BOTS review – Automatisch beleggen met AI

BOTS review Automatisch beleggen met AI

BOTS is een eenvoudige manier om te investeren in AI die handelen in digitale valuta op exchanges zoals Binance. BOTS maakt het mogelijk voor de beginners om een start te maken in crypto. Bitcoin en andere digitale valuta beginnen weer te stijgen en men is steeds meer geïnteresseerd. Wij begrijpen dat je niet altijd de mogelijk hebt om de markten de controleren, voor hen is BOTS een perfecte oplossing.

Intro BOTS review

Heb jij de laatste tijd ook veel reclames gezien van BOTS? Je bent niet alleen! Je zult je waarschijnlijk ook afvragen wat BOTS is en hoe BOTS werkt. Wij waren net zoals jou echt geïnteresseerd in BOTS. Als je de website van BOTS bekijkt zie je een hoger rendement dan gemiddeld. Niet alleen maar BOTS haar AI handelen ook nog eens in digitale munten wat ons nog meer tot BOTS aantrok. Met BOTS lijkt het simpel, het is gewoon geld storten en gaan. Is dat wel echt zo en hoe werkt BOTS dan? Wij hebben alles en meer onderzocht over BOTS, want het is wel belangrijk dat je weet hoe BOTS werkt.

Wij hebben het op ons genomen om onze ervaringen met BOTS te delen in onze BOTS review. Let op wij hebben slechts een klein kapitaal gestort op BOTS. Wij zullen in onze BOTS review alles bespreken, zodat ook jij met een gerust hart BOTS kunt uitproberen. In deze BOTS review bespreken wij namelijk hoe het platform functioneert en hoe innovatief en gebruiksvriendelijk het platform van BOTS is. Ook zullen wij uitleggen hoe BOTS werkt wat jij het beste kan doen. Maar natuurlijk bespreken wij ook de betrouwbaarheid, kosten, educatie, populariteit, transparantie, sociale functies en hoe goed of slecht de klanten service van BOTS is. In onze BOTS review kunnen wij best kritisch overkomen, maar wij willen slechts het beste voor onze klanten. Als jij wilt beginnen met BOTS wil je toch ook dat je geld save is?

BOTS simplistisch, maar prachtig

BOTS heeft een prachtige app met mooie visuele aspecten. Zo word je direct begroet door BOTS met de beste presterende bots van de week. Naar onze mening is de BOTS app wel vaker dan normaal offline. BOTS is natuurlijk nog een start-up en er zijn vaak updates die BOTS app stabieler maken. In het begin waren er vaak langdurige periodes voor dat de BOTS app weer reageerde en sommige onderdelen werkte echt traag. Deze problemen met de BOTS app zijn in de afgelopen periode steeds minder vaak voorgekomen. Persoonlijk vinden wij het ook vervelend dat je bij BOTS vaak opnieuw moet inloggen als je de app volledig afsluit, maar wij geloven dat BOTS deze problemen ook gaat oplossen in de toekomst.

Iets wat naar onze mening problematisch kan worden is dat de BOTS app te simplistisch is. Bijvoorbeeld mede omdat BOTS zo nieuw is zijn er weinig gegevens beschikbaar over de teams en de bots (AI) waar je je geld aan toevertrouwd. Stel je opent op het moment de BOTS app en selecteert de eerste bot die je tegenkomt. Je zult worden begroet met grafieken waar je kan kijken naar de prestaties van de bot. Wij hebben een groot deel van de bots onderzocht en geen een gaat verder terug dan een jaar. Natuurlijk wil je wel over deze informatie beschikken al investeer je in een bot of bots. Deze bots hebben zo ver wel een positief rendement behaald, wat natuurlijk fijn is, maar waarom de bots doen wat ze doen is ook volledig onbekend.

Wat maakt BOTS Speciaal?

BOTS is een uniek concept, het idee dat het creëren van API rendabel kan zijn voor de gebruiker de maker de exchange en het bedrijf zelf is op zich al uniek. Maar een marktplaats creëren voor API, wat hen bots noemen is echt iets wat nieuw is. BOTS kunnen u op en duur zeer een zeer hoog rendement opleveren. BOTS is werkelijk voor iedereen, want je kunt al beginnen met 50 euro en het met BOTS echt mogelijk om goed te sparen met zeer hoge winsten. Mensen hebben niet 24 uur de tijd om zich bezig te houden met beleggen, deze bots wel. Vertrouw je cryptocurrencies en hun exchanges niet, maar wil je wel meegenieten van het hoge rendement? Dan is BOTS zeker wat voor jou!

