Coinbase review – Kopen van crypto’s made easy

coinbase logo

Coinbase review Kopen van crypto’s made easy

Bitcoin heeft alweer een nieuwe hoogtepunt bereikt en wij krijgen steeds meer vraag naar reviews van Coinbase. Omdat men bang is om te investeren in digitale valuta’s, vanwege scams slechte exchanges etc. vinden wij het belangrijk iedereen te informeren. Coinbase is gelukkig geen van beide en begint steeds bekender en beter te worden.

coinbase twee telefoons schuin

Introductie Coinbase

Coinbase is een van de meest bekende spelers binnen de markt van digitale valuta’s. Het is de go to app voor digitale valuta en biedt de meest gebruiksvriendelijke manier van investeren in digitale valuta’s aan. Coinbase is al sinds 2012 een van de veiligste manieren om te investeren in digitale valuta’s het is daarom niet heel vreemd dat Coinbase meer dan 35 miljoen gebruikers heeft. Er word belachelijk veel volume verhandeld op Coinbase en was voor Binance een van de populairste exchanges en is beschikbaar en grotendeels legaal en transparant in 100 landen. Met de boom van digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum en het zakken van XRP is gebleken dat er belachelijk veel geld in digitale valuta’s zit op het moment. Net zoals 2017 is Bitcoin weer een rage en omdat bijna 1 miljard aan digitale valuta’s is gestolen in totaal vinden wij het belangrijk iedereen te informeren.

coinbase icoon filecoin

Coinbase review

Je ziet de groei in Bitcoin en je denkt waar kan ik Bitcoins kopen! Coinbase is een van de meest veilige manieren. Je hebt waarschijnlijk al veel gehoord van Coinbase, maar weet niet zeker of het te vertrouwen. Er zijn echt weinig tot geen Nederlandse Coinbase reviews. Ons team is al actief bezig met cryptocurrency sinds 2017 en hebben genoeg kennis van Coinbase. Mede omdat er weinig Coinbase reviews zijn en omdat wij toch genoeg kennis hebben van Coinbase, hebben wij besloten een Coinbase review te schrijven. Voor je in zee gaat met Coinbase is het wel handig om te weten hoe Coinbase werkt toch? Wij zullen het hebben over alles omtrent Coinbase. Wij bespreken bijvoorbeeld hoe functioneel het platform van Coinbase is, maar ook over alle cryptocurrencies van Coinbase. Daar houden we het niet bij hoor wij bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van Coinbase. Alles wat je verwacht van een uitgebreide Coinbase review. Laten we voorop stellen dat onze Coinbase review onafhankelijk geschreven is, hierom kunnen wij kritisch overkomen naar Coinbase. Wij vinden simpelweg dat iedereen het verdient om een eerlijk beeld te krijgen over haar exchange in dit geval Coinbase.

coinbase twee telefoons over uiterlijk

Het simpele en mooie platform van Coinbase

Coinbase is een van de twee exchanges die haar platform visueel prachtig geeft opgezet. Het kopen en verkopen van Bitcoins, Ethereum, Tezos en veel meer op Coinbase is echt een genot. Coinbase heeft het proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Het verzenden en ontvangen vanuit Coinbase is ook een veilige en fijne ervaring. Sturen van cryptocurrencies kan voor de beginnende investeerder een van de meest gevaarlijke en spannende ervaringen zijn. Bij elke exchange behalve Coinbase is deze ervaring ook vooral spannend, wat je natuurlijk niet wilt.

Een paar huidige digitale valuta’s op Coinbase

coinbase aanbod 0rx
coinbase aanbod knc
coinbase aanbod btc
coinbase aanbod dnt
coinbase aanbod bat
coinbase aanbod eth
coinbase aanbod nu
coinbase aanbod mkr
coinbase aanbod cvc
coinbase aanbod band
coinbase aanbod xlm
coinbase aanbod uni

Coinbase mist wel wat

Als je op de home pagina bent van Coinbase of op het beginscherm van de Coinbase app staat, word je gegroet met de beschikbare cryptocurrencies die Coinbase beschikbaar heeft gesteld. Als je verder drukt op je cryptocurrency waarin je wil handelen op Coinbase krijg je een mooie grafiek te zien met relevante data vanuit Coinbase. Het mindere van Coinbase is dat ze geen indicatoren aanbieden. Omdat cryptocurrencies puur speculatie (gokken) is kijken veel mensen naar de grafieken met indicatoren voor hun strategieën met Coinbase is dat dus niet mogelijk!

coinbase mist indicatoren

Waarom kiezen 35M mensen voor Coinbase?

Coinbase is de enigste exchange waar jou geld echt veilig is. Coinbase heeft een minder dan 2 procent van de klanten haar fondsen online. Nu alleen al is Coinbase veiliger dan de helft van de meeste exchanges, maar Coinbase heeft extra stappen ondernomen voor een extra veilige omgeving. Wat veel andere reviewer je zullen zeggen is dat Coinbase voor elke klant een verzekeringspolis heeft, dus al gaat Coinbase kopje onder dan is jou geld nog steeds verzekerd. Echter is dit helaas niet waar in Coinbase haar algemene voorwaarden staat toch echt dat alleen klanten vanuit Amerika alleen een verzekering heeft openstaan voor elke klant voor maximaal 250.000,- dollar. Wat word er gedaan vanuit Coinbase voor de Nederlandse klanten? Helaas niet meer dan voor klanten vanuit Amerika. Maar de kans dat jij je geld verliest op Coinbase is er bijna niet, en al gebeurd dat wel dan is de kans groot dat Coinbase de miljarden die ze verdient aan haar klanten zal alloceren aan de geleden verliezen.

