Libertex review – Cryptocurrency specialist

Laatst bewerkt -19 Oktober 2020 – Geverifieerd door Indication Investments Ltd

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 2 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

Je hebt waarschijnlijk nog niet eerder gehoord van Libertex. Of je wilt beginnen met Libertex maar wilt er achterkomen of ze wel betrouwbaar zijn en hoe het werkt. Laten we voorop stellen dat als je kijkt naar deze Libertex review dat je interesse hebt in Libertex toch? Top wij hebben Libertex actief gebruikt sinds 2017, mede door Libertex haar cryptocurrency opties. Dus als er iemand is die veel weet van Libertex dan zijn wij het! Mede door onze kennis omtrent Libertex hebben wij besloten een Libertex review te schrijven. Want toen wij begonnen was traden met Libertex nog best lastig. Toen was er ook heel erg weinig informatie over Libertex. Wij zullen het bijvoorbeeld over het platform van Libertex hebben, maar ook de instrumenten die Libertex aanbied. Dat is niet alles wij bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van Libertex. Alles wat je verwacht van een uitgebreide Libertex review. Laten we voorop stellen dat onze Libertex review onafhankelijk geschreven is, hierom kunnen wij kritisch overkomen naar Libertex. Wij vinden simpelweg dat iedereen het verdient om een eerlijk beeld te krijgen over haar broker in dit geval Libertex.

Het overzichtelijke platform Libertex

Libertex is niet echt super populair. Mede door de boom van cryptocurrencies is Libertex echt wel gegroeid. Libertex heeft vooral een simpel platform, maar Libertex maakt het wel overzichtelijk. Wat je vaak hebt bij CFD brokers, en ja Libertex is een CFD broker, is dat het platform heel erg mooi is. Libertex is niet helemaal zo, als je naar de markten kijkt zie je gelijk duidelijk alle instrumenten, maar er is niks speciaals perse. Libertex is niet zo uitgebreid als Plus500, en niet zo prachtig als BUX X, Libertex zit meer in het midden. Iets wat de Libertex app mist zijn de indicatoren, deze kun je alleen vinden op de webtrader van Libertex. Libertex heeft op het begin als je voor het eerst inlogt op de Libertex app gelijk een introductie, dit is erg gewaardeerd. Ook heeft Libertex een hele goede klantenservice, die je gewoon een appje kan sturen. Als je als beginner inlogt op Libertex kun je mede door de goede klantenservice en introductie gelijk beginnen.

Waarom kiezen voor Libertex?

Libertex zoals ik net al zei is niet zo populair, nou in Nederland dan. Maar waarom zou jij voor Libertex moeten kiezen er zijn zo veel brokers. Dat klopt, maar Libertex richt zich op vooral 2 punten die het verschil maken. Libertex is niet perse super goedkoop of extreem innovatief. Maar wat Libertex heeft heeft geen enkele andere broker heeft. Libertex heeft namelijk een gigantische hoeveelheid cryptocurrencies. Naar onze mening is geen enkele exchange echt ideaal, vele zijn niet helemaal te vertrouwen of zijn super duur. Libertex is volledig gereguleerd, dus al word Libertex gehacked dan ben je verzekerd. Een exchange zoals Binance, al ben je je geld verloren is het kwijt. Je zult nu denken, maar Plus500 heeft ook cryptocurrencies beschikbaar gesteld, maar Libertex heeft er bijna 50 en Libertex voegt alleen maar extra paren toe!

libertex op de macbook

Wat was het tweede goede punt van Libertex? Simplistisch design. Zoals je hierboven ziet Libertex er duidelijk uit. De app van Libertex is ook gewoon duidelijk, niet speciaal perse maar gewoon duidelijk. Al heb je vragen over Libertex kun je deze gelijk beantwoord krijgen. Wat wij ook echt fijn vinden is het sociale aspect, je kunt zien op welk prijspunt en belegt. Libertex neemt hier een aantal goede aspecten over van BUX X met BUX X haar startrader, alleen naar Libertex de trades van iedereen zien, wel anoniem. Al vindt jij het design van Libertex best ingewikkeld, heb je alsnog Libertex haar educatie systeem die je helpt!

libertex nederlandse ondersteuning

Ondersteund Libertex Nederlands?

