eToro review – Beleggen op elke manier

Laatst bewerkt -19 Oktober 2020 – Geverifieerd door eToro (Europe) Ltd

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 2.5 uit 5.

Waardering: 2.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

Genoeg gehad van die eToro reclames? Maar wel benieuwd naar wat eToro kan doen voor jou? Dan ben je hier aan het goede adres. Maar waarom zou je deze eToro review bekijken en niet naar andere eToro reviews? Waarschijnlijk heb je dat zelf ook al gemerkt. Meestal heb je of alleen negatieve eToro reviews, of alleen positieve eToro reviews, dat is natuurlijk wel vreemd. Wij zijn niet zo en zullen in onze eToro review het negatieve, maar zeker ook het positieve van eToro benoemen. Wij hebben eToro al actief gebruikt sinds 2016 en hebben dus genoeg kennis over alles omtrent eToro. Voor je gaat investeren met eToro is het wel handig om te weten waar je aan begint toch? Wij zullen het hebben over alles wat eToro jou kan bieden. Wij zullen het bijvoorbeeld hebben over hoe functioneel het platform van eToro is. Maar daar houden we het niet bij wij bespreken ook alle instrumenten van eToro, de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van eToro. Alles wat je in principe verwacht van een goed geschreven eToro review. Laten we voorop stellen dat onze eToro review onafhankelijk geschreven is, hierom kunnen wij kritisch overkomen naar eToro. Wij vinden simpelweg dat iedereen het verdient om een eerlijk beeld te krijgen over haar broker in dit geval eToro. 

eToro een ware alleskunner

eToro is een zeer populaire broker en staat zeker in de top 3. eToro is natuurlijk niet een van de meest populaire brokers zonder reden. eToro heeft niet alleen CFD’s maar eToro laat je ook verhandelen in normale aandelen. eToro geeft haar beleggers zelfds de optie om portfolio’s te kopiëren, maar ook geeft eToro de optie om trades te kopiëren. Laten we voor nu beginnen met eToro haar platform. eToro is een unieke broker, omdat eToro vooral functioneel kiest over visueel. eToro is een van de enigste CFD providers die het uiterlijk van haar platform achterwegen laat. Het mooie van eToro is dat ze letterlijk elke opties hebben die een belegger nodig zou hebben. Bij eToro beiden ze, maar 6 indicatoren aan. eToro heeft gelukkig wel de meest populaire indicatoren. eToro heeft van alles wel wat. Als je als onervaren belegger begint met eToro kan het best moeilijk overkomen. In onze eToro review gaan we alles van top tot teen alles uitleggen over eToro. Alles zodat je geïnformeerd kan beleggen met eToro!

Waarom kiezen zo veel mensen voor eToro?

eToro is een van de brokers die zich richt op alles. Zo kun je met eToro investeren in normale aandelen. Maar dat is niet alles, je kan met eToro ook met in CFD’s speculeren. Dat eToro de keuze geeft om te beleggen in aandelen en CFD’s geeft eToro zeker weten wel een edge. Met eToro heb je ook de optie om te spelen met de hefboom, iets wat veel brokers niet hebben. Iets wat veel brokers ook niet hebben is een uitgebreid educatie systeem. eToro heeft een zeer uitgebreid catalogus aan educatieve filmpjes en artikelen.

etoro review

Maar eToro maakt het nog specialer voor haar klanten. eToro heeft het meest sociale platform. Met eToro als je bijvoorbeeld klikt op een aandeel, kun je niet alleen de grafieken zien met een aantal indicatoren, maar eToro laat je ook je ideeën delen. Dus voor je daadwerkelijk gaat beleggen met eToro in een aandeel, kun je gelijk zien wat ervaren beleggers denken. eToro is socialer dan het ideeën uitdelen want, eToro geeft je namelijk de mogelijkheid om andere beleggers te kopiëren. Waarom zou je dat willen doen? Nou eToro maakt het ook nog een super interessant voor jou als je goed kan beleggen.

etoro ervaringen

Stel je bent een goede belegger op eToro, dan heb je de mogelijkheid om een populaire investeerder te worden. Met eToro kunnen populaire investeerders 2% verdienen per jaar. Stel je voor je hebt 1000 volgers op eToro, wat zeer haalbaar is en deze volgers leggen gemiddeld 1000,- euro bij, dan krijg je van eToro 200.000,- euro aan het einde van het jaar. Naar onze mening is eToro echt bedoelt voor iedereen, en dan kun je merken aan elk aspect van eToro.

eToro review nederlands

Ondersteund eToro Nederlands?

