BUX X review – Simpel beleggen voor beginners

Laatst bewerkt – 18 Oktober 2020 – Geverifieerd door BUX Financial Services Limited

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 2 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 1 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

In deze BUX X review bespreken we onze BUX ervaringen en vertellen alles wat u moet weten voor u gaat beleggen met BUX X. Wij zullen uitleggen hoe functioneel het platform van BUX X is. Wij zullen u ook vertellen hoe u het beste kunt beginnen met beleggen bij BUX X, zodat u het snel onder de knie krijgt. In deze BUX X review zullen we ook het aantal instrumenten wat BUX X beschikbaar heeft gesteld bespreken. Maar we bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van BUX X eigenlijk alles wat u verwacht in een review. Onze BUX X review is onafhankelijk geschreven en de ervaringen en meningen zijn van onze ervaren en onervaren beleggers. Wij kunnen in deze BUX X review kritisch overkomen, maar wij vinden dat dit moet. Wij willen dat elke belegger met een gerust hart kan beleggen bij BUX X zonder onverwachtse problemen!

Het mooie, maar basic platform van BUX X

BUX X is een Nederlandse CFD broker. Wat we vaak zien bij CFD brokers, zoals BUX X is dat het platform er visueel goed uitziet. BUX X is geen uitzondering op deze observatie met platform van BUX ziet er simpelweg goed uit. Het BUX X platform heeft wel trekjes van een flipperkast. Zo heeft u de ronde bolletjes die steeds op en neer bewegen als er een prijsverschil is. Helaas stoppen de flipperkast overeenkomsten niet alleen bij het visuele jasje. BUX X behandeld beleggen vooral als een spelletje, door bijvoorbeeld races toe te voegen. BUX X bevat ook geen enkele indicatoren, zoals de RSI of de MACD. Zonder deze opties is verantwoord beleggen niet mogelijk bij BUX X.

Wat maakt BUX X speciaal

BUX X heeft gelukkig wel bepaalde opties toegevoegd die het platform toch aantrekkelijk maken. Een optie die uniek is aan BUX X is de flexibele multiplier. U krijgt de mogelijkheid om de hefboom per instrument aan te passen met deze optie, en wij raden deze optie in te schakelen zodra u de BUX X app heeft geïnstalleerd. Om deze optie in te schakelen gaat u naar instellingen en dan klikt u op posities. Hier ziet u ook de meest unieke opties van BUX X. Zoals de auto close op koers en alerts op de koers. Wij raden de optie auto close op koers ook direct in de schakelen. De naam is best vanzelf sprekend, maar in plaats van het sluiten van uw positie op een behaalde percentage sluit u de positie wanneer de koers een bepaalde prijs heeft bereikt. Het platform van BUX X geeft u ook de optie om lange termijn posities gescheiden te houden van korte termijn posities. Wat naar onze mening een optie is die op elke broker standaard zou moeten zijn, dus dikke plus in dit geval voor BUX X. Voor de rest is alles vanzelf sprekend.

Ondersteund BUX X Nederlands?

Het platform van BUX X is volledig beschikbaar in Nederlands. Wat wij vaak tegenkomen, is dat er veel spelfouten zijn of onlogische zinnen worden gevormd in de spelling van andere brokers. Bij BUX X is dat dus niet zo! U kunt gelijk zien dat BUX X volledig is geoptimaliseerd voor de Nederlanders. Dit geldt overigens ook voor de klantenservice. BUX X maakt ook gebruik van een support centrum, waarin veel voorkomende vragen ook in het Nederlands zijn geschreven.

bux x review en ervaringen

Leren beleggen met funBUX

U kunt met BUX X gelukkig beleggen met nep geld. BUX X noemt het funBUX. De funBUX zijn alleen beschikbaar in de demomodus van BUX X. BUX X biedt een demomodus aan die hetzelfde is als echte platform. Het enige verschil tussen de twee platformen zijn de seriousBUX en de funBUX. Het is zeer gemakkelijk om de switchen tussen de demo en de echte versie van het BUX X platform. Het fijne van BUX X is dat ze u niet met onrealistische bedragen zoals, 100.000 euro of 50.000 euro laten beleggen. BUX X begint u met een veel realistischer bedrag van 1000 euro. Het openen van een funBUX account is ook zeer gemakkelijk. U hoeft bij BUX X alleen 1 vraag te beantwoorden, en een gebruikersnaam te verzinnen. Het maken van een email adres is bij BUX X optioneel.

Ben je nieuw bij BUX X?

