een munt lancering op de Binance zelf. Kwam er ook meer functionaliteit bij de Binance munt, deze werd gebruikt als tickets. Men kon door middel van het hebben van Binance munten tickets bemachtigen, omdat deze munten die werden gelanceerd door Binance, extreem veel winst maakten was het een slimme investering om Binance munten op Binance te bewaren. De munten van Binance zaten origineel op de Ethereum chain, maar later heeft Binance de Binance munt op haar eigen chain laten lopen. Dit is in essentie een kopie van Ethereum, want nu zijn er duizenden munten op de Binance Chain, allemaal zodat ze potentieel op Binance zouden kunnen lanceren. De Binance munt geeft je over het algemeen veel meer functionaliteit en voordelen als je deze bewaard op Binance.

Promoties van Binance

Binance heeft bijna elke week leuke promoties, zo geven ze bij Binance vaak munten weg die je kan winnen. Binance werkt niet zoals een lotterij je moet wel wat doen om te winnen. De kans is ook heel groot dat je niet wint of zelf nooit wint bij Binance haar promoties, omdat deze acties vaak alleen bedoelt zijn voor de rijkste 1% van Binance. Zo zijn de eisen vaak door met hoge volumes te handelen, of door belachelijk winsten te behalen. Maar het initiatief is er wel, maar de executie is helaas wel slecht vanuit Binance. Soms hebben ze bij Binance wel leuke promoties die voor iedereen leuk zouden kunnen zijn. Zo had Binance laatst een actie waarbij tegen 0% kosten Binance met euro’s kon worden gekocht. Dit scheelt je dan toch wel snel een paar euro’s, maar meer dan dat krijg je ook niet vanuit Binance.

Heeft Binance Nederlandse ondersteuning?

Sindskort heeft Binance volledig Nederlandse ondersteuning van haar munten-uitleg tot haar apps. De Nederlandse ondersteuning wat betreft klantenservice is wel afwezig en dit heeft ook betrekking tot Binance haar telefonische ondersteuning. Voor de rest mogen wij niet klagen over de Nederlandse ondersteuning, want zelfs artikelen zijn ondersteund iets wat vele exchanges niet hebben! Over de vertaling kan je vaak wel twijfelen, zo heeft Binance bij over Binance de volgende tekst staan “Naast het exploiteren van ’s werelds meest toonaangevende cryptobeurs, omvat Binance een compleet ecosysteem.” Niet bepaald een goeie vertaling.

Registreren bij Binance

Iets wat bij Binance erg fijn en simplistisch is is het registratieproces. Bij Binance is slechts een email account nodig met een wachtwoord en je kunt een Referral ID opgeven, als je dit doet krijg jij op al je toekomstige trades 10% korting. Onze code is Mansotti, hiermee krijg jij 20% korting i.p.v. 10%, omdat wij een grotere partij zijn. Dit is een actie vanuit Binance en haar affiliates om meer mensen te krijgen bij Binance. Als je je email en wachtwoord hebt ingevuld bij Binance dan krijg je een verificatie email en zo simpel is het. Wil je bij Binance veel geld kunnen opnemen en storten, dan kun je net zo goed ook upgraden naar level 2. Dit doe je door een foto van jezelf met je ID te sturen naar Binance, voor de veiligheid plak wel eventjes wat bij de foto die je naar Binance stuurt. Zo kan er bijvoorbeeld op de foto staan voor Binance, zo word 1 je registratie sneller voltooid en twee bescherm jij jezelf in het geval van een hack. Zo kunnen hackers niets doen met de foto die jij naar Binance hebt gestuurd. Al meld jij je aan en handel jij actief op Binance kom je ook in aanmerking voor onze eigen munt de MSO, die op het moment verhandeld word tegen de 120 euro per munt. En JIJ kan een hele munt krijgen.

Beginnen met Binance Lite

Ben je nieuw omtrent digitale valuta’s en beleggen met Binance dan is het handig om te beginnen met Binance Lite. In het begin kan alles wat lastiger overkomen vooral op Binance. Wij hebben gelukkig aan iedereen gedacht, de beginnende beleggers en ervaren beleggers. Binance Lite is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden begrepen door iedereen. Alsnog hebben wij een uitgebreide how to geschreven over Binance Lite. Het is wel zo handig om Binance alvast te hebben gedownload voor je begint. Ook is Binance Lite alleen beschikbaar op de Binance app. Voor een uitleg over de professionele versie van Binance kun je vinden onder beginnen met Binance Professioneel.