Hoe werken de bots?

Er is relatief veel onduidelijkheid over hoe de bots precies werken. Omdat er veel verwarring is hebben wij besloten verduidelijking te geven aan hoe winsten werken. In principe heb je twee verschillende bots, deze bestaat uit bots die gebruik maken van Bitcoin als een basis en bots die euro’s gebruiken als een basis. De winsten die je krijgt te zien zijn ook gebaseerd op de winsten die de bot in een bepaalde periode heeft gehaald. Zodra je instapt veranderd de BOTS app naar de winsten die jij maakt, dus al stijgt jou bot zie alleen die winsten nog.  

Bitcoin bots

De bots die Bitcoin gebruiken als een basis werken als volgt; Op Binance kun je handelen in verschillende munten, laten we voor het voorbeeld MSO gebruiken. Als MSO stijgt met 10% in haar euro waarde en 10% stijgt tegenover Bitcoin dan is de winst die je hebt gemaakt 10% exclusief de kosten die hieraan zijn verbonden. Maar wat als Bitcoin ook 5% stijgt? Dan gebeurt het volgende dan wint MSO 5% tegen Bitcoin en je hebt slechts 5% winst. Dus onthoudt de prijs van Bitcoin is grotendeels niet relevant voor de procentuele winsten die je maakt, als beide stijgen met 20% is de winst die hebt gemaakt 0% tegenover Bitcoin

Het is vooral gunstig om te investeren in bots die Bitcoin als basis gebruiken wanneer Bitcoin stabiel is, want als Bitcoin bijvoorbeeld stilstaat en MSO stijgt 10% dan heb je 10% winst. Al daalt Bitcoin heb je weer een hogere Bitcoin winst, maar wat de exacte winst is in euro’s verschilt wat de waarde is van Bitcoin en de munten die tegen Bitcoin handelen. Deze bots richten zich alleen in het verkrijgen van meer Bitcoin en 1 Bitcoin is altijd 1 Bitcoin. 

Euro bots

Als de bots euro’s gebruiken als een basis, dan is het anders want de prijsstijging bij elke munt is gunstig. Al stijgt Bitcoin met 10% en MSO ook, dan heb je de winsten van beide en dus 20%. Nu Bitcoin op zo een hoog niveau zit is het verstandig te investeren in bots die euro’s als basis gebruiken. 

Is niet alles duidelijk dan kun je contact met ons opnemen door op de onderstaande knop te drukken.

Je eigen bot ontwikkelen

BOTS maakt het ook mogelijk om je eigen bot te ontwikkelen. Als je geintreseeerd bent in het ontwikkelen van een bot moet je contact opnemen met BOTS zelf, dit kan met dit formulier. Natuurlijk kun je ook geld verdienen met de bots die je ontwikkeld, zo verdien je 0,02% – 0,05% voor elke transactie die jouw bot maakt. Al is jou bot vooral gericht op korte termijn en worden er vele transacties gemaakt, dan loopt de winst van jou bot natuurlijk snel op. BOTS heeft een heel duidelijk systeem ontwikkeld zodat je tot in de kleinste details zien hoe jou bot het doet. Al is er een prijsstijging of een prijsdaling is dat gelijk zichtbaar in de gedetailleerde grafieken van BOTS. Ook kun je zien hoeveel mensen jouw bot gebruiken en als het een erg succesvolle bot is, hoeveel er nog in de wacht staan om jouw bot te activeren.

Beginnen met BOTS

Sinds kort heeft BOTS meer moeite gedaan, om mensen te laten beginnen met BOTS, want veel mensen begrepen niet hoe BOTS werkte. Ook wij hebben aangegeven en niet veel later heeft BOTS een demo modus gevoegd aan de BOTS app. Dit is een geweldige functie, want het is echt super simpel. Het heet de Demo Bot, je kan hier een bedrag kiezen waarmee je wilt beleggen, let op je moet wel minimaal 50 euro storten om te beginnen bij BOTS. De BOTS demo is volledig gratis, het is wel passief. Dus na je eerste aankoop gebeurd er eigenlijk niks. Je begint heel simpel met een fictief bedrag van 5 euro, meer hoef je niet te doen. De BOTS demo is exact het zelfde als the real deal.

bots review

BOTS kosten en tarieven

BOTS werkt met een transparante transactie fee: iedere bot gebruikt slechts 0.2% x de huidige waarde van de bot per transactie om voor jou het beste rendement te behalen. Een deel hiervan gaat naar de bot creator. Daar bovenop komt een kleine bijdrage voor de exchange waarop gehandeld wordt. Let op je betaald per transactie die de bots maken, en omdat veel actiever kunnen zijn dan mensen kunnen er honderden transacties worden gemaakt, en hierom kan het zijn dat er best veel kosten kunnen worden gemaakt.