Heb je nog nooit eerder een aandeel gekocht of ben je helemaal nieuw bij BUX X en weet je niet hoe je moet beginnen met BUX X? Vrees niet wij hebben ons best gedaan om de eerste stappen bij BUX X goed te laten verlopen. Om te beginnen is het handig om BUX X te hebben gedownload, voor het gemak kun je op de knop hieronder klikken! Klik op open BUX X demo-account en open niet gelijk het echte BUX X account. Vul uw gegevens bij BUX X in en kijk eens aan je ziet nu het hetzelfde als mij.

bux x aandeel kopen

Begin met BUX X

Geweldig je hebt BUX X gedownload, maar wat nu? Zoals je ziet heb ik onderaan op de bar geklikt op het tweede icoontje. Zoals je nu ziet heb je verschillende aandelen die BUX X aanbiedt.

Als je verder naar beneden gaat kun je nog veel meer instrumenten zien. Als je klikt op het donkerblauwe knopje meer, kun je alle indices bekijken.

Als je bijvoorbeeld het aandeel KLM zoekt, klik dan op de search bar en tik in KLM.

Voor de rest als je naar rechts gaat kun je al je favorieten instrumenten zien, zelf heb ik Bitcoin en ethereum als favorieten. Je kunt ook movers bekijken dit zijn aandelen die met een hoge % bewegen.

Voor nu klik eventjes op het instrument CHINA A50.

Overzicht aandeel

Nou eigelijk zie je nu het derde scherm, maar als je verder klikt op details krijg je dit scherm te zien. Hier krijg je voldoende informatie over het instrument waar je in wilt investeren.

Als je op dit scherm eventjes naar beneden gaat, dan zul je het gerelateerde nieuws zien omtrent je geselecteerde instrument. Het is vaak handig om te lezen wat er in deze artikelen staat.

Het nieuws is belangrijk om door te lezen, je kunt hierdoor speculeren op de markt van te voren voor een mogelijke dikke winst.

Je kunt hier ook selecteren of je het instrument als favoriet wilt of niet en of je alerts wilt. Deze alerts krijg je van BUX X op door jou geselecteerde prijspunt. Voor de rest kun je ook de prijsbeweging zien van vandaag, 5 dagen en van deze maand. Voor nu klik weer verder op Trade!

bux x openen positie
bux x uitleg

Aandeel kopen bij BUX X

Top je bent er bijna hou nog eventjes vol! Je hebt bijna een aandeel gekocht met BUX X. Op het moment zoals je al had gezien was de markt gesloten, maar het is precies het zelfde als wanneer de markt open zou zijn.

Je ziet nu het volgende scherm, als je na de informatie die je hebt gevonden bij het kopje details denkt dat de prijs omhoog gaat klik dan op UP, als je denkt dat de prijs zal gaan dalen klik dan op DOWN.

Nu heb je de optie om het bedrag dat je hebt te investeren wij raden altijd aan met zo min mogelijk te beginnen, vooral als je begint.

Je hebt hier ook de mogelijkheid om de multiplier te gebruiken. Gebruik deze alleen als je zeker weet dat je positie gunstig zal zijn! Klik nu op open!

Gefeliciteerd met je positie!

Top je hebt je eerste positie geopend bij BUX X, hopelijk is deze gunstig en kun je snel beginnen met het echte geld! Heb je nog vragen of is toch niet alles duidelijk? Dat kan wij zijn er altijd om te helpen, natuurlijk kan BUX X je ook verder helpen. Als je contact wilt met BUX X bel dan via +31(0)85 888 5505, of stuur een mailtje naar info@getbux.com. Wil je direct contact met ons? Klik dan op de onderstaande knop!

is bux x betrouwbaar

Is BUX X betrouwbaar?

Is BUX X daadwerkelijk betrouwbaar? U heeft online wellicht wel ervaringen gezien van mede beleggers. De meningen zijn altijd verschillend bij CFD brokers, omdat men vaak hun gehele inleg verliezen. Het overgrote gedeelte van de fouten die men benoemd is simpelweg niet de fout van BUX X. Wat wij vaak zien in de ervaringen van andere mensen over BUX X is dat mensen ongeïnformeerd grote bedragen hebben verloren. Omdat deze recensies circuleren, voelen wij ons verantwoordelijk om deze negatieve punten uit te leggen. Zijn uw punten niet besproken? Neem gerust contact met ons op wij leggen alles verder uit!

Reflecteren BUX X haar prijzen niet de echte prijzen?