Welkom bij Binance Lite

Je hebt de Binance app gedownload? Top als je nu inlogt krijg je hoogstwaarschijnlijk Binance Professioneel te zien, maar je kunt dat veranderen. Zie je dat grijze icoontje linksboven? Klik daarop en selecteer dan de Binance Lite versie. Dan zie je als het goed voor altijd dit scherm. Wil je de Professionele versie van Binance weer gebruiken, dan werkt het op de zelfde manier. Je zult je misschien af vragen waarom er zo weinig munten beschikbaar zijn. Op Binance Lite is er een beperkt aantal munten beschikbaar, deze munten zijn van hogere kwaliteit. Het de Binance versie van Coinbase, maar met veel lagere kosten. Het midden is waar je kunt kopen of verkopen, rechts staan het aantal munten dat je al hebt gekocht.

Selecteer een munt

Je hebt in het bovenstaande voorbeeld gezien dat Binance diverse munten ter beschikking heeft gesteld. Kies hier de munt waar jij je goed bij voelt. Als je dat hebt gedaan krijg je dit scherm te zien. Op dit scherm krijg je extra informatie over de munt te zien. Ook krijg je de grafieken te zien, zonder indicatoren tot de 1J. Als je al wat van de munt had toegevoegd aan je account krijg je die munten ook te zien. Vind je deze munt geweldig? En zie je er potentie in dan kun je deze toevoegen aan je favorieten. Let op de munten die worden aangeboden zijn niet altijd van de hoogste kwaliteit. Dus het is uitermate belangrijk dat je achtergrond informatie hebt over de munten die Binance ter beschikking heeft gesteld.

Betalingsmanier toevoegen en betalen

Betaal met iDEAL of SEPA

Heb je nog vragen over Binance Lite?

Kom je er toch niet uit en wil je meer informatie over Binance Lite? Dat kan wij hebben gelukkig genoeg ervaring om je te helpen en wij doen dat graag! Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen via business@mansotti.com of door 0629919756 te bellen. Je kunt ook een ticket openen voor de snelste reactie, dit kan door op de onderstaande knop te drukken!

Binance voor ervaren beleggers

Wij raden de professionele modus van Binance alleen aan als je minimaal een paar maanden actief hebt geoefend met investeren op Binance en weet wat je doet. De professionele modus van Binance bevat de futures markt en de gewone spot markt. Beide zijn risicovol, echter is de futures markt van Binance zoals Plus500 en andere CFD brokers en de spot markt zoals BUX Zero of andere normale brokers. Bij Binance futures, verliezen gemiddeld 93% van alle retail-klanten haar volledige inleg, deze zijn onbekend voor de Binance spot markt, maar zullen ongetwijfeld lager zitten. Wees bij deze dan ook gewaarschuwd voor je begint met Binance en met het handelen van digitale valuta’s.

Binance voor ervaren beleggers

Wij raden de professionele modus van Binance alleen aan als je minimaal een paar maanden actief hebt geoefend met investeren op Binance en weet wat je doet. De professionele modus van Binance bevat de futures markt en de gewone spot markt. Beide zijn risicovol, echter is de futures markt van Binance zoals Plus500 en andere CFD brokers en de spot markt zoals BUX Zero of andere normale brokers. Bij Binance futures, verliezen gemiddeld 93% van alle retail-klanten haar volledige inleg, deze zijn onbekend voor de Binance spot markt, maar zullen ongetwijfeld lager zitten. Wees bij deze dan ook gewaarschuwd voor je begint met Binance en met het handelen van digitale valuta’s.

Problemen met Binance

Dit is het stuk waar de mensen die willen beginnen met Binance naar zoeken. Om eerlijk te zijn kan er een gehele essay worden geschreven over de problemen die Binance heeft. Vele van deze problemen zijn tot het heden niet opgelost door Binance. Zo hebben wij zelf ook problemen ervaren met Binance. Wij hebben met een Binance account meer dan 12 duizend euro verloren, door Binance haar doen. Wij hadden al het benodigde bewijs, en hebben zelfs bericht gekregen van de CEO toen wij in de media zijn gekomen. Echter heeft Binance nooit het probleem opgelost. Wat was ons probleem met Binance dan precies? Wij hadden onze order op Binance Futures gesloten, en hebben hier duidelijke bewijzen van. Echter toen een van onze testers wakker werd, waren al zijn fondsen weg. Binance volgens Binance haar systemen waren er geen problemen. Gelukkig hadden wij bewijs van ons probleem, echter toen wij de screenshots hadden aangeleverd, werd ons gevraagd om video bewijs. Natuurlijk kan je niet weten dat er iets gaat gebeuren en ga je niet alles wat je doet op Binance opnemen. Echter verwacht Binance dat je dit wel doet anders krijg je je geld nooit terug, ondanks dat de fout 100% zou liggen bij Binance. Binance heeft privé ook aangegeven dat ze volgens hun voorwaarden niks hoeven terug te betalen, maar dit wel doen als dit hun imago verslechterd.

Illegale activiteiten omtrent Binance

Binance heeft veel illigale activiteiten bemiddeld, zoals de NDA’s samenwerkingen met justin sun, illigale pump and dump activiteiten etc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s