Het platform van eToro is bijna volledig beschikbaar in het Nederlands. Wat wij vaak tegenkomen, is dat er veel spelfouten zijn of onlogische zinnen worden gevormd in de spelling van andere brokers. Helaas heb je bij eToro vooral op de app, veel fouten of onvolledige vertalingen! Zo kun je gelijk zien dat de F.A.Q. pagina op de eToro app niet eens is vertaald. Op de website van eToro kun je gelijk zien dat eToro volledig is geoptimaliseerd voor de Nederlanders. Dit geldt overigens ook voor de klantenservice. eToro maakt ook gebruik van een helpcentrum, waarin veel voorkomende vragen ook in het Nederlands zijn geschreven. Is niet nog even duidelijk over eToro? Neem dan contact op met ons! Wij helpen jou gerust verder.

Leren beleggen met eToro!

Leren beleggen kan iedereen, gelukkig maakt eToro het allemaal gemakkelijker. eToro heeft een prima helpcentrum, waarbij je alles omtrent beleggen op eToro kunt vinden. Wat nou extra geweldig is van eToro is haar populariteit. Want mede door eToro haar populariteit hebben ze veel affiliates die vele vragen beantwoorden over eToro. Maar net zoals veel andere brokers biedt eToro ook een demo modus aan. eToro haar demo modus is handelen met de echte markt alleen met fictief geld. Stel je zou die zelfde trade bij eToro maken met echt geld dan zou je even veel geld verdienen.

Wij vinden dat eToro te veel geld geeft aan de beginnende beleggers, 100.000,- dollar. Niet om lullig te zijn de meeste beleggers van eToro zullen niet beginnen met zo een gigantisch bedrag. eToro weet dit, maar het is een trucje zodat je sneller begint bij eToro. AvaTrade is net zo erg als eToro en bieden 100.000 euro. Het fijne van eToro is dan wel weer dat ze de hefboom op een legale wijze toepassen. eToro aan de slechtere kant het gaat om realistische demo ervaringen. Maar dat geeft helemaal niet je kan met eToro gewoon de positie en de hefboom aanpassen. Op deze manier kun je met de eToro demo traden met 100 euro of 1000 euro. Wil je eToro uitproberen met een gratis demo account met 100.000,- dollar, dat kan!

Ben je nieuw bij eToro?

Heb je nog nooit eerder een aandeel gekocht met eToro of ben je helemaal nieuw bij eToro en weet je niet echt hoe je moet starten met eToro? Don’t worry wij hebben heel erg ons best gedaan om je eerste stappen bij eToro goed te laten verlopen. Om te starten is het handig om eToro te hebben gedownload, voor het gemak kun je op de link hierboven klikken! Klik op open eToro demo-account en open niet gelijk het echte eToro account. Vul je gegevens in bij eToro en kijk eens aan je ziet nu het hetzelfde als mij.

etoro review en ervaringen

Beginscherm eToro

Top! Je hebt eToro gedownload. Om op dit exacte scherm te komen moet je eerst klikken op de tab, en dan handelsmarkten.

Hier kun je al je favorieten aandelen zien die je hebt opgeslagen op eToro. Maar je kunt ook de marktdrijvers zien. Dit zijn de aandelen die het meeste bewegen, wij raden af hier vandaan te blijven.

Al scroll je verder naar beneden dan krijg je andere instrumenten te zien. Zoals de ETF’s, cryptocurrencies, aandelen en indexen.

Voor nu hoef je alleen eventjes te klikken op het logo van WHA.NV of het eerste aandeel wat jij ziet!

Overzicht eToro investeringen

Nu krijg je het volgende te zien, je kan zien of je al een positie hebt geopend. Zo na het openen van je eerste positie kun je gelijk hier kijken of het is gelukt.

Als je op het tweede icoontje drukt, kom je op het overzicht scherm. Je kunt hier zo ver terug kijken als je wilt. Je kunt ook de sector bekijken de CEO en een samenvatting over het bedrijf, alle informatie die je nodig hebt voor je in zee gaat met het bedrijf.

Als je op het volgende icoontje klikt kom je op het scherm met grafieken en de indicatoren.

etoro review 2020
etoro review en beoordeling

Grafieken en indicatoren eToro

Nu ben je op het belangrijkste scherm gekomen. Het grafieken en indicatoren scherm. Het is toevallig van een ander aandeel, maar dat maakt niet uit.