Kort gezegd ja, maar dat komt omdat BUX X slechts een prijs hanteert. Plus500 of een eToro hebben een verkoop en een koop prijs. Bij deze prijzen zit een spread bij inbegrepen en dus betaald u in principe de prijs + de spread. Bij BUX X betaald u een mix van de twee. De prijzen van BUX X zullen echter nooit drastisch afwijken van echte prijzen. BUX X maakt wel een verschil tussen de aandelen markt en de indexen markt.

Aandelen

De prijzen van de aandelen op de BUX X gedragen zich net zoals de prijzen op de gewone aandelen markt. BUX X haalt haar prijsdata niet van source, zodat als een markt zich niet houdt aan de prijzen het BUX X aandeel niet mee zakt. Met de ze reden is er niet 1 prijs voor 1 product. De prijzen zullen bijvoorbeeld verschillen van Plus500 en eToro, omdat het product wellicht wereldwijd word verhandeld.

Indexen

De prijzen van indexen zijn het zelfde voor alle BUX X klanten, BUX X koppelt de indexen markt aan de futures markt, omdat deze langer open blijft, zodat u in principe zo lang mogelijk kan beleggen. BUX X heeft ook de koop en verkoopprijs in een gevoegd dus de eindprijs die u betaald is een mix van de twee.

Kunt u geen winst maken met BUX X?

Men er sterk van overtuigd dat u met het beleggen bij BUX X niets kan verdienen. Helaas is dat voor sommige zeker een feit. De fout kan niemand leggen bij BUX X, als men niet wist geld te verdienen is dat de fout de belegger zelf. Men verwijst altijd naar het feit dat tussen de 80 en 90% van de normale belegger geld verliest met BUX X. Gemiddeld ligt het aantal verlieslijdende normale beleggers rond de 82%. Dus het verliezen van geld gebeurd zeker niet alleen bij BUX X. Wij hebben onze resultaten gepubliceerd en het natuurlijk mogelijk geld te verdienen met BUX X. Het geld is net zo makkelijk van BUX X af te halen. Wilt u het zelf uitproberen om te beleggen bij BUX X? Dat kan!

bux x review beleggen met bux x

Multiplier voor normale en professionele accounts op BUX X

Zoals u misschien weet biedt BUX X alleen CFD’s aan. BUX X bieden CFD verhandelingen in aandelen, indexen, valuta’s, cryptocurrencies en grondstoffen. Zo heeft u CFD verhandelingen in aandelen, zoals Amazon, Apple en Hasbro. De aangeboden instrumenten zult u hoogstwaarschijnlijk wel kennen, omdat BUX X het liefst alleen aandelen verhandeld in populaire paren. Maar u heeft ook CFD verhandelingen in populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin en meer! Voor het overgrote deel van de CFD verhandelingen op BUX X geldt een andere multiplier. Vanwege de ESMA regelgeving moet BUX X zich houden aan bepaalde regels, deze regels betreffen onder andere de hoogte van de multiplier. U kunt alleen in aanmerking komen voor een hogere multiplier bij BUX X als u voldoet aan de volgende eisen. U moet minimaal 1 jaar hebben gewerkt in de financiële sector. U moet kunnen aantonen minimaal 500.000 euro op uw rekening hebben, maar hoeft dit niet te storten op BUX X. U moet in het afgelopen jaar minimaal 40 trades hebben uitgevoerd. Deze trades moeten een minimale waarde hebben gehad van 2.500 euro als het aandelen en cryptocurrencies betreft. Betreft het andere instrumenten dan moet de minimale waarde 10.000 euro bedragen. Deze trades kunnen via een andere broker zijn gedaan.

Instrumenten

Aandelen

Indexen

Valuta

Cryptocurrencies

Grondstoffen

Normaal

1:5

1:20

1:30

1:2

1:20

Expert

1:10

1:100

1:100

1:3

1:50

BUX X is vooral gericht op de jongere generatie. BUX X laat het beleggen overkomen als een spelletje. BUX X bieden hierom alleen aandelen in populaire instrumenten, zoals Bitcoin en Tesla de rest maakt niet zo veel uit. BUX X bieden ook indexen aan zoals de AEX, maar bij BUX X verwoorden ze het anders om geld te besparen. Om officiële benamingen, zoals de AEX te mogen gebruiken moeten partijen vaak een premie betalen. BUX X is een van de weinige brokers die u met de multiplier of te wel de hefboom laat spelen. Dit zorgt ervoor dat het beleggen een stuk verantwoordelijker kan worden gedaan. Op het moment dat u inlogt moet u ook een vragenlijst invullen, om te kijken of u daadwerkelijk geschikt bent om te beleggen bij BUX X.