coinbase iphone en tablet

Maar verder naast dat Coinbase de fondsen van haar klanten zo goed beschermd, is het platform van Coinbase ook zo vloeiend als boter. Coinbase haar servers zijn bijna nooit offline en sinds 2017 hebben wij nog nooit problemen ervaart met Coinbase. Coinbase is wel eens plat, maar dit gebeurd met elke app als er miljoenen mensen tegelijk verkopen en kopen op het platform. Meestal word dit vanuit Coinbase vlot gecommuniceerd en zo snel mogelijk opgelost. Coinbase is sinds de laatste ook heel erg actief bezig met het vergroten van haar nu niet zo kleine aanbod. Coinbase doet dat echter op een geweldige manier. Coinbase vind het belangrijk om de onopgeleide op te leiden, Coinbase heeft leerzame videos ontwikkeld om jou te informeren. Dat op zich is al geweldig, maar Coinbase wilt haar klanten zo graag informeren dat ze in totaal meer dan $200,- geven om jou te informeren over haar aanbod van munten. Gelukkig zijn de munten die Coinbase beschikbaar stelt ook van zeer hoge kwaliteit en word er streng gecontroleerd of de niet alleen betrouwbaar is, maar ook kijkt Coinbase of de munt daadwerkelijk word gebruikt en echt een toekomst heeft. Vele exchanges selecteren op wie hen het rijkste maakt en zo is Coinbase niet!

coinbase icoon maker

Verder zoals je ziet is alles omtrent Coinbase mooi en gebruiksvriendelijk en duidelijk weergegeven bijvoorbeeld als je op de home pagina bent van Coinbase of op het beginscherm van de Coinbase app staat, word je gegroet met de beschikbare cryptocurrencies die Coinbase beschikbaar heeft gesteld. Als je verder drukt op je cryptocurrency waarin je wil handelen op Coinbase krijg je een mooie grafiek te zien met relevante data vanuit Coinbase. Het mindere van Coinbase is dat ze geen indicatoren aanbieden. Omdat cryptocurrencies puur speculatie (gokken) is kijken veel mensen naar de grafieken met indicatoren voor hun strategieën met Coinbase is dat dus niet mogelijk!

Support Coinbase Nederlands?

Coinbase heeft een volledig ondersteunde website en app ontwikkeld. Nederlanders zijn zeer actief binnen in de wereld van cryptocurrencies, en ook Coinbase speelt daar goed op in. Het is wel jammer dat niet het educatieve aspect van Coinbase niet in het Nederlands is. Ook vinden wij het jammer dat de klantenservice niet in het Nederlands is, maar dat is het enigste wat wij missen. Voor de rest is Coinbase echt al ver gekomen. Coinbase is zelfs zo fijn dat je met IDEAL kan overstorten, via de ING, Rabobank en nog veel meer Nederlandse banken. Kom je er niet uit met Coinbase? Dan kunt je natuurlijk ook contact opnemen met ons. Wij helpen je met alle plezier verder!

coinbase lrc scherm

Beginnen met Coinbase

Coinbase is een geweldige exchange, maar iets wat Coinbase mist is het hebben van een demo. Het zou geweldig zijn als we $ 10.000,- dollars zouden kunnen ontvangen en Coinbase zouden kunnen uit testen. Coinbase heeft gelukkig veel educatie over haar platform. Online is er ook erg veel te vinden over Coinbase, Bitcoin krijgt gewoon veel muisklikken, dus iedereen maakt filmpjes voor bijvoorbeeld Coinbase en Binance.

coinbase knc icoon

Je kunt Coinbase uittesten met het geld wat Coinbase jou geeft voor het leren over de munten die ze aanbieden. Je hebt dan al snel 160 euro bij elkaar en dat allemaal gratis van Coinbase. Wij laten je ook niet in de steek als je hier onder kijkt hebben wij uitgelegd hoe je munten verstuurd, ontvangt, koop en verkoopt op Coinbase! Het word nog mooier want al maak je een Coinbase account via onze linkjes aan en je begint met kopen van de munten, krijg je vanuit Mansotti een digitale munt. Deze munt heeft een waarde van rond de 120 euro en dat alleen als je begint met Coinbase mooi toch? Heb je dit al gedaan neem dan contact met ons op voor jou gratis MSO! Wil je meer weten over MSO klik dan hier!

USDC Coinbase haar munt

Nu we het toch mooi over onze eigen munt hebben gehad, kunnen we het ook net zo goed hebben over Coinbase haar eigen munt. De munt van Coinbase is niet zoals de BNB van Binance in dat het een speciale functie heeft op het platform, maar je kunt het meer zien als een euro of in dit geval dollar, want de UDSC munt van Coinbase zal altijd gelijk staan aan 1 dollar. Deze munt is handig in gebruik omdat veel exchanges deze munt ter beschikking hebben gesteld naar Coinbase. Trouwens misschien wel leuk om te weten, dit weten veel mensen niet, maar als je de USDC munt houdt op je Coinbase account verdien je er rente op die dagelijks word bijgeschreven, gemiddeld kom je dan al wel ruim op 2,5% per jaar uit. Volgens mij betaald geen enkele bank zo een lucratieve rente uit, maar bij een bank ben je wel gegarandeerd dat je geld terug krijgt al gaat er wat fout. Nou tenzij de bank kopje onder gaat. Coinbase is veilig, maar het is jou keuze of jij wilt rentenieren op Coinbase of niet.