Voor het storten van geld op een bot wordt per storting 0.2% x jouw inleg gerekend. Bij geld laten terug storten van available funds op BOTS naar je bankrekening, rekenent BOTS 1.5% x het terug te storten bedrag.

Kosten en tarieven van BOTS

BOTS werkt met een transparante transactie fee: iedere bot gebruikt slechts 0.2% x de huidige waarde van de bot per transactie om voor jou het beste rendement te behalen. Een deel hiervan gaat naar de bot creator. Daar bovenop komt een kleine bijdrage voor de exchange waarop gehandeld wordt. Voor het storten van geld op een bot wordt per storting 0.2% x jouw inleg gerekend. Bij geld laten terug storten van available funds op BOTS naar je bankrekening, rekenent BOTS 1.5% x het terug te storten bedrag.

Is BOTS betrouwbaar?

BOTS is ontwikkeld door het bedrijf RevenYOU. RevenYou is een bedrijf dat gevestigd is in Haarlem, gewoon in Nederland dus. Het is altijd al fijner als een bedrijf een plek heeft die je kunt bezoeken. Echter weten wij voor de rest niet heel veel meer van RevenYOU. BOTS is geen geregistreerd bedrijf en BOTS heeft geen licenties om te handelen als een broker, investeerder adviseur, investeringsprovider en is niet gerelateerd met De Nederlandse Bank. BOTS heeft ook relatie met de Nederlandse overheid en hebben geen licenties en regulatie voor het handelen op de markten. Hou in je hoofd dat BOTS handelt op exchanges, zoals Binance. Naar onze mening wil je niet je geld in handen leggen van een bedrijf met veel problemen zoals Binance. Als jouw Binance er vandoor gaat met jou geld, is BOTS daar niet verantwoordelijk voor. Dus wees op de hoede jou geld is niet veilig bij BOTS!

positie openen bots

Privé vermogen beheer

Ga jij investeren op BOTS met meer dan 10.000,- euro? Dan heb je de mogelijkheid om persoonlijke hulp te krijgen van BOTS haar specialisten. Je word persoonlijk benaderd en krijgt hulp bij het selecteren van jouw risicotolerantie, zodat jij kan beleggen met het ideale algoritme afgesteld op jouw risicotolerantie. Instappen bij BOTS GOLD kan vanaf 10.000,- euro.

Why go GOLD?

Bij BOTS gold gaat het om de persoonlijke touch, ze helpen jouw met van het downloaden van de app tot het selecteren van een bot. Het is fijn om een persoonlijk contact persoon te hebben die altijd tot jouw beschikking staat. Als BOTS GOLD user betaal je ook geen extra kosten. Je betaald bij BOTS GOLD alleen maar de transactie kosten, en deze zijn al zeer laag. Tegenwoordig is negatieve rente de trend, banken willen graag dat men investeert. Dus het heeft geen zin om je fondsen te behouden om een bank. Ook misschien is het investeren in digitale valuta’s niet zo een slecht idee, want alleen Bitcoin is al gestegen van niks naar 17.000,- euro de prijs is ook weer terug op het exact zelfde niveau als in 2017.

Dit staat in BOTS haar disclaimer

Please note that BOTS is not registered/licensed as a securities broker-dealer, investment adviser, credit institution, investment service provider, or as any related company/institution with DNB, nor with the Dutch Authority for the Financial Markets, nor with any other state securities regulatory authority. BOTS is currently in the process of obtaining registration as a provider of crypto services with the DNB. For more information regarding the registration please visit: https://www.dnb.nl/toezichtprofessioneel/openbaar-register/WWFTAC/index.jsp#

Cryptocurrency is a digital representation of value that functions as a medium of exchange, a unit of account, or a store of value, but it does not have legal tender status. Cryptocurrencies are not generally backed or supported by any government or central bank. Cryptocurrency markets and exchanges are not regulated with the same controls or customer protections available in equity, option, futures, or foreign exchange investing. Any risk associated with cryptocurrency trading remains with the Clients of BOTS. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen veilig kan beleggen, zoals staat in de disclaimer van BOTS is dat eigenlijk nog niet mogelijk. Wij raden niemand af om bij BOTS te investeren, wij willen alleen dat iedereen geïnformeerd is over waar ze beleggen.