Als je nu klik op het instellingen icoontje kom je het beperkte aantal indicatoren tegen van eToro. Je kunt hier ook het type grafiek kiezen, omdat eToro haar kaars grafieken niet volledig zijn vaak, kiezen wij altijd voor lijn grafieken of de “mountain” grafiek.

Je hebt hier natuurlijk ook de indicatoren. Je hebt de Bollinger Bands, MACD, MA, RSI en de Stochastics. Kies welke van deze je wilt gebruiken!

Aandeel kopen bij eToro

Je bent er bijna je hebt nu voldoende informatie. Denk jij dat het aandeel omlaag gaat? Of denk je dat deze juist omhoog gaat? Klik op basis van jou gedachte op verkoop of koop. Verkoop is het gokken dat de prijs omlaag gaat en koop is gokken dat de prijs omhoog gaat.

Je hebt ook het plus en min icoontje hiermee vergroot of verklein je je positie. Je kunt bij dit aandeel ook selecteren hoe groot je hefboom is. Je hebt de keuze tussen 1x, 2x en 5x in dit geval, dit verschilt per aandeel.

Zodra je tevreden bent over je positie klik op transactie openen. Gefeliciteerd met het openen van je eerste positie op eToro!

etoro review aandeel kopen

Meer weten over beleggen met eToro?

Is toch niet alles duidelijk, of wil je meer informatie over het sluiten van een positie bij eToro? Dat begrijpen wij want waar zijn de stop-losses en de stop-profits? Wij hebben alles uitlegt onder het kopje risicobeheer. Dus als je meer wilt weten over het automatisch sluiten van posities met eToro scroll daar naar toe. Wil je meer weten over wat je precies het betaald aan eToro? Scroll dan verder naar het kopje kosten per trade. Wil je meer informatie van eToro zelf? Dat kan klik dan op de onderstaande link!

Risicobeheer van eToro

eToro doet natuurlijk haar best om het risico van haar klanten te beperken, maar hoe doet eToro dat dan? eToro weet natuurlijk dat CFD’s risicovolle producten zijn. Dus eToro heeft een stop-profit en een stop-loss bijgevoegd aan haar systemen. Deze zijn best lastig te vinden bij eToro, als je een positie al hebt geopend. Voor de rest een eToro ook een trailing stop-loss toegevoegd.

Wat zijn de take-profit en stop-loss bij eToro?

Als je nieuw bent bij eToro of überhaupt nieuw bent met beleggen heb je waarschijnlijk niet eerder van deze termen gehoord. Maar deze functies die eToro aanbied zijn zeer waardevol. Het probleem met beleggen bij eToro en elke korte termijn broker is dat het eigelijk een fulltime job is. Als je niet de hele tijd gedurende de markt open is kijkt op eToro kun je verlies maken of goede instapmomenten missen. Stel je opent een positie op eToro en deze positie gaat echt met 50% omhoog en daalt een uurtje later, maar jij bent bezig met school of je zit in een vergadering en kan niet kijken op de eToro app. Dan is het handig als je je aandeel had kunnen verkopen op eToro rond 40% of 50% toch? De take profit die eToro aanbied is een optie die zonder verdere input een positie sluit. Dus al heb je je take profit gezet bij eToro op een door jou gezet punt dan sluit de positie met winst. eToro haar stop loss is exact hetzelfde alleen in een tegenovergestelde richting. Stel je positie op eToro daalt met 50%, dan zou het handig zijn geweest als je het aandeel eerder had kunnen verkopen toch? eToro haar stop loss geeft jou deze mogelijkheid.

Wat is eToro haar trailing stop loss?

text

text

text

Instrumenten

Indexen

Forex

Grondstoffen

Cryptocurrencies

Aandelen

Opties

ETF’s

Retail

1:20

1:30

1:10

1:2

1:5

1:5

1:5

Pro

1:300

1:300

1:150

1:20

1:20

1:5

1:100

text

Is eToro betrouwbaar?

text

text

Kun je winst maken met Plus500?

Groot gedeelte van de gedupeerde beleggers op Plus500 is er sterk van overtuigd dat er geen winst valt te behalen van Plus500. Wij hebben onze winsten van Plus500 gedeeld, en overgezet naar onze rekening. Waar veel gedupeerde beleggers van Plus500 altijd naar verwijzen is het feit dat tussen 70 en 90% van de retail klanten op Plus500 geld verliest. Door wetten en regels is Plus500 vereist om dit te melden, op het moment ligt de verlieslijdende beleggers van Plus500 rond de 76%. Bij elke CFD broker is dit de norm, het is niet Plus500 eigen. Kijk bijvoorbeeld naar eToro en scroll tot je het exact zelfde bericht ziet. Waarom is dit zo hoog? Veel beleggers bij Plus500 en andere brokers zijn simpel weg niet geïnformeerd en maken slechte keuzes en behandelen beleggen net zoals gokken.