coinbase band icoon

Registreren bij Coinbase

Registreren bij Coinbase is een van de makkelijkste ervaringen die zult hebben. Nou niet makkelijk dan bij Binance, maar Coinbase is daarom ook stukke veiliger en betrouwbaarder. Het process verloopt bij Coinbase altijd heel erg gemakkelijk. Als je de app hebt gedownload, en vergeet niet doe dat door op onze links te klikken voor een gratis 120,- euro. Dan krijg je de optie om in te loggen of om je te registreren, vaak is dit enige keer dat op dit scherm komt. Want bij Coinbase hoef je niet steeds in te loggen, gebruik FaceID of TouchID. Zoek alvast eventjes je ID, rijbewijs of je pasport, want deze heb je nodig om je gegevens te verifiëren bij Coinbase. Voor de rest koppel je je email aan je account, dus zorg er AUB voor dat je e-mail goed beveiligd is, want zwakheden op de e-mail is hoe mensen geld verliezen in crypto. Voor de rest kun je ook je nummer koppelen aan je Coinbase account, wat ook handig is. Het is trouwens ook belangrijk dat je naam en alles precies het zelfde is als op je bankaccount, Coinbase vereist dit en al lees je over dit heen dan kun je honderden tot duizenden euro’s kwijt raken voor maanden of voor altijd zelfs.

coinbase registratie

Ben je nieuw bij Coinbase?

De kans is groot dat je als je dit leest, nog geen account hebt bij Coinbase. Wij willen je volledig voorbereiden voor dat je begint met investeren op Coinbase. Ondanks dat Coinbase zo gebruiksvriendelijk is willen we je toch graag voorbereiden op wat er op je staat te wachten als je kiest voor Coinbase. Het is wel zo handig als je een Coinbase account hebt aangemaakt dan kun je lekker meedoen! Wij hebben een knopje hier onder gezet, zodat je je account gelijk kan aanmaken! Weet je wel hoe je moet kopen en storten op Coinbase dan kun je dit gedeelte overslaan.

Welkom bij Coinbase!

Je ziet het Bitcoin en Ethereum zijn los gegaan vandaag, niks nieuws dat is hoe cryptocurrencies zijn. Dit is Coinbase haar volg lijst. Hier kun je kiezen welke munten je graag zou willen volgen. Het is verstandig de munten te volgen die Coinbase aanbied. Anders kijk je naar munten waarmee je niks mee kunt. Je kunt op het home scherm ook gelijk je Coinbase saldo bekijken. Rechts boven heb je je meldingen staan. Ik heb wat prijs meldingen aan staan, dus als een munt die ik volg een bepaalde hoeveelheid omhoog gaat dan kan ik deze vlot verkopen, dan hoef ik niet steeds Coinbase te openen en de grafieken af te lezen. Als je al middelen hebt gestort kun je of drukken op het middelste blauwe knopje, of op een munt die je graag zou willen kopen!

welkom bij coinbase
kopen of verkopen coinbase

Verschillende manieren van kopen of verkopen

Zoals je ziet heb je een veel keuze in wat te doen, Coinbase is de laatste tijd goed bezig met het toevoegen van nieuwe opties. Zo kun je nu kopen, verkopen, converteren, verzenden en ontvangen. Converteren is het verwisselen van een munt met een andere munt, zonder eerst te gaan naar de euro, dit scheelt je 3% aan kosten wat heel erg veel is. Doe je dit met grote bedragen kan het zijn dat je de prijs te veel beweegt en toch veel minder krijgt dan gebruikelijk. Al wil je crypto verzenden en ontvangen kan dat ook, maar dat bespreken we later. Voor nu druk op het kopen van een digitale valuta met geld.

Bankaccount toevoegen en geld storten

Je kunt geen crypto kopen als je geen geld op je rekening hebt staan. Dus als je drukt op kopen krijg je deze melding te zien. Druk op middelen storten en link je Coinbase account aan je bankaccount, don’t worry it’s save. Het kan gemakkelijk met iDeal, maar je kan ook een banktransfer doen. Het kan natuurlijk dat je van te voren al je bankaccount hebt toegevoegd aan Coinbase. Heb je dit gedaan kun je drukken op Middelen storten of op negeren het maakt eigenlijk niet uit. Druk daar op portefeuille links onderin! Druk daarna op het knopje euro’s hier zul je dan dan de mogelijk krijgen om middelen bij te voegen.

Bestel jou valuta en koop elke maand of week

Kies een digitale valuta naar keuze, bij Coinbase zal elke aankoop betrouwbaar zijn. De digitale valuta’s zijn van de hoogste kwaliteit en al word er een digitale valuta verwijderd dan is dat met een speciale reden. Zo is XRP laatst verwijderd, omdat XRP word aangeklaagd door de SEC. Dit was te verwachten, en Coinbase heeft ook nu weer direct haar gebruikers in bescherming genomen, ondanks dat ze miljoenen per dag verliezen aan transactiekosten. Maar hoe dan ook nu je een valuta hebt gekocht, koop klik er op en selecteer hoeveel je er aan wil aan uitgeven. Hierna krijg je altijd een voorbeeld van de aankoop. Na de aankoop krijg je altijd de optie om de munt die je hebt gekocht maandelijks of wekelijks te kopen. Dit hebben wij voor een tijd gebruikt, omdat DCA de beste trading strategie is in handelen. Maar op Coinbase is het te duur helaas.