Is BOTS transparant?

Naar onze mening doet BOTS heel hard haar best om wel zo transparant te zijn als ze kunnen. Bij BOTS geven duidelijk aan op de website wat de kosten zijn. Ook geeft BOTS aan wat de instap en uitstap kosten zijn. Hoe hard BOTS haar best ook doet om transparant te zijn, er zijn verbeterpunten.

Stel je investeert nu 1000 euro bij BOTS, top maar nu heb je geen idee wat de bot doet met jou geld. BOTS geeft wel wat informatie, maar wij van Mansotti vinden, dat het veel duidelijker moet. Ook is het handig om te weten wie de makers van deze bots zijn, om een goed beeld te krijgen van bij wie wij ons geld zetten.

BOTS is nog wel in haar beginfase en hierom kan dit allemaal nog veranderen.

Ben je nieuw bij BOTS?

Waarschijnlijk als je onze review van BOTS leest heb je interesse in BOTS, maar wilt er wel goed mee starten. Wij gaan je op weg helpen want niks is zo vervelend als beginnen en er niet uit komen. Wij gaan stap voor stap uitleggen hoe BOTS werkt. Naar onze mening is BOTS een van meest gemakkelijke manieren om te investeren. We zullen alles uitleggen met de BOTS demo. In principe is deze BOTS uitleg overbodig, maar als je het hier weet scheelt dat je misschien een minuutje. Voor het gemak zetten wij ook een linkje om BOTS te downloaden, dan hoef je niet helemaal naar de app store!

beginnen met bots

Begin met BOTS

Heb je BOTS gedownload? Top vil wat gegevens in en je krijgt als het goed is dit scherm te zien. Het kan in principe niet fout gaan, als je klikt op start met beleggen dan krijg je al de beschikbare bots te zien.

Als je op het middelste tabknopje drukt waarop staat bots, krijg je ook alle bots te zien. Je kunt als je alle bots ziet niet op elke bot geld zetten. Het kan vaak zijn dat de geselecteerde bot vol zit.

Dat maakt over het algemeen niet uit, want er zijn genoeg goede bots waaruit je kan kiezen. Als je op meer klikt krijg je het menu te zien, hier staan de instellingen en heb je hulp en support voor als je dat nodig hebt.

Als je op demobot uitproberen klikt en het gewenste bedrag wat 5,- euro is selecteert dan krijg je het volgende scherm te zien!

Overzicht investering

Hier kun je zien in hoeverre je inzet omhoog of omlaag is gegaan. Je kunt zien hoe de bot heeft gepresteerd. Je hebt hier de optie om de bot te stoppen, als je dat doet krijg een leuk schermpje met het overzicht van je winst of verlies. Onder de grote stop knop kun je zien hoeveel je hebt geïnvesteerd, je kunt bij instellingen kiezen of euro of dollar wilt.

Als je verder naar beneden gaat kun je meer informatie over je bot vinden. Meestal staat hier door wie de bot is ontwikkeld en in welke cryptocurrencies de bot in investeert. De ontwikkelaar verteld ook vaak welke manieren ze gebruiken om zo het winstpercentage te maximaliseren. Je kunt ook zien welke exchange ze op werken.

overzicht bots

Meer weten over beginnen met BOTS?

Top je hebt je eerste positie geopend bij BOTS, hopelijk is begrijp je alles en is het met het echte geld gunstig en kun je snel beginnen! Heb je nog vragen of is toch niet alles duidelijk? Dat kan wij zijn er altijd om te helpen, natuurlijk kan BOTS je ook verder helpen. Als je contact wilt met BOTS bel dan via +31 23 200 11 22, of stuur een mailtje naar contact@revenyou.io. Wil je direct contact met ons? Klik dan op de onderstaande knop!

Wat vinden andere gebruikers van BOTS?

yesitsHA7

Via een vriend van de app gehoord. Kon binnen 5 minuten meedoen. Nu 6 weken later ruim 50% winst!! Dag spaargeld leve bots.io!! En top forum met botbouwers die mij als leek succesvol door cryptoland helpen !! Kan het iedereen aanraden!!