Als er iets verassend was, was het de Nederlandse support voor Libertex. Libertex is helemaal niet bekend in Nederland, maar heeft wel besloten om ons landje volledig te ondersteunen. Er zijn wel wat spelfoutjes en onlogische zinnen vanuit Libertex, maar we zijn al lang blij dat Nederlands word ondersteund door Libertex. De app van Libertex heeft ook volledige ondersteuning met wat foutjes hier en daar. Via de email is het verstandig om te spreken in het Engels, maar Libertex heeft wel een uitgebreide Nederlands geschreven F.A.Q. hier kun je over het algemeen alles vinden wat je nodig hebt. Kom je er echt niet uit? Dat kan gebeuren wij zijn 24/7 bereikbaar dus stuur ons een berichtje voor meer informatie!

Leren beleggen met Libertex!

Libertex doet het heel goed als het gaat om nieuwe beleggers verder helpen. Libertex heeft vooral in de app en in de webtrader gewerkt om haar klanten daar op te leiden. Libertex is niet heel populair en hierom zul je weinig how-to’s omtrent Libertex. Wij zullen in deze Libertex wel alles van top tot teen uitleggen. Gelukkig is het zeer gemakkelijk om te beginnen met Libertex, want Libertex heeft een demo-modus. De Libertex demo is in elke manier het zelfde als the real deal, alleen beleg je op de Libertex demo met fictief geld.

Er is wel een lichtelijk probleem met Libertex haar demo-modus. Vraagje, als je begint met Libertex ga je denk je ooit 50.000,- euro investeren? Nee? Precies en dat is het probleem met de demo-modus van Libertex. Want Libertex geeft je 50.000,- euro om te beginnen met beleggen voor de Libertex demo-modus. Veel brokers doen dit Libertex is niet alleen het is een trucje waardoor je sneller begint met echt geld. Libertex zit in het midden, AvaTrade heeft verre weg een slechtere demo-modus dan Libertex, hierin word 100.000,- euro gegeven, wat niet representatief is van de gemiddelde belegger. Wil je Libertex gewoon uitproberen met de 50.000,- euro, dat kan! Hier onder kun je een demo account aanmaken, zonder enige problemen!

Ben je nieuw bij Libertex?

Begin je voor het eerst met beleggen met Libertex? Of weet je niet hoe je een aandeel moet kopen bij Libertex? Maak je geen zorgen in onze Libertex review leggen we alles altijd compleet uit. Wij gaan stap voor stap doornemen hoe je een aandeel moet kopen bij Libertex en waar je op moet letten. Voor je begint met Libertex is het handig om alvast een demo account te hebben gemaakt. Voor het gemak kun je op de link hierboven klikken! Scroll naar beneden en vul je gegevens in bij Libertex. Het is handig als je ook gelijk de Libertex app download, want dan zie je het zelfde als mij.

Welkom bij Libertex

text

text

text

text

text

Meer weten over investeren met Libertex?

text

Risicobeheer Libertex

Handelen in CFD’s met Libertex is natuurlijk erg risicovol, want je handelt bij Libertex met een hefboom. Dit houdt in dat elke positie op Libertex vergoot is, dus dit kan betekenen meer winst en of meer verlies. Om het verlies te beperken heeft Libertex een aantal maatregelen getroffen. Libertex wilt natuurlijk dat er zo veel mogelijk traders blijven beleggen bij hen. De hulpmiddelen die Libertex heeft toegevoegd zijn de Take Profit en Stop Loss, maar daar Libertex heeft nog een aantal opties toegevoegd, zoals het veranderen van de hefboom!

Wat zijn een stop loss en take profit order?

text

text

text

text

text

Instrumenten

Indexen

Forex

Grondstoffen

Cryptocurrencies

Aandelen

Opties

ETF’s

Retail

1:20

1:30

1:10

1:2

1:5

1:5

1:5

Pro

1:300

1:300

1:150

1:20

1:20

1:5

1:100

text

Is Libertex betrouwbaar?

text

text

Kun je winst maken met Plus500?

Groot gedeelte van de gedupeerde beleggers op Plus500 is er sterk van overtuigd dat er geen winst valt te behalen van Plus500. Wij hebben onze winsten van Plus500 gedeeld, en overgezet naar onze rekening. Waar veel gedupeerde beleggers van Plus500 altijd naar verwijzen is het feit dat tussen 70 en 90% van de retail klanten op Plus500 geld verliest. Door wetten en regels is Plus500 vereist om dit te melden, op het moment ligt de verlieslijdende beleggers van Plus500 rond de 76%. Bij elke CFD broker is dit de norm, het is niet Plus500 eigen. Kijk bijvoorbeeld naar eToro en scroll tot je het exact zelfde bericht ziet. Waarom is dit zo hoog? Veel beleggers bij Plus500 en andere brokers zijn simpel weg niet geïnformeerd en maken slechte keuzes en behandelen beleggen net zoals gokken.