Coinbase cryptocurrency opleider van miljoenen

Coinbase is een geweldig voorbeeld, waar vele exchanges van kunnen leren als het gaat om het opleiden en informeren van haar klantenbestand. Zo heeft Coinbase bij bijna elke digitale valuta die ze toevoegen aan het platform informatieve video’s gemaakt. In deze video’s legt Coinbase uit wat de munten doen en waar ze voor worden gebruikt. Ook krijg je een paar euro’s uitbetaald vanuit Coinbase al volg je deze lessen. Door al de lessen te volgen kun je al snel vanuit Coinbase ongeveer 200,- euro uitbetaald krijgen. Natuurlijk is het allemaal slimme marketing, want aan de fees verdienen ze dit gemakkelijk terug. Want al zegt Coinbase dat deze rond de 1,5% liggen, hebben wij gemiddeld meer dan 3% per trade betaald aan fees. Dit is niet een geïsoleerd fenomeen, maar zo meteen vertellen we meer over de kosten en de betrouwbaarheid van Coinbase.

coinbase algo

Iets wat je trouwens ook in de gaten moet houden zijn de blogs van Coinbase, want ja hier staat vaak extreem handige informatie in. Niet alleen op het gebied van informeren en reclame, maar door het lezen van Coinbase haar blogs kun je financieel verstandig investeren. Er is wel eens voorgekomen dat Ethereum Classic de originele versie van Ethereum is aangevallen. Hoe dit kon gebeuren is simpelweg te ingewikkeld om op het moment uit te leggen, maar Coinbase was een van de eerste die deze ontwikkelingen naar buiten bracht en de fondsen van klanten beschermden. Gelukkig was er weinig prijsactie rondom dit gebeuren, maar stel dit was wel het geval geweest, dan had Coinbase jou in bescherming genomen en dat blijkt ook weer vanuit deze blogs. Voor de rest vermeld Coinbase natuurlijk wanneer ze een nieuwe munt hebben toegevoegd aan haar groeiende aanbod, en bespreekt Coinbase verschillende munten die mogelijk kunnen worden toegevoegd. En natuurlijk wat marketing, maar lees vooral de belangrijke artikelen, dat is ons advies.

Is Coinbase betrouwbaar?

In cryptocurrencies zitten en miljarden euro’s en met hoe mainstream cryptocurrencies ook zijn heel veel exchanges hebben ongelofelijk veel problemen. Coinbase is echt een licht in aan het einde van donkere tunnel. Coinbase heeft voorheen wel wat dingen gedaan waar de community niet achter stond, zoals het probleem met Bitcoin Cash, maar sinds nu inmiddels 3 jaar geleden heeft Coinbase hele grote stappen vooruit gezet. Coinbase doet veel moeite om jou account zo veilig mogelijk te houden, en probeert potentiële hackers altijd een stap voor te zijn. Coinbase is erg actief binnen de community en er word naar onze mening ook geluisterd naar het kritiek wat Coinbase ontving. Zo waren vele klanten boos over het beperkte aanbod dat Coinbase ter beschikking stelde, nu voegt Coinbase elke week een munt toe. Ook is Coinbase natuurlijk zo gereguleerd als maar kan, meer dan Binance en op het zelfde level als Kraken.

coinbase op laptop

Maar dat is niet alles al gebeurd er wat met een munt, zoals de aanval op Ethereum Classic, probeert Coinbase jou geld nog steeds veilig te stellen. Coinbase houdt je ook regelmatig geïnformeerd tot het probleem is opgelost. Zoals we net ook hebben vermeld zijn voor jou fondsen offline beschermd. Al gebeurd er wat met Coinbase en is het kleinschalig, denken wij dat Coinbase alles terug stort. Al ben je zelf verantwoordelijk voor een verlies als het niet de schuld is van Coinbase, doet Coinbase wel haar best jou account zo veilig mogelijk te maken. Coinbase maakt gebruik van Google Auth en al log je in via een nieuw apparaat moet je de inlog op Coinbase goedkeuren via de mail. Coinbase houd je ook op de hoogte als er fondsen worden verstuurd, verkocht, gekocht en binnenkomen. Het kan altijd fout gaan, maar het risico is het kleinst bij Coinbase. Er is echter wel iets wat Coinbase niet helemaal eerlijk doet. Coinbase vermeld vaak dat de kosten van een trade 1,5% is maar dat ik kan verschillen, omdat de markten veel bewegen en het kan ook liggen aan de vraag en aanbod. Het is echter te vaak voorgekomen dat wij meer dan 3% hebben betaald per trade. Wij handelen wel met munten die vaak een lagere marketcap hebben en weinig vraag en aanbod hebben, maar toch het is nog best veel om te moeten afstaan aan fees. Gelukkig hoef je niet te traden op Coinbase voor altijd, want al handel je voor een langere tijd, kun je misschien de stap maken naar Coinbase pro. Hier vind je meer over informatie over Coinbase pro.

coinbase celo

Waar klagen Coinbase klanten over?

Als je online zoekt naar Coinbase en betrouwbaarheid en veiligheid, word Coinbase altijd onder vuur genomen. Iets wat wij persoonlijk niet begrijpen, want Coinbase is de veiligste exchange die er te vinden is. Wij vinden het wel belangrijk dat je wel iedereen hoort, je hoort onze mening over Coinbase en wij vinden ook de meningen moet horen van andere Coinbase gebruikers. Hieronder gaan we veel voorkomende klachten bespreken en kijken wat er fout is gegaan, zodat ook probleemloos met Coinbase kunt investeren. In onze 3 jaar met Coinbase hebben wij een gemiddelde transactievolume gehad van honderdduizenden euro’s per jaar. In deze 3 jaar met Coinbase hebben wij nog nooit problemen ervaart met Coinbase. Neem dat mee voor je de negatieve meningen van Coinbase klanten gaat lezen! Mocht jij toch wel problemen ervaren met Coinbase en duurt de reactie wat lang, dan kun je contact opnemen met ons en dan helpen wij je verder! Vaak binnen twee werkdagen!