Betaald Plus500 op tijd uit?

Wat wij veel online tegenkomen over Plus500 is dat Plus500 een hele lange periode wacht voor het uitbetalen. Plus500 haalt het geld direct van je Plus500 rekening, zodra je het over wilt zetten. Het is nu niet meer in Plus500 haar handen. Het is nu aan de bank die Plus500 gebruikt en de bank die jij gebruikt hoe snel jou Plus500 fondsen over zijn gezet. In het weekend gebeurd sowieso niks, dus verwacht dat als je op vrijdag geld van Plus500 haalt het pas maandag binnen komt. Let op wat veel mensen niet weten van Plus500 is dat 100,- euro het minimale is wat kan over laten storten vanaf Plus500.

Geld verloren door Plus500 haar automatische rollover?

Plus500 is ongelofelijk transparant over wat een automatische rollover is, zo zet Plus500 de exacte tijd en datum bij elk instrument. Plus500 heeft ook een duidelijk video gemaakt over wat een automatische rollover doet en betekend. Toch zorgt de automatische rollover van Plus500 voor een heleboel commotie online. Wij zullen de automatische rollover zo duidelijk mogelijk omschrijven, zodat je niet dezelfde negatieve ervaring heeft over Plus500 als veel mensen online! Laten we beginnen met de uitleg van wat de automatische rollover van Plus500 is. Het simpelweg de overdracht van een oud contract naar een uw contract. De waarde van deze contracten worden niet bepaald door Plus500. Stel je koopt 1000 een contract olie in maart, met een waarde van 50 cent per barrel. Dan is de waarde 500 euro, het contract word vervangen op het einde van de maand dit gebeurd automatisch. Het kan zijn dat de waarde 60 cent per barrel is, maar het kan ook 40 cent per barrel zijn. Je hoeveel contracten olie in dit geval, zal nooit minder worden dan 1000 barrels. De reden dat er zo veel commotie online is over de automatische rollover van Plus500 is omdat men soms geld verliest, maar u zult nooit mensen die geld hebben verdient klagen. Voor een extra uitleg kijk de onderstaande video!

Sluit Plus500 je posities?

Als je niet zelf een stop loss of stop profit heb gezet of gegarandeerde stop en of limiet stop, dan kan Plus500 alsnog je positie sluiten. Meestal is dit het geval als je niet genoeg geld hebt staan op je Plus500 rekening. Plus500 stuurt je altijd meldingen als dit het geval is. Maar hoe kan dit het geval zijn? Stel dat je een positie wilt kopen op Plus500 bijvoorbeeld 100 aandelen van KLM. De koers van het aandeel is momenteel €50. Dat betekent dat de totale waarde van je positie €5000 is. Aangezien je echter handelt met de hefboom, hoeft u slechts 20% van dit bedrag in te leggen. Je stortingsmarge bedraagt dus €1000 (20% van €5000). Op het moment dat je besluit de transactie te plaatsen op Plus500, heb je €1000 op je rekening staan. Dit is precies genoeg om aan de margevereiste te voldoen. Als je rekeningsaldo op Plus500 echter daalt doordat je verlies maakt met je positie, dan wordt je onmiddellijk op margin call geplaatst door Plus500. Dit komt doordat je geen extra geld hebt staan om je verlies te dekken. Om je positie in zo’n geval open te houden, moet je jouw rekeningsaldo op Plus500 aanvullen tot minimaal €1000. Het bedrag dat je dient te storten is jouw onderhoudsmarge. Wanneer jouw saldo bijvoorbeeld daalt naar €950, moet u €50 naar uw rekening overmaken. Mocht het saldo op uw rekening echter met 50% (€500) afnemen, dan kan Plus500 je positie automatisch sluiten. Dit is gewoon hoe CFD’s werken en dus niet Plus500 haar fout!