Betaald Plus500 op tijd uit?

Wat wij veel online tegenkomen over Plus500 is dat Plus500 een hele lange periode wacht voor het uitbetalen. Plus500 haalt het geld direct van je Plus500 rekening, zodra je het over wilt zetten. Het is nu niet meer in Plus500 haar handen. Het is nu aan de bank die Plus500 gebruikt en de bank die jij gebruikt hoe snel jou Plus500 fondsen over zijn gezet. In het weekend gebeurd sowieso niks, dus verwacht dat als je op vrijdag geld van Plus500 haalt het pas maandag binnen komt. Let op wat veel mensen niet weten van Plus500 is dat 100,- euro het minimale is wat kan over laten storten vanaf Plus500.

Geld verloren door Plus500 haar automatische rollover?

Plus500 is ongelofelijk transparant over wat een automatische rollover is, zo zet Plus500 de exacte tijd en datum bij elk instrument. Plus500 heeft ook een duidelijk video gemaakt over wat een automatische rollover doet en betekend. Toch zorgt de automatische rollover van Plus500 voor een heleboel commotie online. Wij zullen de automatische rollover zo duidelijk mogelijk omschrijven, zodat je niet dezelfde negatieve ervaring heeft over Plus500 als veel mensen online! Laten we beginnen met de uitleg van wat de automatische rollover van Plus500 is. Het simpelweg de overdracht van een oud contract naar een uw contract. De waarde van deze contracten worden niet bepaald door Plus500. Stel je koopt 1000 een contract olie in maart, met een waarde van 50 cent per barrel. Dan is de waarde 500 euro, het contract word vervangen op het einde van de maand dit gebeurd automatisch. Het kan zijn dat de waarde 60 cent per barrel is, maar het kan ook 40 cent per barrel zijn. Je hoeveel contracten olie in dit geval, zal nooit minder worden dan 1000 barrels. De reden dat er zo veel commotie online is over de automatische rollover van Plus500 is omdat men soms geld verliest, maar u zult nooit mensen die geld hebben verdient klagen. Voor een extra uitleg kijk de onderstaande video!

Sluit Plus500 je posities?

Als je niet zelf een stop loss of stop profit heb gezet of gegarandeerde stop en of limiet stop, dan kan Plus500 alsnog je positie sluiten. Meestal is dit het geval als je niet genoeg geld hebt staan op je Plus500 rekening. Plus500 stuurt je altijd meldingen als dit het geval is. Maar hoe kan dit het geval zijn? Stel dat je een positie wilt kopen op Plus500 bijvoorbeeld 100 aandelen van KLM. De koers van het aandeel is momenteel €50. Dat betekent dat de totale waarde van je positie €5000 is. Aangezien je echter handelt met de hefboom, hoeft u slechts 20% van dit bedrag in te leggen. Je stortingsmarge bedraagt dus €1000 (20% van €5000). Op het moment dat je besluit de transactie te plaatsen op Plus500, heb je €1000 op je rekening staan. Dit is precies genoeg om aan de margevereiste te voldoen. Als je rekeningsaldo op Plus500 echter daalt doordat je verlies maakt met je positie, dan wordt je onmiddellijk op margin call geplaatst door Plus500. Dit komt doordat je geen extra geld hebt staan om je verlies te dekken. Om je positie in zo’n geval open te houden, moet je jouw rekeningsaldo op Plus500 aanvullen tot minimaal €1000. Het bedrag dat je dient te storten is jouw onderhoudsmarge. Wanneer jouw saldo bijvoorbeeld daalt naar €950, moet u €50 naar uw rekening overmaken. Mocht het saldo op uw rekening echter met 50% (€500) afnemen, dan kan Plus500 je positie automatisch sluiten. Dit is gewoon hoe CFD’s werken en dus niet Plus500 haar fout!

Libertex ervaringen van beleggers

James Beadle

I’ve been trading with etoro for 7 years and think it’s a great platform. The fees are pretty low, especially compared to buying shares in my stocks and shares ISA. The social aspect is really cool and if you are successful with your trading you can make money from having people copy you. There are occasionally small faults with the platform, but you will get that with anything that has as many moving parts as this. I think a lot of the negative reviews on here are probably from people who have treated this site like a get rich quick scheme, traded with a high degree of risk and then blame etoro. You see this all the time in posts on the platform, but once you look at the author of that post you see they have a risk score of 9 or 10. That’s a shame, because the trustpilot score may well put off many potential investors, when in actual fact I’ve always found etoro to be extremely safe and user-friendly.