Coinbase review klacht

Geen toegang tot Coinbase account

Zoals je weet zijn veel exchanges gehackt of worden fondsen gestolen d.m.v. een telefoon nummer. Als je van nummer veranderd is het belangrijk voor je van nummer veranderd Coinbase op de hoogte te stellen. Al doe je dit niet ervaar je problemen zoals Lukas. Een van de manieren waarop jij je account beveiligd is nu weg. Hoe moet Coinbase er zeker van zijn dat jij daadwerkelijk jezelf bent? Als Coinbase jou fondsen verliest, door een fout van Coinbase zelf moeten ze dat natuurlijk vergoeden. Omdat Lukas te laks is om gegaan met de veiligheid van zijn account kan dit proces lang duren. Het gehele proces kan zeer lang duren, maar Coinbase lost het door Lukas gecreëerde probleem zeker op! Dus al je je telefoon nummer veranderd, houd Coinbase op de hoogte, zodat er geen problemen ontstaan!

Coinbase account geblokkeerd

Zoals je weet is Coinbase als enigste exchange deels gereguleerd. Door deze regulatie moet Coinbase eens in de zoveel tijd een steekproef doen. Dit betekend dat haar klanten hun ID opnieuw moeten indienen. Je kan kun je opnieuw verifiëren door een paar centen te sturen. Zodra je deze acties hebt ondernomen is je account weer terug in haar oude staat. Het verifiëren van deze documenten duurt altijd wel eventjes. Dit is natuurlijk zeer vervelend, maar het is volledig random en Coinbase moet dit proces voltooien. Coinbase kan het account ook blokkeren om andere redenen. Zoals verdachte transacties, of betrokkenheid tot illegale activiteiten, en of je documenten die je hebt ingestuurd zijn verlopen.

Coinbase review klacht 2

Wat is Coinbase Pro?

Coinbase pro de versie van Coinbase die naar onze mening bijna perfect is. Waarom lees je dan nu pas over Coinbase pro? Omdat wij vinden dat je Coinbase pro pas kunt en mag gebruiken als je de risico’s van digitale valuta’s daadwerkelijk begrijpt en als je al veel ervaring hebt opgedaan met het handelen van aandelen of crypto. Zonder enige ervaring raden wij je af om te beginnen met Coinbase pro. Maar wat is Coinbase pro dan precies, nou Coinbase pro is de versie van Coinbase waar de kosten een paar centen zullen zijn en niet honderden euro’s het is de plek waar je orders kunt zetten, alles wat een echte pro trader blij zal maken. Alleen zitten er geen indicatoren op het platform, blijkbaar zijn ze deze vergeten… Let op! Coinbase pro en Coinbase verschillen alleen in functies en kosten, de betrouwbaarheid en al het andere omtrent Coinbase verschilt niet. De klantenservice die bijvoorbeeld slecht en traag is bij Coinbase is dat ook bij Coinbase pro.

coinbase review home screen
Coinbase review

Prachtig design en vol met functies

Coinbase Pro heeft een geweldig design net zoals Coinbase, maar als Coinbase Pro een andere naam had zou je niet weten dat Coinbase Pro en Coinbase gemaakt waren door het zelfde bedrijf. Coinbase Pro is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Zo is het super gemakkelijk om te begrijpen hoe je een order plaatst op Coinbase Pro, het is ook stupid-proof. Als je een order plaatst dat lager dan 5% is dan de huidige prijs, of een order plaatst die de markt te veel beïnvloed word je duidelijk gewaarschuwd. Voor de rest is het gemakkelijk om te zien hoeveel fondsen je hebt op je Coinbase Pro account en welke order je hebt geplaatst. Naar onze mening is het handig om je te richten op Coinbase Pro haar meest verhandelde munten, want bij de rest zul je vaak niet de beste prijzen krijgen.

coinbase pro review

Wat kun je allemaal doen met Coinbase Pro?

Helaas zijn de opties best gelimiteerd, echter niet door Coinbase haar doen. Niet zo lang geleden wilde Coinbase margin trading aanbieden. Dit betekent handelen op Coinbase met een hefboom, dit mocht volgens bepaalde reguleringen toch niet en is hierom gestopt. Maar voor de rest heeft Coinbase Pro best veel functionaliteit, vergeleken met Coinbase. De belangrijkste functies die Coinbase Pro heeft zijn het plaatsen van orders en het bekijken naar de order book. Zo kun je als een munt inzakt in plaats van gewoon kopen, met Coinbase Pro een order plaatsten of te wel een limit order i.p.v. een market order.

Geld of digitale valuta overzetten naar Coinbase Pro

Coinbase Pro en Coinbase haar functionaliteiten zijn echt geweldig. Wat veel mensen doen is geld overzetten naar Coinbase Pro via een banktransfer, maar dit duurt meestal 3 tot 5 dagen. Dit is best lang toch? Gelukkig maakt Coinbase het makkelijk wat je kan doen is via iDeal euro’s storten op je Coinbase account. Het overstorten naar Coinbase via iDeal gaat direct. Wat je dan kan doen is het euro’s icoontje selecteren op Coinbase Pro, en dan kun je je euro’s van Coinbase overzetten naar Coinbase Pro. Dit kost je niks extra’s en gebeurd ook direct. Zo heb je je fondsen binnen 2 minuten i.p.v. 5 dagen!

coinbase pro review

Het aanbod van Coinbase Pro

Het aanbod van Coinbase Pro en Coinbase waren tot niet zo heel lang geleden verschillend, zo bieden Coinbase Pro vaak meer munten aan en meer paren. Nu heeft Coinbase Pro het zelfde aanbod en is het vaak zelfs minder handig om op Coinbase Pro te kopen. Coinbase heeft converteren toegevoegd en alle munten die Coinbase Pro ook had, dus de enige reden om naar Coinbase Pro te gaan is vanwege de lage kosten.