Lampje

Een aangekochte Bot staat al 8 dagen in verwerking. Diverse keren contact gehad via chat en mail maar de technici schijnen het niet te kunnen oplossen.

Vomgnus

I played a month now try 3 bots and each bot I pick I get loses no profit, the make profit when I don’t have the bot. I think the program the bots so you don’t make money and always lose your money. Beter then humans don’t think the only people how make money are the people from the bots don’t do it. Or can somebody let me really see that the have a profit bot but I don’t have it not three times. And when your up the app is broken or has some work on and after a day you come back and idd again a loses now I have 2 weaks a lose and there now troubles with the app only when your on a profit. Don’t do it it’s a big scame!!!!

Brambest

Ze zeggen dat de kosten 0,0012% zijn maar in werkelijkheid rekenen ze 0,2% instap kosten en maar liefst 1,5% uitstap kosten. Verder kan je alleen maar beleggen op Cryptobeurzen en kan je niet beleggen in gewone aandelen / obligaties etc. Totaal niet transparant.

Hoofdloos Zombie

Prima app en winstgevend concept met de bots die voor je beleggen in Crypto’s. En de kinderziektes worden snel opgelost door het team. Zeer aan te bevelen!

albertjanfreek

Het idee is goed maar de app heeft nog veel issues. Al twee weken aan het wachten tot mijn funds weer beschikbaar zijn na een bug. Oplossing die is geboden is wachten tot het is opgelost, in de tussentijd is mijn geld gekidnapt.

Don Walterr

Al een langere periode bekend met het fenomeen BOTS! Tijdens deze periode is duidelijk de positieve vooruitgang van deze app te merken, ga zo door! Beleggen blijft een kwestie van geduld, jammer dat sommige mensen negatieve reacties plaatsen en het geduld niet hebben. Ook de storingen (die binnen elke app) voorkomen zijn snel verholpen, ook dit is een kwestie van geduld! Ik ben nogmaals zeer tevreden over de app en met het rendement dat mijn BOTS hebben bereikt!

E.Kievits

Tot vorige week leek de app goed te werken; de afgelopen week problemen in de app met het overboeken van saldo uit depot naar keuzebot of t transferen van t saldo naar eigen rekening courant. Jammer dat Revenyou de gebruikers hierover niet actief informeert. Navraag leert dat er een update in de maak is, maar tot op heden niets ontvangen. Jammer en teleurstellend

Klantenservice van BOTS

BOTS heeft een geweldige klantenservice, dat is meestal zo met Nederlands gevestigde bedrijven. BOTS haar klantenservice reageert meestal echt heerlijk snel en zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00. Als je via de chat wil praten kan dat ook, gelukkig zijn alle medewerkers van BOTS waarmee je spreekt Nederlands en helpen je duidelijk en snel. Wat je ook dan doen is de medewerkers van BOTS bellen. Je kunt de medewerkers van BOTS bereiken op dit nummer +31 23 200 11 22. Het fijne van een Nederlands gevestigd bedrijf is dat je hen kunt bereiken. Als je een bezoekje wilt doen kan dat altijd hier zitten de brains achter BOTS. Gedempte Oude Gracht 45-47, 
2011 GL Haarlem, Nederland.

conclusie bots

Onze BOTS conclusie

BOTS is een van de meest innovatieve manieren om te investeren en veel vooral omdat veel BOTS een hoog rendement hebben. BOTS heeft tevens ook een geweldige klantenservice en gelukkig is BOTS zeer goedkoop als je kijkt naar het rendement dat je per bot kan behalen. Al heb je weinig te besteden en als je bijvoorbeeld maximaal 50 euro wilt investeren met BOTS kan dat gemakkelijk. Als je wilt oefenen kan dat ook met de demo-bot van BOTS, al is het eigenlijk overbodig aangezien de app van BOTS al zeer gebruiksvriendelijk is. Er zijn wel wat mindere puntjes zo is BOTS nog steeds bezig met het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Je geld is niet verzekerd maar in onze ogen kan het platform kan worden vertrouwd. Gelukkig is BOTS een volledig Nederlands gevestigd bedrijf. Als er nog dingen onduidelijk zijn over BOTS dan heb je altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met ons! Voor nu wensen wij je veel geluk en succes met het beleggen!

bots review en ervaringen en meningen

Meld je aan bij BOTS via ons, en krijg MSO t.w.v. 112,- euro! 

bots alternatief

eToro – De perfecte alternatief voor BOTS!