Mr[._.]OP

The platform itself is really simple and straight forward to use. It is also great if you are going to invest in stocks for the long term and use no leverage. The only problem is that sometimes one can’t open a position on a stock or currency or precious metals because the site gets overwhelmed with many people wanting to trade the same thing at the same time, because of this the platform also removes the use of leverage for some of its instruments. And one last thing before starting with Etoro make sure to have a bank account and a credit or debit card if not, Etoro will not give you back your money until you make one, and make sure your bank account is at your name. Everything else seems to work really well I have used the platform for a year now and I honestly like it, just don’t listen to all those new popular investors that only tell you of how good they are and that you should copy them.

Martin Hemmings

I have recently opened a copy portfolio position and I am really happy with all the information and general ease on using the platform. Thebone thing that is annoying is that as a UK based user, it’s all in US$. After 5 days I have “profit” of 20usd however my equity is actually down, because sterling is outperforming the dollar right now. So it looks like you are also unwittingly investing a chuck of your portfolio in USD?

Marco Silva

Professional trader. What can I say other than I wholeheartedly agree with the increasingly growing 1 star reviews? Shocking service – too slow & does not address your issues. Platform freezes & outages are common seemingly when you’re trading into profit & spreads make it way too marginal to make quick trades when the market is volatile, ie: you cannot trade in & out quickly as you’ll have to wait for the stock to move 2% (!) before the trade becomes profitable. I was a Platinum member ($30K +) & was planning to grow to $100K but I have now liquidated my account after only 2 months. I want a trading company which excels on customer service & has a platform which is accurate/ less glitchy.

Anonymous customer

Absolutely dismal experience. Slippage, sizeable spreads, HORRIBLE customer support, and a lot of fees (oh, yeah, a lot of those for non-USD customers). At the point of my first deposit, I was already -6% on my portfolio… now, as I am withdrawing, I get to experience even more fees, so I will ultimately lose ~11% of my portfolio to their idiotic conversion USD + withdrawal fees. Considering all other similar investment firms have no such fees. The best part was when I wrote to customer support asking if there was a way to send my money to my USD account to avoid the conversion fees, and I received the amazing “eToro reserves the right to send the money to the original source” – a big f*** you to me because they simply do not care. Avoid at all costs.

Ralph Bonifacio

This is really a scam. Its been 8 weeks since the issue was raised for refunding the 200 bucks with charge of 5 bucks so it would be 195 bucks and until they are keep on sending a templated email and I provided more than twice of all the information they need. The details of the information was very clear and still they can’t solve the issue. You better fix your customer service. Useful 4 Share

Paul Jones

Been with eturo for a month now and so far no issues. A lot of the bad reviews seem to be about withdrawing funds etc- in the world we live in now we have to prove where we get our money (source of funds) so expect questions and supply the documentation and it is fine. Not had any issues since being verified. The site gives you the opportunity to learn on the cheap about trading ( just stay in control and don’t chase- yes I know not easy to do). Copying other investors is a really good idea – you have the chance to make some good gains and also have an insight into how they trade. Eturo want you to succeed that way you keep trading and they keep making money. All in all I like the business model.

Some Russian Guy

An absolutely horrible broker, on par with true scam brokers. Now to be understood, eToro will not scam you like not allowing you to withdraw or stuff like that BUT they will do everything humanly possible to steal your money (via their broken trading platform, horrible spreads, “server errors” closing out trades or ignoring SL, their horrible customer support, the list can go on for a long time). It is such a horrible broker that I can ONLY and ONLY recommend that you use eToro if you are stricly going to trade STOCKS! If you trade indices/commodities/crypto/forex RUN! RUN AS FAR AS YOU CAN, the spreads are absolute highway robbery (also making it impossible to scalp) and if I remember right you are not allowed to hedge positions which is … beyond belief to be honest. Listen to me, I have been trading for quite a few years now, if you value your money and your nerves, stay far away from eToro, search on the internet or here for more legitimate brokers but stay away from these thieves! Nuttig Delen

Plus500 Kosten en vergoedingen

text

Wat is Plus500 haar overnight premie?

text

Wat is de valuta omrekeningskost van Plus500?

