UniSwap review – DEX met het meeste volume

UniSwap review DEX met het meeste volume

UniSwap is exchange die niet gecentraliseerd is. Zo is de veiligheid van jou digitale valuta’s afhankelijk van jou en niemand anders. Vaak in het nieuws komt te staan hoe een exchange is gehacked en mensen geld zijn verloren, dat is niet mogelijk met exchanges zoals UniSwap!

Introductie UniSwap

UniSwap is de laatste tijd zeer populair en een van de meest betrouwbare gedecentraliseerde exchanges met het hoogste volume en waarschijnlijk ook gebruikers. De gedecentraliseerde exchange is zo populair dat zelfs normale exchanges de munt heeft toegevoegd aan hun assortiment, zo heeft Binance UniSwap als eerste toegevoegd wat snel werd gevolgd door Coinbase en andere exchanges. Sindsdien is de exchange alleen maar populairder geworden. Het is gek, omdat UniSwap niet alleen Coinbase en Binance vervangt maar betrouwbaarder en over het algemeen beter is het is letterlijk de toekomst. In minder dan twee jaar heeft UniSwap meer dan 20 miljard dollar gehad aan volume. Ze hebben ook op het moment meer dan een miljard aan liquiditeit, wat betekent dat je zelfs al wil je je miljoenen direct verkopen dat de markt het zonder problemen opvangt.

UniSwap review

Sinds wij bekend zijn geworden met het concept mede door Kyber Network gebruiken wij relatief vaak een DEX, zoals UniSwap. Ook verschaffen wij onze munt op de UniSwap exchange, dus je kan er van uit gaan dat wij genoeg kennis en kunde hebben op dit gebied. Echter wat vaak tegen komen is dat men UniSwap niet volledig begrijpt of het gehele concept niet. Wij zullen in onze UniSwap review uitleggen hoe UniSwap werkt. Als je geïnteresseerd bent in het aanbieden van je eigen munt, dan kun je dat in deze UniSwap review ook terug lezen. Verder leggen wij in onze UniSwap review uit wat een DEX is en hoe betrouwbaar en populair het programma is en waar je voor moet oppassen maar, ook zullen wij de UNI token bespreken. Kort samengevat zullen wij het over alles omtrent UniSwap hebben en vind je toch niet wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat is een DEX?

Als je een langere tijd bezig bent geweest op het gebied van digitale valuta, dan zul je bekend zijn met het concept van een gedecentraliseerde exchange of te wel een DEX. Voor de gene die niet weten wat een gedecentraliseerde exchange is volg het volgende voorbeeld goed. Stel je wilt je euro’s verwisselen voor dollars, dan kun je dat doen via de bank of via een speciale plek. Maar wat gedecentraliseerde exchanges mogelijk maken is dat jij jou euro’s kunt verwisselen met iemand die toevallig dollars nodig heeft. Het is transparant eerlijk en veilig. Met digitale valuta’s werkt dat net zo. Maar je kan er ook je eigen valuta op bieden en er zullen mensen zijn die het zullen kopen. Wil jij je eigen munt maken? Wij kunnen dat voor jou doen!

De munt van UniSwap

UniSwap heeft natuurlijk wel een eigen munt, zoals Kyber Network en andere gedecentraliseerde exchanges. Deze munten voegen niet een echte waarde aan de exchange. Het zorgt alleen voor populariteit en zorgt er voor dat de ontwikkelaars van UniSwap kunnen door gaan zonder enige financiële problemen. De munt is op het moment best veel waard, maar zeker te vertrouwen. Niet zoals Shushiswap, Shushiswap is een kloon van UniSwap en de ontwikkelaar anoniem. Dit persoon heeft de helft van al zijn tokens na de lancering op Binance gedumpt. Er is eigenlijk geen incentive om een UniSwap token te houden, als de exchange populairder word groeit de prijs. Maar verder zien we geen reden of functionaliteit aan de munt.

Wees gewaarschuwd

Wij hebben een munt ontwikkeld en deze gepubliceerd op UniSwap zonder enige controle, dit is de hele reden voor een DEX. Maar toch men kan letterlijk een naam van een munt creëren en je op die manier oplichten. Wees aub geïnformeerd wanneer je in bepaalde projecten investeert. Er zijn belachelijk veel oplichters op UniSwap ook zijn er veel neppe projecten en veel fakes. Hoe dan ook UniSwap heeft ook een aantal projecten die wel echt een toekomst hebben, en ze bieden een ruim aanbod van munten aan. Wij hebben zelf ook onze bedrijfsmunt gepubliceerd op UniSwap, deze word jaarlijks opgekocht in onze opkoop-sessies, afhankelijk van onze winsten in het jaar.

UniSwap demo exchange

UniSwap begrijpt dat niet iedereen gelijk begrijpt hoe alles werkt. Met deze reden heeft UniSwap een protocol ontwikkelt dat werkt als UniSwap alleen is het een demo versie. Als je begint moet je eerst een team kiezen, ik kies altijd voor Team Pigi! Maar hoe dan ook via deze demo kun je gemakkelijk leren hoe UniSwap werkt.

Wat zijn de kosten van UniSwap?

kosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s