Sociaal beleggen met eToro

Sociaal beleggen met eToro

eToro ervaringen van beleggers

James Beadle

I’ve been trading with etoro for 7 years and think it’s a great platform. The fees are pretty low, especially compared to buying shares in my stocks and shares ISA. The social aspect is really cool and if you are successful with your trading you can make money from having people copy you. There are occasionally small faults with the platform, but you will get that with anything that has as many moving parts as this. I think a lot of the negative reviews on here are probably from people who have treated this site like a get rich quick scheme, traded with a high degree of risk and then blame etoro. You see this all the time in posts on the platform, but once you look at the author of that post you see they have a risk score of 9 or 10. That’s a shame, because the trustpilot score may well put off many potential investors, when in actual fact I’ve always found etoro to be extremely safe and user-friendly.

Mr[._.]OP

The platform itself is really simple and straight forward to use. It is also great if you are going to invest in stocks for the long term and use no leverage. The only problem is that sometimes one can’t open a position on a stock or currency or precious metals because the site gets overwhelmed with many people wanting to trade the same thing at the same time, because of this the platform also removes the use of leverage for some of its instruments. And one last thing before starting with Etoro make sure to have a bank account and a credit or debit card if not, Etoro will not give you back your money until you make one, and make sure your bank account is at your name. Everything else seems to work really well I have used the platform for a year now and I honestly like it, just don’t listen to all those new popular investors that only tell you of how good they are and that you should copy them.

Martin Hemmings

I have recently opened a copy portfolio position and I am really happy with all the information and general ease on using the platform. Thebone thing that is annoying is that as a UK based user, it’s all in US$. After 5 days I have “profit” of 20usd however my equity is actually down, because sterling is outperforming the dollar right now. So it looks like you are also unwittingly investing a chuck of your portfolio in USD?

Marco Silva

Professional trader. What can I say other than I wholeheartedly agree with the increasingly growing 1 star reviews? Shocking service – too slow & does not address your issues. Platform freezes & outages are common seemingly when you’re trading into profit & spreads make it way too marginal to make quick trades when the market is volatile, ie: you cannot trade in & out quickly as you’ll have to wait for the stock to move 2% (!) before the trade becomes profitable. I was a Platinum member ($30K +) & was planning to grow to $100K but I have now liquidated my account after only 2 months. I want a trading company which excels on customer service & has a platform which is accurate/ less glitchy.

Anonymous customer

Absolutely dismal experience. Slippage, sizeable spreads, HORRIBLE customer support, and a lot of fees (oh, yeah, a lot of those for non-USD customers). At the point of my first deposit, I was already -6% on my portfolio… now, as I am withdrawing, I get to experience even more fees, so I will ultimately lose ~11% of my portfolio to their idiotic conversion USD + withdrawal fees. Considering all other similar investment firms have no such fees. The best part was when I wrote to customer support asking if there was a way to send my money to my USD account to avoid the conversion fees, and I received the amazing “eToro reserves the right to send the money to the original source” – a big f*** you to me because they simply do not care. Avoid at all costs.

Ralph Bonifacio

This is really a scam. Its been 8 weeks since the issue was raised for refunding the 200 bucks with charge of 5 bucks so it would be 195 bucks and until they are keep on sending a templated email and I provided more than twice of all the information they need. The details of the information was very clear and still they can’t solve the issue. You better fix your customer service. Useful 4 Share

Paul Jones

Been with eturo for a month now and so far no issues. A lot of the bad reviews seem to be about withdrawing funds etc- in the world we live in now we have to prove where we get our money (source of funds) so expect questions and supply the documentation and it is fine. Not had any issues since being verified. The site gives you the opportunity to learn on the cheap about trading ( just stay in control and don’t chase- yes I know not easy to do). Copying other investors is a really good idea – you have the chance to make some good gains and also have an insight into how they trade. Eturo want you to succeed that way you keep trading and they keep making money. All in all I like the business model.

Some Russian Guy

An absolutely horrible broker, on par with true scam brokers. Now to be understood, eToro will not scam you like not allowing you to withdraw or stuff like that BUT they will do everything humanly possible to steal your money (via their broken trading platform, horrible spreads, “server errors” closing out trades or ignoring SL, their horrible customer support, the list can go on for a long time). It is such a horrible broker that I can ONLY and ONLY recommend that you use eToro if you are stricly going to trade STOCKS! If you trade indices/commodities/crypto/forex RUN! RUN AS FAR AS YOU CAN, the spreads are absolute highway robbery (also making it impossible to scalp) and if I remember right you are not allowed to hedge positions which is … beyond belief to be honest. Listen to me, I have been trading for quite a few years now, if you value your money and your nerves, stay far away from eToro, search on the internet or here for more legitimate brokers but stay away from these thieves! Nuttig Delen