Wat vinden andere gebruikers van BUX X?

Milan A.

Als je 40€ handelt is de fee 2×0,48 = 0,96 cent. Bijna 1 euro fee, met 20x multiplier maak je misschien 2-3€ winst met nog 0,96 di er af moet. Waardeloos, de markt kan veel fluctueren maar meestal valt dat wel mee. Verder is t wel leuk in de zin van spannend maar je kan hooguit paar eurootjes winst maken, niet waard. Kan je beter unibetten.

Matt P.

Trading fee is erg duur en als je trades laat staan kost het veel geld. Alleen geschikt voor korte trades van paar dagen. Als de markt volatile is, kan je niet trade. Als de markt bijvoorbeeld veel is gezakt gaan ze de trade stop zetten en kan je dus niks doen.  Je kan beter echte crypto kopen of aandelen.

Bastiaan W.

App werkt goed en is helder. Jammer dat het soms lastig is om je posities snel in beeld te hebben als er over deze zaken in de kanalen wordt gesproken. Moet dan veel klikken om standen te vergelijken. Ook jammer dat de App nog niet geschikt is gemaakt voor het scherm van de iPhone X!

David B.

Overzichtelijk en lage transactiekosten. Aziatische en Australische indices/aandelen zouden een goede toevoeging zijn aan de app.

Faris H.

Ik was echt tevreden over Bux, had er best veel geld staan, maar in een “onderhoudsmodus” gaan, wanneer de markt in US open gaat, kan niet! Ben hierdoor verschillende trades verloren, maar compensaties ho maar. Dit gebeurde te veel en te vaak in 1 maand. Bux neemt dan als het ware jou handelen over zonder aankondiging.
Wil je sluiten, dan moet je aan kunnen tonen welke koers etc het was ( wat logisch is) maar hoe dan? Als de app in onderhoudsmodus is. De multipli werkt top, maar dan moet de app wel werken. Sorry maar ik ben echt te veel geld verloren door bux zijn onderhoudsmodus op belangrijke momenten. Hierdoor kon ik MP niet gebruiken of mijn trades stoppen indien ik wilde. Dan moest ik support bellen en die doet dan weer moeilijk omdat ze niets kunnen vanwege bewijsgebrek. Schiet mij maar lek over die bux x. Ik ben er mijn geld aan het weghalen en ga elders traden. Het enige aspect wat top is aan bux is het sociale aspect erachter.

Theo V.

leuke app om te beginnen met gevoel te krijgen. Ben ook later met echt geld gaan BUXen wat prima ging. Maar al snel kwam ik er achter dat de gevraagde fee’s hoog zijn. Hierdoor maakt BUX het wel erg lastig winst te maken en heel makkelijk snel geld te verliezen. voorbeeld: 100 euro beleggen met een hefboom. fee voor in (1.20) en uit (1.20) kopen totaal 2,40 euro. Dus moet zo sowieso al 2.40% rendement halen wil je überhaupt winst willen maken. Maar 2.40% in de min maakt wel dubbel verlies.

Ralph B.

Makkelijk te leren en leuke gemeenschap waarmee je kunt communiceren en matchen. Heel leuk en goed om van te leren als je vooral nieuw bent! Het enige dat ik niet leuk vind, is dat nasdaq niet in deze app zit. Dat zou ik echt in willen traden 😦 !

Eleanora T.

Het merendeel van de tijd kun je niet handelen. Ze zijn bij BUX kennelijk te lui om ‘s avonds/‘s nachts, in het weekend en op feestdagen te werken. Nou, dan kun je dus ook niet meedoen met de big boys. Overal kan je 24/7 traden, behalve bij BUX… Hierdoor loop je veel meer risico. En dan nog niet te spreken over het vaak niet kunnen instappen, ook al heb je de marge, omdat ze te bang zijn en trades geheel stil leggen. BUX is gewoon echt een waardeloos “handels”platform. Zeker met het ontbreken van 24/7 handel in Cryptocurrency.

Tim P.

Leuke app en je kunt er best veel mee, maar om speculeren echt te begrijpen en er winst mee te maken is niet zomaar een spelletje. De interface en de speelse “toon” van Bux zijn leuk, maar kunnen hier en daar nog beter. De “performance” grafiek bv geeft alleen het aantal trades aan, niet je werkelijke resultaat qua winst/verlies. Een misleidende en nutteloze feature dus. Het devteam heeft helaas te weinig tijd, verbeteringen duren daardoor te lang.