Wat vinden andere gebruikers van Coinbase?

Blaze

Ik gebruik het all meer dan 2 jaar. Alles gaat altijd. Alleen afgelopen vrijdag ging het mis. Mijn vorige bank gegevens waren nog geregistreerd. Ik wou mijn geld withdrawen naar mijn bank en kwam er laat achter dat het naar mijn bank is gegaan dat gesloten is…. Bij de meeste gevallen is na 1 werkdag het bedrag terug op je rekening. Echter bij Coinbase is dit niet zo. Het blijft ergens vast hangen, waarbij je een specialist moet vragen bij Coinbase. De support is zo enorm traag dat ik een lange periode moet wachten tot ik het geld terug zie……. Ik wil het naar mijn actieve rekening overmaken, alleen moet het geld eerst weer terug komen op coinbase. Er gaat een sterretje eraf, Want krijg een melding als ik reageer op mijn case dat nog lopend is. Thanks for the response! We’d love to help you further, however, this case has been closed and cannot be reopened Mijn 500 Euro dat ik naar mijn gesloten bank account had gestuurd, is nog niet terug binnen coinbase om opnieuw te versturen. maar dan naar mijn actieve bank account. Nu ben ik bang dat coinbase niet gaat helpen en het geld lekker in hun zakken verdwijnt. ( Scamming )

John Shearing

As per the title why on earth are so many reviews talking about having a bad experience and recommending the email address of someone who can help? They don’t even appear to be talking about the Coinbase at coinbase.com, maybe there’s another company with the same name which is causing confusion? The Coinbase at coinbase.com are a cryptocurrency exchange and offer one of the easiest and most user friendly routes to buy cryptocurrency for a new user. The fees for buying and selling are more expensive than some other exchanges although the other exchanges will definitely appear more complicated at outset. I’ve used Coinbase since 2017 and also the associated site Coinbase Pro which has a more complicated interface and unfortunately the same quite expensive fees so once you’re happy buying and selling cryptocurrency definitely consider moving to a different exchange. I’ve never had a reason to contact their support which I regard as a positive.

Shoaib Bader

I have bought LTC using my bank account and it would take 10 days to appear in my account that is just absurd. The amount got deducted right away so the coins should be transferred at the vary moment. This website is good if you are buying it using your credit card but of course they charge you huge amount of fee.s Like if you are buying something cost $725 they will charge you $25 which is a huge amount of fees as far as i think.

Maxim Gaorgievski

Na drie jaren traden op Coinbase ben ik tot de conclusie geomen dat dit veruit de slechtste en meest commerciële broker ooit is. Ze beloven je 1.5% transactiekosten, die in de praktijk tussen de 5-10% liggen en vanaf het moment dat je met grotere bedragen werkt (ik spreek hier over 90$!), zetten ze je transactie 72 uur vast, tenzij je je paspoort gegevens doorgeeft. Loucher dan dit kan het niet, nog niet meer of ze houden geld van hun klanten achter. Blijf weg bij deze broker, als u interesse heeft in crypto-munten, dan is zelfs Tradeogre betrouwbaarder.
Nog een ding; hun klantenservice trekt op geen zak, het is een antwoordrobot dat jouw requests niet eens deftig filtert, wederom heel erg sad.
Coinbase is het perfecte voorbeeld van een kapitalistisch bedrijf dat de middenklasse leegzuigt dankzij het beloven van vele schone zaken, die nooit zullen plaatsvinden. Ik kan het niet meerdere malen zeggen, MAAR BLIJF WEG BIJ COINBASE!

Marcus Davenport

Lots of the recent reviews look spammy, so here’s one by a real person. While the fees at coinbase seem higher than most places, it’s completely n00b-friendly, and they’re very transparent about how much transactions will cost. They have a lot of education and news feeds to get you more involved and have ‘earn’ programs where you can get deposits of crypto by watching introductory videos about the crypto. I’ve been with Coinbase for two years and have no complaints. They’re even one of the few places that will take old-fashioned ACH bank withdraws instead of going through a third party. It’s the only crypto platform that works free with my credit union. Coinbase Pro is significantly cheaper, but it’s not for the beginners.

Gor Jarahyan

Coinbase is a pretty girl, who happens to be a golddigger. First of all, the fees are way to high, totally against the whole blockchain ideology. Secondly, I have withdrawn money to my bank account on the 4th of January, still no transfer. However, on the website it says ‘completed’. I mailed the customer services twice. Only automatically generated rubbish. You get the honer to have a BS (pardon my French) conversation with a chatbot. Do not, I repeat, do not create an account on Coinbase. If you have done so, transfer it all to somewhere else (e.g. Kraken or private wallet) if you want to cash out or trade for other crypto currencies.  Gave it 3 stars because it is safe and I don’t have any complains on the transfer time to other platforms. Also got verified relatively quickly (+ Nice app) Update (15/01/2018): After 11 days received the withdrawn amount on my bank account.