text

plus500 ervaringen

De kosten van Plus500 haar gegarandeerde stop-order

text

Betaal ik de inactiviteit vergoeding van Plus500?

text

De kosten per trade bij Plus500

text

Populaire indexen van Plus500
InstrumentenInstrumenten
Duitsland 300.02 procent
Volatiliteit indexVolatiliteit index
Nederland 250.03 procent
Europa 50Europa 50
Wall Street0.01 procent
Populaire forex van Plus500
InstrumentenInstrumenten
EUR/USD0.02 procent
EUR/GBPEUR/GBP
EUR/AUD0.03 procent
EUR/NZDEUR/NZD
EUR/CAD0.01 procent
Populaire grondstoffen van Plus500
InstrumentenInstrumenten
Olie0.02 procent
StookolieStookolie
Brent-olie0.03 procent
GasolineGasoline
Goud0.01 procent
Populaire cryptocurrencies van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Bitcoin0.28 procent
ETH/BTC0.97 procent
Ethereum0.53 procent
Crypto 10 index1.05 procent
Litecoin0.76 procent
Populaire aandelen van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Air France-KLM1.30 procent
Centamin3.26 procent
ABN AMRO0.82 procent
PostNL2.00 procent
Royal Dutch Shell0.46 procent
Populaire opties van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
Olie | Put 38.5 | dec3.20 procent
Nederland 25 | Call 580 | nov3.76 procent
Goud | Put 1850 | nov32.85 procent
VS 500 | Call 3520 | okt5.78 procent
Natural Gas | Put 2.65 | nov54.55 procent
Populaire ETF’s van Plus500
InstrumentenSpread in procenten
iShares Silver0.17 procent
USO-Oil Fund0.57 procent
UNG-Gas Fund0.39 procent
OIH-Oil Service1.11 procent
GLD Gold0.08 procent

Meer weten?

text

Hoe transparant is Plus500?

text

Klantenservice van Plus500

text

Onze Plus500 conclusie

text

Plus500 review en ervaringen en meningen

Wat houdt u nog tegen? Meld je aan bij Plus500 via ons, daarmee help je ons ook!

CFD’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. De dienstverlening van Plus500 wordt grotendeels gecompenseerd door de Koop/Verkoop (Bid/Ask) spread. Raadpleeg onze Vergoedingen en kosten. Plus500 is een handelsmerk van Plus500 Ltd. Plus500 Ltd werkt via de volgende dochtermaatschappijen:
Plus500UK Ltd is toegelaten en gereguleerd door de Britse Autoriteit Financiële Markten (FCA). Britse Autoriteit Financiële Markten-registratienummer: 509909. Kantooradres: Plus500UK Ltd, 78 Cornhill | London EC3V 3QQ
Plus500CY Ltd is geautoriseerd en wordt geregeld door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienr. 250/14). 
Plus500AU Pty Ltd houdt AFSL #417727 afgegeven door ASIC, FSP Nr. 486026 afgegeven door de FMA in Nieuw-Zeeland en geautoriseerde financiële dienstverlener #47546 afgegeven door de FSCA in Zuid-Afrika.
Plus500SEY Ltd is authorised and regulated by the Seychelles Financial Services Authority (Licence No. SD039).
Plus500SG Pte Ltd (UEN 201422211Z) heeft een kapitaalmarkten dienstverlening licentie van de Monetary Authority van Singapore voor de handel in kapitaalmarkten producten (licentie nr. CMS100648-1). 

plus500 review bar up

BUX X – De perfecte alternatief voor Plus500!

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 2 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 1.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

In deze BUX X review bespreken we onze BUX ervaringen en vertellen alles wat u moet weten voor u gaat beleggen met BUX X. Wij zullen uitleggen hoe functioneel het platform van BUX X is. Wij zullen u ook vertellen hoe u het beste kunt beginnen met beleggen bij BUX X, zodat u het snel onder de knie krijgt. In deze BUX X review zullen we ook het aantal instrumenten wat BUX X beschikbaar heeft gesteld bespreken. Maar we bespreken ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van BUX X eigenlijk alles wat u verwacht in een review. Onze BUX X review is onafhankelijk geschreven en de ervaringen en meningen zijn van onze ervaren en onervaren beleggers. Wij kunnen in deze BUX X review kritisch overkomen, maar wij vinden dat dit moet. Wij willen dat elke belegger met een gerust hart kan beleggen bij BUX X zonder onverwachtse problemen!

plus500 review bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s