Ralph B.

werkt allemaal soepel maar het kan uitgebreider. wat meer instellingsmogelijkheden voor de interface bijvoorbeeld. buttons vind ik nu te groot en blijf aan het scrollen. waarom geen drie naast elkaar? en graag wat betere nieuwsfeed. weinig tot geen info wanneer of waarom een aandeel ineens veel zakt of stijgt bijvoorbeeld. of vind ik dit in een channel? en zo ja welke? channels blijf ik vaag vinden verder leuk om te doen maar pas op met de multiplier!

bux x review en ervaringen en meningen

BUX X Kosten en vergoedingen

BUX X is een zeer transparante CFD broker. Zoals gewoonlijk is bij CFD brokers betaald u in plaats van commissies vaak een spread. BUX X verschilt in dit geval deels van brokers zoals Plus500 en eToro, wat logisch is elke broker heeft andere kosten en vergoedingen. BUX X heeft gemiddeld hoge kosten, maar u belegt bij een betrouwbare Nederlandse CFD broker. BUX X heeft een tarieven pagina, echter kan deze best ingewikkeld zijn. Wij zullen alle kosten en vergoedingen van BUX X duidelijk uitleggen.

Wanneer betaal ik de financing fee van BUX X?

De financing fee zijn de kosten die u betaald bij BUX X gedurende de nacht. De kosten worden dagelijks om 23:59 in rekening gebracht en alle informatie die nodig is staat in de informatie pagina onder elk product. U betaald de financing fee bij BUX X alleen als u een positie geopend heeft met een hefboom of te wel de multiplier. Voor alle instrumenten behalve cryptocurrencies is de finance fee samengesteld uit interbancaire rente deze bedraagt 3,5 per jaar en kan van uw positie worden afgehaald of bijgeteld.

Wanneer betaal ik de BUX X Inactivity fee?

De inactiviteitskosten zijn een zeer gebruikelijk bij CFD brokers, en dus ook BUX X. De inactiviteitskosten zijn zeer vanzelfsprekend het kosten die u betaald bij een inactief account. BUX X hanteert de volgende criteria. Als u 90 dagen niet een positie heeft geopend met uw BUX X account en de BUX X 90 dagen niet heeft geopend, dan betaald u 5 euro per inactieve maand. Als u 90 dagen inactief bent geweest op BUX X maar wel een positie open heeft staan betaald u geen inactiviteitskosten. U kunt inactiviteitskosten vermeiden als u geen zin heeft om in te loggen. Neem contact op met BUX X haar klantenservice en sluit uw account. U kunt ook uw BUX X account legen, dan worden er geen kosten van uw account geschreven. U kunt namelijk bij BUX X niet meer geld verliezen dan dat u inzet. BUX X heeft het recht niet om geld van uw rekening af te schrijven voor inactiviteitskosten.

De kosten per trade bij BUX X

BUX X maakt geen gebruik van een spread. In plaats daarvan maakt BUX X van de fee. De fee is een percentage van uw investering waarover u betaald. BUX X hanteert een verschillende fee per instrument.

Alle aandelen behalve Italiaanse aandelen
Minimale fee30 cent
0 tot 500 euro0,20 procent
500 tot 1.000 euro0,18 procent
1.000 tot 5.000 euro0,16 procent
Meer dan 5.000 euro0,12 procent
Italiaanse aandelen
Minimale fee30 cent
0 tot 2.500 euro0,22 procent
2.500 tot 5.000 euro0,20 procent
Meer dan 5.000 euro0,18 procent
Alle cryptocurrencies
Minimale fee30 cent
Bitcoin0,50 procent
Ethereum0,55 procent
Litecoin1,00 procent
Bitcoin Cash0,75 procent
Ripple 1,00 procent
Valuta (geen Cryptovaluta)
Minimale fee30 cent
0 tot 5.000 euro0,06 procent
5.000 tot 25.000 euro0,05 procent
25.000 tot 75.000 euro0,04 procent
Meer dan 75.000 euro0,03 procent
Indicies behalve China A50 en Singapore Index
Minimale fee30 cent
0 tot 5.000 euro0,065 procent
5.000 tot 25.000 euro 0,055 procent
25.000 tot 75.000 euro0,045 procent
Meer dan 75.000 euro0,035 procent
Grondstoffen zoals goud en olie
Minimale fee30 cent
0 tot 2.500 euro0,12 procent
2.500 tot 5.000 euro 0,11 procent
Meer dan 5.000 euro0,08 procent
US Volatility Index (VIX)
Minimale fee30 cent
0 tot 50.000 euro0,06 procent

Meer weten?