Plus500 Kosten en vergoedingen

text

Wat is Plus500 haar overnight premie?

text

Wat is de valuta omrekeningskost van Plus500?

text

plus500 ervaringen

De kosten van Plus500 haar gegarandeerde stop-order

text

Betaal ik de inactiviteit vergoeding van Plus500?

text

De kosten per trade bij Plus500

text

Populaire indexen van Plus500
InstrumentenInstrumenten
Duitsland 300.02 procent
Volatiliteit indexVolatiliteit index
Nederland 250.03 procent
Europa 50Europa 50
Wall Street0.01 procent
Populaire forex van Plus500
InstrumentenInstrumenten
EUR/USD0.02 procent
EUR/GBPEUR/GBP
EUR/AUD0.03 procent
EUR/NZDEUR/NZD
EUR/CAD0.01 procent
Populaire grondstoffen van Plus500
InstrumentenInstrumenten
Olie0.02 procent
StookolieStookolie
Brent-olie0.03 procent
GasolineGasoline
Goud0.01 procent
Populaire cryptocurrencies van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Bitcoin0.28 procent
ETH/BTC0.97 procent
Ethereum0.53 procent
Crypto 10 index1.05 procent
Litecoin0.76 procent
Populaire aandelen van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Air France-KLM1.30 procent
Centamin3.26 procent
ABN AMRO0.82 procent
PostNL2.00 procent
Royal Dutch Shell0.46 procent
Populaire opties van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Olie | Put 38.5 | dec3.20 procent
Nederland 25 | Call 580 | nov3.76 procent
Goud | Put 1850 | nov32.85 procent
VS 500 | Call 3520 | okt5.78 procent
Natural Gas | Put 2.65 | nov54.55 procent
Populaire ETF’s van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
iShares Silver0.17 procent
USO-Oil Fund0.57 procent
UNG-Gas Fund0.39 procent
OIH-Oil Service1.11 procent
GLD Gold0.08 procent

Meer weten?

text

Hoe transparant is Plus500?

text

Klantenservice van Plus500

text

Onze Plus500 conclusie

text

Plus500 review en ervaringen en meningen

Wat houdt u nog tegen? Meld je aan bij Plus500 via ons, daarmee help je ons ook!

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. De dienstverlening van Plus500 wordt grotendeels gecompenseerd door de Koop/Verkoop (Bid/Ask) spread. Raadpleeg onze Vergoedingen en kosten. Plus500 is een handelsmerk van Plus500 Ltd. Plus500 Ltd werkt via de volgende dochtermaatschappijen:
Plus500UK Ltd is toegelaten en gereguleerd door de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Britse Autoriteit Financiële Markten-registratienummer: 509909. Kantooradres: Plus500UK Ltd, 78 Cornhill | London EC3V 3QQ
Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14). 
Plus500AU Pty Ltd houdt AFSL #417727 afgegeven door ASIC, FSP Nr. 486026 afgegeven door de FMA in Nieuw-Zeeland en geautoriseerde financiële dienstverlener #47546 afgegeven door de FSCA in Zuid-Afrika.
Plus500SEY Ltd is authorised and regulated by the Seychelles Financial Services Authority (Licence No. SD039).
Plus500SG Pte Ltd (UEN 201422211Z) heeft een kapitaalmarkten dienstverlening licentie van de Monetary Authority van Singapore voor de handel in kapitaalmarkten producten (licentie nr. CMS100648-1). 

plus500 review bar up

BUX X – De perfecte alternatief voor Plus500!

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 2 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 1.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

In deze BUX X review bespreken we onze BUX ervaringen en vertellen alles wat u moet weten voor u gaat beleggen met BUX X. Wij zullen uitleggen hoe functioneel het platform van BUX X is. Wij zullen u ook vertellen hoe u het beste kunt beginnen met beleggen bij BUX X, zodat u het snel onder de knie krijgt. In deze BUX X review zullen we ook het aantal instrumenten wat BUX X beschikbaar heeft gesteld bespreken. Maar we bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van BUX X eigenlijk alles wat u verwacht in een review. Onze BUX X review is onafhankelijk geschreven en de ervaringen en meningen zijn van onze ervaren en onervaren beleggers. Wij kunnen in deze BUX X review kritisch overkomen, maar wij vinden dat dit moet. Wij willen dat elke belegger met een gerust hart kan beleggen bij BUX X zonder onverwachtse problemen!

plus500 review bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s