Valentina Zevallos

Coinbase is cool, I just made some real nice profit here and decided to post this review. I make a lot more on Binance but Coinbase is giving me some 20% profits from time to time. Making REAL MONEY with crypto trading, while STAYING SAFE!, is all about buying before an announcement that will have a positive impact on the market takes place. Or the second that announcement was made. Example: PayPal announced that it will accept cryptos in 2021 and as a result the price of BTC skyrocketed. All who have access to custom announcement software, that scan 24/7 twitter, exchange platforms etc, get notified by SMS the second that announcement was made. They are the ones who make the most profit. I have a software like this, a good coder will do it for under $10k. If you’re waiting for the online publications to post this you are a few hours late. If you’re sleeping 12 hours late, that’s 10% less. When a good news is out that day it’s 100% sure profit. Even 10x! Just take a look at the charts and you will see the light. Don’t ever gamble with your money when the market is red. District0x (DNT), and Civic (CVC) have been listed on Coinbase on November 5th. See the price increase that day, go take a look at the charts. It’s that simple, yet people decide to join pump and dumps. Don’t follow influencers, all they feed you is lies, all they do is pump some BS in exchange for some coins. PS: Here is a good one. Small Love Potion (SLP) on Binanace. Big announcement coming. Buy now or before 11/15/2020. You will make 8x or 10x.

Adam

i like the coinbase and have been using the platform for a while finding my way around and building my crypto portfolio but do find the transaction fee to be high compared to the amount being bought.

Jessica Ryan

All of the reviews seem to be promoting some legal center or judge. I don’t think that’s even legit.
My experience with Coinbase has been decent. I haven’t tried to cash in yet. Although. It did crash a couple of times which sucked. 
My issue is ease of use and the run around as far as your portfolio. I’ve asked many times how and where to view in my own portfolio where I can see the day and what I purchased. There’s literally nothing. And no help. I can dig into my emails however it would promote more confidence if there were some way to get help and advice instead of being constantly turned away. 
And again. All these legal claims seem to be promoting someone else’s agenda and it takes away from the legitimacy of an actual “review”.

Coinbase kosten en tarieven

Dit waar de meeste mensen over klagen en toen wij voor het eerste begonnen met Coinbase maakten wij deze fout ook. Als je passief een munt koopt, bijvoorbeeld Bitcoin op Coinbase en alleen vasthoudt, dan is het eens kopen van Bitcoin de kosten op zich nog wel waard. Maar toen wij voor het eerst Bitcoin kochten voor 6.900,- euro per munt op Coinbase betaalde wij 102,95 euro aan kosten. Toen wij bitcoin verkochten betaalde voor 7.500,- euro betaalde wij 115,73 euro aan kosten. Dus in totaal voor twee trades hebben wij 218 euro betaald. Al zou je Bitcoin hebben verkocht op 7100 euro toen, had je verlies gehad ondanks dat je wel heel slim hebt geïnvesteerd.

Handelskosten op Coinbase

Maar toen wij voor het eerst Bitcoin kochten voor 6.900,- euro per munt op Coinbase betaalde wij 102,95 euro aan kosten. Toen wij bitcoin verkochten betaalde voor 7.500,- euro betaalde wij 115,73 euro aan kosten. Dus in totaal voor twee transacties hebben wij 218 euro betaald. Al zou je Bitcoin hebben verkocht op 7100 euro toen, had je verlies gehad ondanks dat je wel heel slim hebt geïnvesteerd. Coinbase heeft zeer hoge kosten en bedragen 1,49% per transactie. Al koop je een cryptocurrency met een creditcard betaal je 3,99% per transactie. Coinbase is er tenminste wel heerlijk over, maar als men begint hebben ze zich niet zo goed geïnformeerd. Coinbase heeft sinds kort ook een converteer optie toegevoegd, deze werkt net zo als UNISWAP. Alleen kost het converteren van deze munten 2% per transactie dus ook erg duur. Al vind je de veiligheid en betrouwbaarheid van Coinbase zeer fijn, maar vind je kosten hoog, dan kun je natuurlijk ook een Coinbase Pro account openen. Op dit platform van Coinbase heb je meer munten en veel lagere kosten. Wil je meer weten over Coinbase Pro klik dan hier!

Coinbase UDSC transacties

Verzenden en ontvangen met Coinbase

Je kan elke cryptocurrency zonder enige extra kosten versturen en ontvangen. Je betaald natuurlijk wel de netwerkkosten en je de prijzen bij Coinbase zullen anders zijn dan bij andere exchanges. Naar onze mening is de beste coin om te versturen en ontvangen USDC. Dit de stabel coin van Coinbase zelf. Deze munt veranderd niet van prijs en bijna elke exchange ondersteund deze munt. Het versturen van deze munt gebeurd ook meestal binnen een aantal seconde. Als je geen stabiele munt wilt is XRP ook een goede optie deze munt verstuurd en ontvangt middelen nog sneller dan USDC en is nog goedkoper!

Meer weten over Coinbase?

Natuurlijk kunnen wij niet alle kosten per land en per transactie uitrekenen. Coinbase heeft twee hele duidelijke artikelen over al haar kosten en over het versturen en ontvangen van cryptocurrencies. Heb je andere vragen die niet worden vermeld in deze artikelen en wil je niet 2 weken wachten op de klantenservice? Wij helpen je graag verder, druk hier onder en neem contact met ons op!

Hoe transparant is Coinbase?