Natuurlijk kunnen wij niet elk tarief per instrument behandelen. BUX X heeft een volledige pagina met de kosten, als u daadwerkelijk van elk instrument op BUX X de kosten wilt weten. Heeft u inmiddels al genoeg van al die BUX X informatie begin dan gelijk met beleggen!

bux x review en beoordeling
bux x review en ervaringen en meningen

Hoe transparant is BUX X?

BUX X is een Nederlandse CFD broker en is volledig gereguleerd. BUX X roept graag uit dat ze transparant zijn vooral op hun website. Maar in hoeverre is BUX X echt transparant? De Britse financiële toezichthouder FCA houdt toezicht op BUX X haar activiteiten. BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Ltd. (Financial Conduct Authority registernummer 184333). Het is relatief lastig om deze vergunning te behouden, dus dat is een positief punt. Alle BUX X klanten worden hierom ook beschermd door het Britse ‘Financial Services Compensation Scheme’ (FSCS). Stel de BUX X app word gehacked of er gebeurd iets met de servers van BUX, wat trouwens nog niet is voorgekomen. Dan bent je tot 100.000 euro verzekerd, wat natuurlijk perfect is. Dit is allemaal gegarandeerd onder de voorwaarden van de FSCS. Wij van Mansotti gebruiken BUX X ook regelmatig en het terugstorten van middelen is ook altijd zeer gemakkelijk gedaan. BUX X laat haar systemen ook regelmatig testen door online veiligheidsexperts. Zo blijven ze bestand tegen gasten met kwade bedoelingen. Ook word BUX X gebruikt door 2 miljoen mensen en dat maar uit slechts 9 Europese landen, dus BUX X moet wel transparant en eerlijk zijn. Met BUX X kun je ook met een druk op de knop meteen zien wat er word berekenend aan fees voor je positie, wat super fijn is. Nog belangrijker je ziet ook meteen wat je netto overhoudt aan je trade, wat niet bij elke broker zo is. Voor de ervaren beleggers, bij BUX X kennen ze geen ‘spread’ (verschillende koersen bij aan- en verkoop). Ze hanteren gewoon één prijs waarop je zowel kunt kopen als verkopen, maar deze prijs is een vreemde combinatie van verkoop en koop-prijs.

Sociaal beleggen met BUX X

Sociaal beleggen word tegenwoordig steeds meer waarde aan gelegd dat komt mede door eToro en mensen zelf. Men wilt met het beleggen laten zien dat hen de beste zijn, en met leuke prijzen en tornooien hou je mensen natuurlijk bij je beleggings-app. BUX X wilt natuurlijk ook een aandeel in sociaal beleggen krijgen. BUX X doet dit onder andere met BUX X Battles, BUX X Channels en door de beleggingen van Star Traders te delen.

Wat zijn BUX X Channels?

Ben je bekend met BUX X channels? Zo niet lees dan verder. BUX X channels zijn groepen van mensen die ook BUX X gebruiken, deze groepen kun je zelf opstarten. Het is echter in het begin verstandig een van de bekendere groepen te volgen. Als u wel eens telegram heeft gebruikt, en bent uitnodigt voor een trade group dan bent u er eigenlijk al wel bekend mee. U kunt de meningen van andere beleggers vergeleken met die van je zelf. Sommige van deze BUX X channels kunnen zeer waardevolle informatie bevatten. Neem de informatie die word gegeven in de BUX X channels goed door, maar doe je eigen onderzoek. Naar onze mening zijn de BUX X channels vaak verkeerd 61% van de keren was de gegeven informatie verkeerd. Wij raden aan dat u de groep volgt die het beste aansluit bij uw activiteit, zo volgen wij bijvoorbeeld het cryptocurrency kanaal.

bux x review en ervaringen en meningen
bux x review en ervaringen en meningen

Wat is een BUX X Battle?

Wil je bewijzen aan je familie en of vrienden dat je de beste bent in beleggen? Dat kan met BUX X, het persoon met het hoogste rendement op hun winst wint natuurlijk. Dit is hoe het werkt. Jij kan een BUX X battle aanmaken via de app. Bij BUX X kan je verschillende mensen uitnodigen, maar natuurlijk kunnen mensen jou battle ook joinen. Let op je kan maximaal aan 5 verschillende BUX X battles meedoen. Elke BUX X Battle heeft een bepaald moment waarin je mensen kan uitnodigen. Dit moment duurt 1 uur. Wanneer een BUX X Battle is begonnen kun je deze niet meer verlaten totdat de BUX X Battle voorbij is. Je kunt ook de lengte van de BUX X Battle kiezen, het weekend telt hierin niet mee, dit geldt ook wanneer je investeert cryptocurrencies.