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 4 uit 5.

Waardering: 2.5 uit 5.

Waardering: 2.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Platform

Instrumenten

Betrouwbaarheid

Kosten

Educatie

Waardering: 3 uit 5.

Waardering: 4.5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Waardering: 5 uit 5.

Waardering: 3.5 uit 5.

Indicatoren

Populariteit

Transparantie

Sociale functies

Klantenservice

Genoeg gehad van die eToro reclames? Maar wel benieuwd naar wat eToro kan doen voor jou? Dan ben je hier aan het goede adres. Maar waarom zou je deze eToro review bekijken en niet naar andere eToro reviews? Waarschijnlijk heb je dat zelf ook al gemerkt. Meestal heb je of alleen negatieve eToro reviews, of alleen positieve eToro reviews, dat is natuurlijk wel vreemd. Wij zijn niet zo en zullen in onze eToro review het negatieve, maar zeker ook het positieve van eToro benoemen. Wij hebben eToro al actief gebruikt sinds 2016 en hebben dus genoeg kennis over alles omtrent eToro. Voor je gaat investeren met eToro is het wel handig om te weten waar je aan begint toch? Wij zullen het hebben over alles wat eToro jou kan bieden. Wij zullen het bijvoorbeeld hebben over hoe functioneel het platform van eToro is. Maar daar houden we het niet bij wij bespreken ook alle instrumenten van eToro, de betrouwbaarheid, kosten, educatie, indicatoren, populariteit, transparantie, sociale functies en klantenservice van eToro. Alles wat je in principe verwacht van een goed geschreven eToro review. Laten we voorop stellen dat onze eToro review onafhankelijk geschreven is, hierom kunnen wij kritisch overkomen naar eToro. Wij vinden simpelweg dat iedereen het verdient om een eerlijk beeld te krijgen over haar broker in dit geval eToro. 

10 gedachten over “BOTS review – Automatisch beleggen met AI

  1. Goeiedag Lars,

   Simpel BOTS is automatisch beleggen, eToro is het kopieren van beleggers.
   Beide zijn in principe het zelfde concept, want voor beide is je inspanning laag. eToro is wel gereguleerd en is lastiger te begrijpen dan BOTS. De keuze is aan jou, bevalt BOTS je dan zal je eToro ook geweldig vinden, wel eerst onze review doorlezen dan 😉 Veel succes welke van de twee je ook kiest!

   – Mansotti

  1. Goeiedag Joseph

   Je geld is niet verzekerd dat klopt, mocht er wat fout gaan met de bots of wellicht met Binance waar de bots op traden dan is BOTS niet aansprakelijk. BOTS is te vergelijken met een start-up, wij kunnen niet garanderen dat er niks fout kan gaan. Maar als je het bedrijf revenYOU vertrouwd en Binance ook kun je gewoon investeren op BOTS. RevenYOU is wel bezig met verkrijgen van de benodigde vergunningen.

   – Mansotti

 1. Wat een geweldige review, fijn dat jullie ook start-ups behandelen! Echt top! Wilde wat meer informatie over bots, want de rente van 10% per week leek me haast onmogelijk, maar het is toch echt zo 🙂

 2. We gaan het het vrijdag 20 11 2020 testen heb van te voren al info gevraagd zodat ik wettelijke zekerheid heb dat mijn geld ten aller tijden beschikbaar is wat ik stort. En heb gevraagd over indenficatie mogelijkheden daar heb vrijwel meteen een hele nette reactie op gehad van de klantenservice wat natuurlijk al heel goed is omdat ik om veel ( zeg maar heel veel ) van dit soort sites en extchanges zit moet ik mijn budget verdelen over alle platformen. Bots is de eerst volgende die op mijn lijst staat om te testen. Ik denk na alles gezien en gelezen te hebben dit wel aan durf .

  Bots word gestart op 20-11-2020

  Ik ga zeer zeker nog een review maken over hoe het bevalt

 3. ik heb mensen gezien die 100% winst hadden in een paar weken en mensen die 30% verlies hadden. Ligt aan het moment van instappen. Ook zijn de kosten belachelijk hoog als er veel word gehandeld door de bots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s