Coinbase is in 2012 begonnen met het creëren van een veilige plaats om je cryptocurrencies te bewaren en van te versturen. Nu heeft Coinbase 35 miljoen gebruikers 1000+ medewerkers en ondersteunen hen 100+ landen. Om zo ver te komen moet je als Coinbase zijnde wel wat goed doen toch? Coinbase probeert zo transparant mogelijk te zijn. Coinbase is wel ver uit de meest transparante exchange in de markt. Coinbase probeert alles zo duidelijk mogelijk te maken voor elke gebruiker. Wij vinden wel dat Coinbase vroeger wat zwak was in haar communicatie tegenover haar klanten wat vaak voor verwarring heeft gezorgd. Maar de belangrijkste punten van Coinbase zijn op orde. Zo verteld Coinbase hoeveel je betaald en waar je munten worden beveiligd. Coinbase heeft geen shady bedrijven of partnerships lopende op het moment. Met deze reden kunnen wij Coinbase altijd aanraden aan iedereen.

coinbase oxt icoon

De slechte klantenservice van Coinbase

Als er iets tegenvalt is het Coinbase haar klantenservice. Vaak krijg je een geautomatiseerd bericht. Als je geen geautomatiseerd bericht krijgt van Coinbase duurt het gewoon hele lange periode. Wij begrijpen dat Coinbase veel mensen per dag moet helpen, maar Coinbase is miljarden waard. Zelfs Binance een van de minst betrouwbare en transparante exchanges maakt gebruik van Zendesk. Wij willen wel iets mede delen want in onze 3 jaar sinds we al bij Coinbase zitten hebben wij nog nooit contact hoeven zoeken met Coinbase haar klantenservice. Wij gaan er van uit dat jou Coinbase ervaring net zo vlekkeloos gaat als die van ons. Dus naar onze mening moet de klantenservice wel beter, maar heeft het voor ons niet veel uitgemaakt in de afgelopen 3 jaar. Naar onze mening valt er echt veel te verbeteren bij Coinbase haar klantenservice. Wil je Coinbase bereiken dan kun je dat dat doen door hier te klikken. Je kunt ook bellen naar Coinbase maar er is niks beschikbaar voor Nederlandse klanten, dit zijn de nummers voor buiten Nederland. +1 888 908-7930 (US/Intl), +0808 168 4635 (UK), +1800 200 355 (Ireland). Omdat de Coinbase klantenservice zo beperkt is hebben wij besloten iedereen die vragen heeft over Coinbase te helpen. Als je vragen hebt druk dan op de onderstaande knop!

Onze Coinbase conclusie

Coinbase is de veiligste plek om je crypto munten aan te schaffen. Voor die veiligheid betaal je ook wel flik, want Coinbase heeft de hoogste kosten van elke exchange. Je hebt een klein aanbod van munten, maar wel de hoogste kwaliteit munten. Coinbase doet ook erg hard haar best om jou te op te leiden over de munten, zodat je niet alleen maar koopt omdat de prijs omhoog gaat. Wij vinden het erg nobel dan Coinbase het in handen neemt om elk persoon een geïnformeerd te laten investeren. Coinbase heeft niet overal Nederlandse ondersteuning wat jammer is maar niet het einde van de wereld. Wat wel echt een probleem is de klantenservice van Coinbase, maar dit moet je er niet van weerhouden om te beginnen bij Coinbase!

coinbase review
coinbase review

Meld je aan bij Coinbase via ons, en krijg MSO t.w.v. 210,- euro! 

5 gedachten over “Coinbase review – Kopen van crypto’s made easy

 1. Eerste Nederlandse review over coinbase geweldig, naar mijn mening zijn er echt veel nederlanders bezig met crypto. Fijn dat jullie ook exchanges behandelen nu ik zal eens kijken of het wat voor mij is

 2. Alleen maar shady reviews die beloven dat je miljoenen kan verdienen met bitcoin, dit is de enigste review die echt goed is geschreven. Op trustpilot heb je alleen maar neppe reviews die je willen oplichten. Bedankt voor deze uitleg dit heeft de cryptowereld nodig!

 3. Coinbase heeft recentelijk duizenden accounts geblokkeerd, (waaronder die van mij) zonder duidelijke opgave van redenen. Er wordt om een copy van id gevraagd, dan een copy van utility bills, inmiddels ben ik 4 weken en 4 ge-uploade documenten verder en nog steeds is mijn account geblokkeerd. Kijk maar eens op de Facebook groep Coinbase… Vele klachten over het niet reageren van Coinbase op mails.
  Niet aan beginnen, zoek liever een platform dat zijn klanten wel serieus neemt.

  1. Aller eerste fijne jaarwisseling nog!

   Wij vinden het zeer teleurstellend dat een broker die wij aan raden een negatieve ervaring heeft achter gelaten. Wij kunnen je misschien wel een duidelijker beeld geven over waarom Coinbase regelmatig haar gebruikers vraagt om haar ID te uploaden.

   Persoonlijk heb ik probleem ook gehad 3 weken geleden, en ik heb contact opgenomen met een representatief persoon van Coinbase voor bedrijven zoals dat van ons. Zij hebben ons verteld, dat om fraude en haar klanten bestand up-to-date te houden ze deze checks random doen, en dat na het uploaden van een ID je weer kan kopen, verkopen storten en opnemen. (Met een rijbewijs gaat dit vaak binnen enkele seconden)

   Soms heeft het echter een andere reden, wat in jou geval zo is. Coinbase limiteert accounts als zij denken is dat fraude met belasting, of andere vormen van illegale activiteiten gebeuren via haar platform, vanwege regulering nemen ze dit zeer serieus. Coinbase heeft het recht om dit te doen, echter omdat Coinbase een slechte klantenservice heeft, word de reden van limitatie niet gecommuniceerd en kunnen misverstanden pas na maanden worden opgelost.

   Omdat wij slechts een affiliate zijn kunnen wij niet assisteren in account gerelateerde problemen zoals dit. Wel kunnen wij druk uitoefenen op Coinbase, en wellicht een andere exchange aan je introduceren, zoals Kraken of Binance. Voor de rest kunnen wij aangezien je niet via ons bent aangemeld bij Coinbase kunnen wij je ook niet tegemoet komen met een compensatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s