De geweldige klantenservice van BUX X

BUX X heeft een geweldige klantenservice dat is natuurlijk logisch, omdat het bedrijf Nederlands is. BUX X haar klantenservice reageert super snel, duidelijk en als het onduidelijk is kunt u ook altijd het nummer van BUX X bellen. Voor algemene vragen kunt u terecht bij info@getbux.com. Wilt u meer weten of is het contact via de mail onduidelijk kunt u BUX X ook bellen via +31(0)85 888 5505. Extra informatie kunt u opvragen bij de Kamer van Koop handel, want BUX X is staat daar natuurlijk gewoon ingeschreven KvK-nummers: BUX B.V. 58403949, BUX Technology B.V. 58403787, BUX Financial Services B.V.71893326

bux x conclusie

Onze BUX X Conclusie

BUX heeft een geweldig programma gecreëerd maar wat over het algemeen kwa functies zeer beperkt is. BUX is natuurlijk een Nederlands bedrijf is transparant, gereguleerd en heeft een hele goede klantenservice. Let op u investeert wel met CFD’s en deze producten kunnen door de onervaren belegger als risicovol worden ervaren. Niets houdt u echter tegen om te beleggen met de Demo-modus die BUX aanbiedt. Als er nog dingen onduidelijk zijn over BUX X dan heb je altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met ons!

bux x review en ervaringen en meningen

Wat houdt u nog tegen? Meld u nu via ons aan bij BUX X, daarmee helpt u ons ook!

Alle gebruikers van BUX X beginnen met een gratis demo rekening waardoor zij niet het risico lopen om geld te verliezen. Echter, als een gebruiker geld investeert, dan is de volgende waarschuwing van toepassing. Risico waarschuwing: CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 72,1 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat je goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat je nagaat of je zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Belastingregels kunnen veranderen of kunnen anders zijn als je belasting betaalt in een ander land dan Groot-Brittannië. De CFD diensten worden aangeboden door BUX X. BUX X is een handelsnaam van BUX Financial Services Limited. BUX Financial Services Limited is een in Engeland en Wales geregistreerd bedrijf onder registratienummer 03148972. BUX Financial Services Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de “Financial Conduct Authority”, FCA registratienummer 184333. Vrijwaring: De informatie op deze site is niet gericht op inwoners van de Verenigde Staten en is niet bedoeld voor distributie naar, of gebruik door, personen in landen of jurisdicties waar een dergelijke distributie of gebruik in strijd kan zijn met lokale wet of regelgeving. Apple, het logo van Apple, iPod, iPad, iPod touch, en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. geregistreerd in de VS en andere landen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. App Store is een service merk van Apple Inc.

buxx beleggen ervaringen review

Plus500 – Het perfecte alternatief voor BUX X!

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 1 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

Weet je nog niet zeker of Plus500 iets voor jou is? Als je hier bent, dan heb je al enige interesse in Plus500 toch? Waarschijnlijk heb je veel negatieve Plus500 reviews gelezen of juist alleen maar positieve Plus500 reviews. Ons team heeft Plus500 gecombineerd meer dan 15 jaar actief gebruikt. Wij hebben dus genoeg kennis over Plus500 en wij wilde onze mening over Plus500 delen, hierom hebben wij onze Plus500 review geschreven. Voor je gaat beleggen met Plus500 is het belangrijk om een aantal dingen te weten toch? Wij zullen het hebben over alles omtrent Plus500. Wij bespreken bijvoorbeeld hoe functioneel het platform van Plus500 is, maar ook over alle instrumenten van Plus500. Daar houden we het niet bij hoor wij bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van Plus500. Alles wat je verwacht van een uitgebreide Plus500 review. Laten we voorop stellen dat onze Plus500 review onafhankelijk geschreven is, hierom kunnen wij kritisch overkomen naar Plus500. Wij vinden simpelweg dat iedereen het verdient om een eerlijk beeld te krijgen over haar broker in dit geval Plus500. 

ervaringen en reviews bux x

26 gedachten over “BUX X review – Simpel beleggen voor beginners

 1. Ik ga vandaag of morgen ook beginnen met beleggen, omdat het goed is om geld op zij te zetten ik weet niet of bux daarvoor de beste optie is volgens deze review is dit voor korte termijn maar als je zonder hefboom trade kan het toch ook zijn dat je niet word geliquideerd?

  1. Goeiedag,

   Als je wilt beleggen zonder hefboom dan is wellicht BUX Zero een optie, want BUX X is wel gericht op CFD’s korte termijn beleggingen. BUX Zero is kwa kosten hierin beter dan BUX X. DEGIRO kan ook een leuke optie zijn, Binck is wat aan de dure kant.
   Als je vragen hebt over de hefboom is het beter om met BUX contact op te nemen hen hebben hier een precies en duidelijker antwoord op dan wij.

   – Mansotti

 2. hoi mansotti

  ik begrijp niet helemaal hoe de hefoom werkt en hoe het met procenten werkt, kunnen jullie mij een mailtje sturen en verder helpen

 3. Super app (als hij werkt). Uit het niets wil de app niet meer opstarten en sluit meteen weer af. Hierdoor kan ik niets meer en zie mijn centjes verdampen 😣

  Uren al bezig, maar niets helpt. App gewist en opnieuw geïnstalleerd, maar helpt ook niet 😫

 4. Ik vind de lay-out wat aan de kinderachtige kant te veel kleurtjes en actie het voelt te erg aan als een spel.
  Het aanbod van aandelen en indices is ook vrij beperkt.
  Ik vind het super hoe gemakkelijk het is om een trade te openen of te sluiten en de commissies zijn ook laag vergeleken met de concurrentie.
  Het is niet mogelijk om aandelen te beoordelen op fundamentele waardes zoals koers winstverhoudingen en dergelijk, maar dit is niet zo’n probleem voor mij dat doe ik buiten de app om.

  Samenvatting: Een beetje een kinderachtige app met weinig aanbod. Wel makkelijk in gebruik en de kosten zijn laag.

 5. Dankjewel voor deze review een van de overzichtelijkere reviews van bux, normaal plaats ik geen comments maar dit was echt helpvol!

 6. Ik ben op zoek naar een juiste app om mee te beleggen en plus500 hoor ik zo veel slechts over ik ga beginnen met buxx en laat binnekort van mezelf horen zodat iedereen echt veilig kan beleggen!

 7. handige review, heb hier echt veel aan gehad. Vind de kosten wel hoog dus ik kijk wel liever naar Degiro vele male goedkoper.

  1. Goeiedag Dirkk,

   Hartelijk bedankt ik zal het doorgeven aan het desbetreffende team :), u kunt natuurlijk ook eventjes onze review bekijken van DEGIRO!

   – Mansotti

 8. Ik had gehoord dat je 200 euro van bux kreeg. Volgens mij kreeg jeeen gratis aandeel voor het uitnodigen voor mensen? kun je me hier meer over vertellen? En loopt deze actie nog?

  1. Goeiedag Jermai,

   BUX X mag net zo als elke andere CFD geen geld aanbieden aan mensen als incentive om te beleggen op haar platform. Ik denk dat je je hebt vergist met BUX Zero met deze link https://invite.getbux.com?kid=196PJT kun je een gratis aandeel ontvangen. Deze zal niet hoger zijn dan 200 euro, maar uit ons onderzoek is gebleken dat men niet hoger betaald krijgt dan 50 euro.

   – Mansotti

  1. Goeiedag Loet,

   Wij zijn heel transparant hierin, ja wij verdienen per affiliate een ander bedrag.
   Omdat ons aanbod zo groot is kunnen wij nog steeds onafhankelijk zijn. Want als men de kosten van broker a te hoog vindt hebben wij 7 andere brokers waar het lager is. Hopelijk heeft u voldoende informatie verkregen.

   – Mansotti

 9. ik heb een vraag over bux c wanneer komt deze in de appstore? en willen jullie hier dan ook zo een soort review er van maken?

 10. Het is letterlijk gokken of je naar boven beneden gaat. Want hoe kun je het anders weten zonder indicatoren? Dat kan niet…

 11. De twijfel ligt mij m tussen plus500 en bux, omdat de kosten zo hoog zijn bij Plus500 kies ik denk ik bux, hebben jullie een promotie waardoor ik geld krijg voor het beleggen? Want vroeger deelde plus500 hele hoge bonussen uit van 10k en je kreeg 4k. Nu zie ik die ook niet meer. Maar ik weet dat je bij buxzero wel geld krijg, zo ja mag ik dan die link of geld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s